Με φωτοβολταϊκά αφήνεις στα παιδιά σου μηδενικό λογαριασμό!

Με φωτοβολταϊκά αφήνεις στα παιδιά σου μηδενικό λογαριασμό!

  • Με φωτοβολταϊκά αφήνεις στα παιδιά σου μηδενικό λογαριασμό!
  • Με φωτοβολταϊκά αφήνεις στα παιδιά σου μηδενικό λογαριασμό!

Με φωτοβολταϊκά αφήνεις στα παιδιά σου μηδενικό λογαριασμό!

9.325 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Με την αυτό-παραγωγή ρεύματος έχεις την δυνατότητα όχι μόνο να μηδενίσεις τα έξοδα ρεύματος και θέρμανσης αλλά να έχεις και επιπλέον κέρδος. Μια σωστή περιουσία για τα παιδιά σου!

RECOM – TECHNOLOGIES
ENERGY EXPERTS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι Κ Ε

Κάνεις μια εγκατάσταση με φωτοβολταϊκά, που μπαίνει είτε στην σκεπή/ταράτσα είτε σε μια μικρή έκταση δίπλα στο σπίτι σου. Τα φωτοβολταϊκά παίρνουν την ενέργεια του ήλιου και την κάνουν ηλεκτρική. Έτσι παράγεις ο ίδιος το ρεύμα που χρειάζεται το σπίτι σου. Ταυτόχρονα συνδέεσαι με το κεντρικό δίκτυο της ΔΕΗ και αποθηκεύεις προσωρινά το ρεύμα σου, για να το χρησιμοποιήσεις όποτε το χρειαστείς. Κανονικά σε μία εγκατάσταση που παράγεις θα χρειαζόταν ένας χώρος  με μεγάλη μπαταρία για να αποθηκεύεις ενέργεια. Αυτό που συμφέρει περισσότερο όμως είναι να συνδεθείς με το δίκτυο της ΔΕΗ στο οποίο αποθηκεύεις την ενέργεια που παράγεις. Από το δίκτυο μετά παίρνεις πίσω όσο ρεύμα χρειάζεσαι. Αν στο τέλος του μήνα έχεις δώσει στη ΔΕΗ παραπάνω ρεύμα απ όσο έχει κάψει το χρησιμοποιείς τον επόμενο. Αλλιώς πληρώνεις την διαφορά.
  • Φτιάξε μια περιουσία για τα παιδιά σου, χάρισε τους μηδενικό λογαριασμό ρεύματος
Μέσα σε περίπου 5 χρόνια θα έχεις αποσβέσει τα χρήματα που θα έχεις δώσει για την εγκατάσταση και στη συνέχεια με τα φωτοβολταϊκά σου να λειτουργούν ο λογαριασμός του ρεύματος ολοένα και θα μειώνεται. Δεν υπάρχει σχέση χρηματικής δοσοληψίας με το κράτος, λόγω του ότι γίνεται απλά συμψηφισμός της ενέργειας που παράγεις με αυτή που καταναλώνεις και τέλος, πολύ σημαντικό είναι πως αναβαθμίζεις την ενεργειακή κλάση και την αξία του ακινήτου σου, εναρμονισμένο με τον Νέο Οικοδομικό Κανονισμό. Μια περιουσία για τα παιδιά σου.
  • Έχεις την δυνατότητα να επεκτείνεις το σύστημα σου και να έχεις δωρεάν θέρμανση για πάντα
Με την παράλληλη χρήση αντλιών θερμότητας, που αποτελεί την βέλτιστη λύση εξασφαλίζεις εκτός από το ρεύμα και δωρεάν θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό χρήσης για πάντα. Με τη χρήση μιας αντλίας θερμότητας, πετυχαίνουμε έως και 6 φορές μεγαλύτερες αποδόσεις σε σύγκριση με τους τρόπους θέρμανσης που χρησιμοποιούν ορυκτά καύσιμα. Με τη χρήση μιας αντλίας θερμότητας μπορούμε να έχουμε μικρότερο κόστος για την θέρμανση της κατοικίας μας από 50%-70%. Το πόσο μικρότερο κόστος θα έχουμε εξαρτάται από το κόστος πετρελαίου, το κόστος του ρεύματος, την θερμομόνωση της κατοικίας και τις εξωτερικές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή.
  • Από τον πρώτο κιόλας μήνα θα δεις τον λογαριασμό του ρεύματος να μειώνεται!
Μέσα σε περίπου 5 χρόνια θα έχεις αποσβέσει τα χρήματα που θα έχεις δώσει για την εγκατάσταση και στη συνέχεια με τα φωτοβολταϊκά σου να λειτουργούν ο λογαριασμός του ρεύματος ολοένα και θα μειώνεται.
 
Συμπέρασμα
Το net metering είναι μια επένδυση με γρήγορη απόσβεση και σίγουρη εξοικονόμηση ενέργειας. Δεν υπάρχει σχέση χρηματικής δοσοληψίας με το κράτος, λόγω του ότι γίνεται απλά συμψηφισμός της ενέργειας που παράγεις με αυτή που καταναλώνεις και τέλος, πολύ σημαντικό είναι πως αναβαθμίζεις την ενεργειακή κλάση και την αξία του ακινήτου σου, εναρμονισμένο με τον Νέο Οικοδομικό Κανονισμό. Μια περιουσία για τα παιδιά σου!

Μήπως είναι η κατάλληλη λύση για το εξοχικό σου;

ΝΑΝΟΔΟΜΗ
OLYMPIC