Αντλία θερμότητας με φωτοβολταϊκά

Αρχή Λειτουργίας Αντλίας Θερμότητας

Ζέστη τον Χειμώνα & δροσιά το Καλοκαίρι χωρίς έξοδα!

48.233 επισκέψεις στο άρθρο

Ο συνδυασμός μιας αντλίας θερμότητας με ένα διασυνδεδεμένο στο δημόσιο δίκτυο οικιακό φωτοβολταϊκό, είναι ικανά να ελαττώσουν ως και να εκμηδενίσουν τα κόστη για ηλεκτρισμό, θέρμανση και ψύξη ή κλιματισμό. Δείτε τις ΤΟΡ εταιρείες Net Metering και Αντλιών Θερμότητας.

RECOM – TECHNOLOGIES
ENERGY EXPERTS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι Κ Ε
Net Metering & αντλίες θερμότητας, αυτό είναι το κόλπο!  
Γλιτώνεις πολλά λεφτά
και έχεις Ζέστη τον χειμώνα – Δροσιά το καλοκαίρι
και ΟΛΟ τον χρόνο όσο θέλεις ζεστό νερό χρήσης !


 
  • Γνωρίζεις τι είναι το Νet Μetering;
Το Net Metering αναφέρεται σε μια συμφωνία μεταξύ της εταιρείας ηλεκτρισμού και ενός καταναλωτή ηλεκτρικού ρεύματος, που εγκαθιστά ένα τοπικό σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.
Η συμφωνία προβλέπει ότι αν κατά τη διάρκεια μιας περιόδου καταμέτρησης, η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας είναι μεγαλύτερη από την κατανάλωση, το πλεόνασμα πιστώνεται στο επόμενο τιμολόγιο χρέωσης. 
Αν η παραγωγή είναι μικρότερη από την κατανάλωση, ο καταναλωτής χρεώνεται μόνο για τη διαφορά.
 
Έχεις τη δυνατότητα να παράγεις μόνος σου φθηνή ηλεκτρική ενέργεια!
Δες τα βασικά πλεονεκτήματα του Net Metering πατώντας ΕΔΩ.

 
  • Οι αντλίες θερμότητας είναι high tech και καίνε τα μισά απ το πετρέλαιο και τα παλιά κλιματιστικά. Δες πως λειτουργεί μια αντλία θερμότητας
Οι αντλίες θερμότητας είναι μηχανήματα θέρμανσης ή/και ψύξης, τα οποία «αντλούν» θερμότητα από μια δεξαμενή θερμότητας όπως είναι ο αέρας του περιβάλλοντος, μία δεξαμενή νερού ή υπόγεια νερά, προς ένα χώρο, μέσω του κύκλου εξάτμισης και συμπύκνωσης ενός εργαζόμενου μέσου, με την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.
Περισσότερα για τις Αντλίες Θερμότητας ΕΔΩ.
 
  • Ο συνδυασμός αντλία θερμότητας με φωτοβολταϊκά βάζει  τέλος σε βασικά έξοδα ενός σπιτιού, της θέρμανσης και του ηλεκτρικού ρεύματος!
Ο συνδυασμός μιας αντλίας θερμότητας με ένα οικιακό φωτοβολταϊκό, που θα μπορεί να λειτουργεί με το σύστημα ενεργειακού συμψηφισμού - Net Metering αποτελεί μία ασφαλή επένδυση μιας και είναι ικανός να ελαττώσει ως και να εκμηδενίσει τα κόστη για ηλεκτρισμό, θέρμανση και ψύξη ή κλιματισμό, αλλά και των ζεστών νερών χρήσης (ΖΝΧ).
Δες αναλυτικά ΕΔΩ.

 
Ακολουθούν οι ΤΟΡ Εταιρείες Net Metering και Αντλιών Θερμότητας.

ΝΑΝΟΔΟΜΗ
OLYMPIC