4 Εκθέσεις μαζί για την κατασκευή και ανακαίνιση κτηρίων

Διαβάστηκε από 1434 αναγνώστες -

Μια μεγάλη έκθεση για την κατασκευή και ανακαίνιση κτηρίων πραγματοποιείται από 8 έως 11 Μαΐου 2014 στο ΜΕΤROPOLITAN EXPO, περιλαμβάνοντας 4 εκθέσεις μαζί (DOMICATEC, ELECTROΤΕC, MEDWOOD & ΧΡΩΜΑ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ-ΤΟOLS).

 
Ακολουθώντας την επιτυχημένη τακτική της προηγούμενης διοργάνωσης η DOMICATEC - Δόμηση & Ανακαίνιση θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα και στον ίδιο χώρο με την συγγενή τεχνική – καταναλωτική έκθεση ELECTROΤΕC & Σαλόνι Φωτισμού, μια έκθεση θεσμό για τον κλάδο της.

Παράλληλα, σε διαφορετικές αίθουσες την ίδια περίοδο (από 8 έως 11 Μαΐου 2014) στο ΜΕΤROPOLITAN EXPO, στο μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας θα λειτουργούν επίσης οι εκθέσεις MEDWOOD - Διεθνής Έκθεση υλικών επιπλοποιίας, δομικών υλικών ξύλου, ημιέτοιμων προϊόντων και μηχανημάτων και ΧΡΩΜΑ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ-ΤΟOLS.

Η συνύπαρξη των 4 αυτών εκθέσεων θα προσελκύσει υψηλό αριθμό επισκεπτών καθώς θα δημιουργήσει μια μεγάλη και ενιαία διοργάνωση και μια νέα δυναμική στον κλάδο της δόμησης, της ανακαίνισης και της εξοικονόμισης ενέργειας στηριζόμενη σε νέες πρακτικές - τεχνολογίες , που θα παρουσιαστούν μέσα στην έκθεση. Επίσης θα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, καινοτόμες προτάσεις καθώς και νέες τάσεις ανταγωνιστικής ανάπτυξης, κατασκευής και ανακαίνισης ξενοδοχειακών μονάδων και όχι μόνο.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Ιδιαίτερη έμφαση, τόσο μέσα από την επικοινωνία της έκθεσης, όσο και μέσα από την ίδια την έκθεση, θα δοθεί στους τομείς της εξοικονόμησης ενέργειας και της οικολογικής δόμησης καθώς και στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατΆ Οίκον». Το διευρυμένο πεδίο εφαρμογής του και οι ευνοϊκότεροι όροι που προσφέρει πλέον το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, μεγιστοποιούν τα οφέλη για τον ιδιώτη που θέλει να ανακαινίσει την κατοικία του, μειώνοντας ταυτόχρονα το ενεργειακό του κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα της έκθεσης, επισκεφθείτε τη σελίδα http://www.domicatec.gr/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ