Ενεργειακή αναβάθμιση με τη Neon Energy

Διαβάστηκε από 2800 αναγνώστες -

Αναβαθμίστε ενεργειακά το σπίτι σας με βοήθεια της Neon Energy και το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση ΚατΆ Οίκον», καθώς η επιδότηση που μπορείτε να λάβετε φθάνει το 70%.

 
Η αναβάθμιση της ενεργειακής κλάσης της οικίας ή της επιχείρησης με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων είναι η πιο δημοφιλής πρόσφατη τάση, καθώς προσφέρει στον ιδιοκτήτη της πολλαπλά οφέλη και κυρίως περιορισμό των εξόδων του. Επιπλέον δε, η στροφή των καταναλωτών προς εναλλακτικές πηγές θέρμανσης και λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας οφείλεται σημαντικά και στις δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση ΚατΆ Οίκον» του ΕΣΠΑ. Η Neon Energy αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες για το πρόγραμμα στο οποίο δίνεται επιδότηση έως 70% και το υπόλοιπο 30% εξοφλείται σε άτοκες δόσεις. Ο επιλέξιμος προϋπολογισμός παρεμβάσεων ανά αίτηση δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 15.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

Ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις από τη Neon Energy

Η Neon Energy, παρακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς, υιοθετεί νέες τεχνολογίες και επενδύει συνεχώς σε ενεργειακά προϊόντα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα. Αυτές είναι:
• Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου και συστήματα σκίασης για εξοικονόμηση ενέργειας έως 35%
• Αντλίες θερμότητας ψύξης – θέρμανσης για εξοικονόμηση στο κόστος θέρμανσης έως 85%
• Ηλιακοί θερμοσίφωνες για εξοικονόμηση στο κόστος λειτουργίας έως 80%
• Θερμοπρόσοψη και μόνωση για εξοικονόμηση ενέργειας έως 35%
• Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα

Οι συνεργασίες με μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες όπως LG, CALPAK και VIGOR Aluminium Systems διασφαλίζουν τη βέλτιστη ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει η εταιρεία στους πελάτες της. Οι συνεργασίες αυτές σε συνδυασμό με την εμπειρία, την τεχνογνωσία, το εξειδικευμένο προσωπικό, τα σημεία πώλησης πανελλαδικά, το after sales service, τις εγγυήσεις εγκατάστασης και καλής λειτουργίας αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα.

Εξοικονόμηση έως 95% στο φωτισμό

Η Neon Energy αναλαμβάνει ως σύμβουλος έργου όλες τις διαδικασίες που αφορούν την ένταξή σας στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ χωρίς κόπο και ταλαιπωρία για εσάς.
Όσοι αναβαθμίσουν ενεργειακά το σπίτι τους με τη Neon Energy, κερδίζουν την αντικατάσταση όλων των λαμπτήρων της οικίας τους με έξυπνες λάμπες LED για εξοικονόμηση ενέργειας έως 95%.

Το προφίλ της εταιρείας

Η Neon Energy είναι μία πολυεθνική εταιρεία με παρουσία σε Γερμανία, Ιαπωνία, Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο, η οποία και δραστηριοποιείται στον κλάδο της πράσινης ενέργειας και συγκεκριμένα στο χώρο των φωτοβολταϊκών συστημάτων. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Business Development και EPC Contracting καθώς και χρηματοδότηση για την πραγματοποίηση φωτοβολταïκών έργων σε φωτοβολταϊκά πάρκα, επαγγελματικές στέγες και οικιακές στέγες. Σήμερα η Νeon Εnergy διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της έργα άνω των 118MWp σε φωτοβολταϊκά πάρκα, 12,7MWp σε επαγγελματικές στέγες και 8,2MWp σε οικιακές στέγες, των οποίων η εγκατάσταση έχει ήδη ολοκληρωθεί ή βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Για περισσότερα στοιχεία, επικοινωνήστε:

NEON ENERGY
12Ο ΧΛΜ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, Τ.Κ. 144 52 Μεταμόρφωση
Τηλ.: 210 28 37 000, www.neon-energy.com
Showroom: Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Χαλάνδρι Τ.Κ. 152 31

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ