Χάρισε στα παιδιά σου μηδενικό λογαριασμό ρεύματος

Χάρισε στα παιδιά σου μηδενικό λογαριασμό ρεύματος

16.224 επισκέψεις στο άρθρο (09/10/2023)

`Ασε τον ήλιο να πληρώνει το ρεύμα σου, των παιδιών αλλά και των εγγονών σου! Με την αυτό-παραγωγή ρεύματος έχεις την δυνατότητα όχι μόνο να μηδενίσεις τα έξοδα ρεύματος και θέρμανσης αλλά να έχεις και επιπλέον κέρδος.

RECOM – TECHNOLOGIES
ENERGY EXPERTS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι Κ Ε

Το Net Metering σου δίνει την δυνατότητα να παράγεις το ρεύμα που έχεις ανάγκη και έτσι να απαλλαγείς από τα έξοδα για ηλεκτρισμό (η τιμή της kWh άλλωστε έχει αυξητική τάση). Συν ότι ξενοιάζεις από τις μελλοντικές αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος. Είναι από τις πλέον συμφέρουσες εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων και έχει ήδη εφαρμοστεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού. `Ασε τον ήλιο να πληρώνει την ΔΕΗ!
  • Μπορείς να  επεκτείνεις το σύστημα σου και να έχεις δωρεάν κλιματισμό για πάντα!
Mε την παράλληλη χρήση αντλιών θερμότητας, που αποτελεί την βέλτιστη λύση, εξασφαλίζεις εκτός από το ρεύμα και δωρεάν θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό χρήσης για πάντα.
  • `Ασε το περιβάλλον βιώσιμο για τα παιδιά σου. Το Net Metering δεν επιβαρύνει το σύστημα και τους υπόλοιπους καταναλωτές!
Συμβάλεις στη μείωση εκπομπών CO2 και άλλων επικίνδυνων ρύπων. Η χρήση της ηλιακής ενέργειας συνεπάγεται λιγότερες εκπομπές ρύπων, όπως τα καρκινογόνα μικροσωματίδια, τα οξείδια του αζώτου, οι ενώσεις του θείου, κ.λπ. Οι ρύποι αυτοί επιφέρουν σοβαρές βλάβες στην υγεία και το περιβάλλον.
  • Θα δεις τον λογαριασμό του ρεύματος να μειώνεται από τον πρώτο μήνα!
Μέσα σε περίπου 5 χρόνια θα έχεις αποσβέσει τα χρήματα που θα έχεις δώσει για την εγκατάσταση και στη συνέχεια με τα φωτοβολταϊκά σου να λειτουργούν ο λογαριασμός του ρεύματος ολοένα και θα μειώνεται.
 
Συμπέρασμα
Το net metering είναι μια επένδυση με γρήγορη απόσβεση και σίγουρη εξοικονόμηση ενέργειας. Δεν υπάρχει σχέση χρηματικής δοσοληψίας με το κράτος, λόγω του ότι γίνεται απλά συμψηφισμός της ενέργειας που παράγεις με αυτή που καταναλώνεις και τέλος, πολύ σημαντικό είναι πως αναβαθμίζεις την ενεργειακή κλάση και την αξία του ακινήτου σου, εναρμονισμένο με τον Νέο Οικοδομικό Κανονισμό. Μια περιουσία για τα παιδιά σου!

 

ΝΑΝΟΔΟΜΗ
OLYMPIC