Οικιακά κλιματιστικά Αrtcool stylist Inverter V από την LG

Διαβάστηκε από 3125 αναγνώστες -

H LG λανσάρει στην αγορά τη νέα σειρά βραβευμένων οικιακών κλιματιστικών Αrtcool stylist Inverter V με τεχνολογία 3-way Soft Airflow και φωτισμό LED, που συνδυάζουν εργονομία και design.

 
H LG Electronics (LG) ανακοίνωσε το λανσάρισμα μιας νέας σειράς οικιακών κλιματιστικών στην ελληνική αγορά. Τα κλιματιστικά ARTCOOL Stylist Inverter V κέρδισαν το βραβείο σχεδιασμού 2014 iF Design Award και έρχονται να αντικαταστήσουν επάξια την πολυβραβευμένη σειρά ARTCOOL Gallery, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2001. Τα νέα κλιματιστικά ARTCOOL Stylist, με το μοναδικό σχήμα και τον απαλό φωτισμό LED αποτελούν την επιτομή του σύγχρονου στυλ, ενώ χάρη στη λειτουργία 3-way Soft Airflow εξασφαλίζουν ομοιόμορφη κατανομή του ψυχρού αέρα ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν το υψηλότερο επίπεδο άνεσης. Παράλληλα, η προηγμένη τεχνολογία inverter της LG εγγυάται την αποτελεσματική και, ταυτόχρονα, σχεδόν αθόρυβη και εξαιρετικά οικονομική τους λειτουργία.

«Η παρουσίαση των νέων - κορυφαίων σχεδιαστικά- κλιματιστικών μας στην ελληνική αγορά μας γεμίζει ενθουσιασμό,» δήλωσε ο κ. Mάνθος Πάγκαλος, Διευθυντής Πωλήσεων του τμήματος Οικιακών Συσκευών στην LGE Hellas. «Η σειρά ARTCOOL Stylist φέρνει το σχεδιασμό των οικιακών κλιματιστικών σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, και είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει τους καταναλωτές που προσέχουν την αισθητική του χώρου τους. Εκτός από την αθόρυβη και αποτελεσματική λειτουργία ψύξης/θέρμανσης, η κορυφαία αυτή σειρά διακρίνεται και για την ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, γεγονός που βοηθά τα νοικοκυριά να εξοικονομούν σημαντικά ποσά από το λογαριασμό του ηλεκτρικού. Η LG θα συνεχίσει να επενδύει στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων οικιακού κλιματισμού οι οποίες καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς».

Η premium σειρά ARTCOOL Stylist δημιουργεί νέα σχεδιαστικά πρότυπα για τα οικιακά κλιματιστικά, καθώς μπορεί πολύ εύκολα να ταιριάξει με διαφορετικά στυλ διακόσμησης, από το μοντέρνο και μινιμαλιστικό, έως το κλασικό και νατουραλιστικό. Από πλευράς διαστάσεων, οι εσωτερικές μονάδες ARTCOOL Stylist είναι 25 χιλιοστά πιο λεπτές από τους προκατόχους τους. Το βάθος τους δεν ξεπερνά τα 121 χιλιοστά, γεγονός που σημαίνει ότι δεν ενοχλούν και δεν επιβάλλουν την παρουσία τους στο χώρο. Στην περίμετρο της -εντελώς ανανεωμένης- εσωτερικής μονάδας έχει προστεθεί ένας φωτεινός δακτύλιος LED, το χρώμα του οποίου μπορεί να αλλάζει ο ίδιος ο χρήστης, ανάλογα με την προτίμηση ή τη διάθεση του, δημιουργώντας έτσι μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο χώρο. Παράλληλα, η δυνατότητα εναλλαγής χρωμάτων LED χρησιμοποιείται και ως ένδειξη για την κατάσταση λειτουργίας της μονάδας, τόσο στην ψύξη όσο και στη θέρμανση.

Συνήθως, τα περισσότερα κλιματιστικά δημιουργούν ένα ΅απευθείαςΆ ρεύμα αέρα, το οποίο μπορεί ενδεχομένως να μειώνει την άνεση και τη δυνατότητα του χρήστη να χαλαρώσει. Η τελευταία τεχνολογική πρόταση της LG στην κατηγορία των οικιακών κλιματιστικών διαφέρει, καθώς η απαλή ροή αέρα που δημιουργείται κατευθύνεται ταυτόχρονα προς τρεις διαφορετικές διευθύνσεις. Χάρη στη λειτουργία 3-way Soft Airflow ο αέρας κατευθύνεται ταυτόχρονα αριστερά, δεξιά και προς το δάπεδο, εξασφαλίζοντας μια ομοιόμορφη κατανομή που δημιουργεί ένα πολύ ευχάριστο αίσθημα δροσισμού ή θαλπωρής.

Για ακόμη περισσότερη άνεση, τα κλιματιστικά ARTCOOL Stylist διαθέτουν και ένα πρωτότυπο τηλεχειριστήριο, με κομψές γραμμές, μέσω του οποίου μπορούν να γίνονται όλες οι ρυθμίσεις της εσωτερικής μονάδας, συμπεριλαμβανομένου και του χρώματος των περιμετρικών LED. Το τηλεχειριστήριο είναι εξοπλισμένο με οθόνη αφής, επάνω στην οποία ο χρήστης μπορεί να βρίσκει μια σειρά χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία της μονάδας (mode, θερμοκρασία, ώρα κλπ.).

Παρά τις σχετικά μικρές τους διαστάσεις, τα κλιματιστικά LG ARTCOOL Stylist έχουν εξαιρετικές δυνατότητες ψύξης/θέρμανσης, και βοηθούν στη διατήρηση της ιδανικής θερμοκρασίας, χειμώνα-καλοκαίρι. Τέλος, η κορυφαία τεχνολογία inverter της LG επιτρέπει στις μονάδες να λειτουργούν εντελώς αθόρυβα (ο θόρυβος της εσωτερικής μονάδας βρίσκεται στο απίστευτα χαμηλό επίπεδο των 19dB), ενώ παράλληλα εξασφαλίζει και μεγάλη οικονομία στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

Η σειρά οικιακών κλιματιστικών LG ARTCOOL Stylist είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

LG Electronics Hellas
τηλ: 210 48 00 537

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ