Μέγιστη οικονομία με λαμπτήρες LED από την The LED Company

Διαβάστηκε από 1569 αναγνώστες -

Οι λαμπτήρες LED τελευταίας τεχνολογίας της The LED Company μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη σε εσωτερικό & εξωτερικό φωτισμό, για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο.

 
Μέσα από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, που περιλαμβάνει από απλούς λαμπτήρες LED έως και εξειδικευμένα συστήματα φωτισμού, επιτυγχάνεται εντυπωσιακή εξοικονόμηση ρεύματος, μέγιστη απόδοση & ποιότητα φωτός και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Με εξειδικευμένους συνεργάτες και επιλεγμένους προμηθευτές από ολόκληρο τον κόσμο, η The LED Company διαθέτει όλη την απαραίτητη γκάμα και τεχνογνωσία για την πλήρη κάλυψη κάθε απαίτησης σε φωτισμό LED, από την αρχική μελέτη έως και την τελική εγκατάσταση.

Η τεχνολογία LED προσφέρει λύσεις εξαιρετικής πιστότητας & χάρη στα πολλαπλά της πλεονεκτήματα πλέον αντικαθιστά τον συμβατικό ενεργοβόρο φωτισμό, αποτελώντας την πιο προηγμένη τεχνολογία φωτός.

Η The LED Company προσφέρει χονδρική πώληση LED, ενώ αναλαμβάνει την υποστήριξη για την ένταξη επιχειρήσεων & τη διαχείριση έργου στα προγράμματα ΕΣΠΑ για επιδότηση φωτισμού LED.

Για περισσότερες πληροφορίες:

The LED Company
Ερμού 8, Αθήνα
Τηλ: 211 7109382, Fax: 211 7109384
Website: www.theledcompany.gr
E-mail: [email protected]
F: facebook.com/TheLedCompany.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ