Στις 26 Ιουνίου και ώρα 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Athinais η ημερίδα - σεμινάριο των εταιρειών NanoDomi και meazon με θέμα την «Ενεργειακή διαχείριση κτιρίων».

Ημερίδα για την Ενεργειακή Διαχείριση Κτιρίων στις 26 Ιουνίου

Διαβάστηκε από 1878 αναγνώστες -

Στις 26 Ιουνίου πραγματοποιείται η ημερίδα στο πλαίσιο της συνεργασίας των εταιρειών NanoDomi και meazon, αποσκοπώντας στην προσφορά ενός έξυπνου συστήματος μέτρησης και διαχείρισης της ενέργειας που καταναλώνεται από τις ηλεκτρικές συσκευές.

 
Στις 26 Ιουνίου και ώρα 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Athinais η ημερίδα - σεμινάριο των εταιρειών NanoDomi και meazon με θέμα την «Ενεργειακή διαχείριση κτιρίων» και χορηγούς επικοινωνίας το περιοδικό «Πράσινο Σπίτι και Κτίριο», το www.4green.gr και το B2Green.

Η NanoDomi® εκτός από τη διαχρονική δραστηριότητά της στον τομέα των συστημάτων θέρμανσης χώρου, νερού και πισίνας αλλά και γενικότερα στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, συνεχίζει να συνάπτει συνεργασίες με εταιρείες οι οποίες σχεδιάζουν και παράγουν συστήματα τα οποία στοχεύουν στην επίτευξη εξοικονόμησης ενέργειας στον κτιριακό τομέα.

Η λύση της meazon

Η συνεργασία της εταιρείας NanoDomi με την εταιρεία meazon, αποσκοπεί στην προσφορά ενός έξυπνου συστήματος μέτρησης και διαχείρισης της ενέργειας που καταναλώνεται από τις ηλεκτρικές συσκευές στον οικιακό, επαγγελματικό και βιομηχανικό τομέα. Με τις έξυπνες συσκευές meazon μπορείτε να μετρήσετε την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνουν οι ηλεκτρικές σας συσκευές (aircondition, ηλεκτρική κουζίνα, θερμοσίφωνο, φώτα καφετιέρες, βραστήρες, Η/Υ, εκτυπωτές κλπ.), καθώς επίσης μπορείτε να διαχειρίζεστε τη λειτουργία αυτών (ενεργοποίηση/απενεργοποίηση/χρονοπρογραμματισμός), εξ αποστάσεως, μέσω της smart συσκευής σας (κινητό ή tablet), είτε μέσω internet από τον Η/Υ σας.

Η εφαρμογή του έξυπνου συστήματος meazon στον κτιριακό τομέα έχει πολλαπλά οφέλη καθώς παρέχεται η δυνατότητα με σχετικά μικρό κόστος να αυξηθεί η ενεργειακή αποδοτικότητα των κτιρίων, ελέγχοντας και προγραμματίζοντας τις καταναλώσεις ηλεκτρικού ρεύματος.

Πιο συγκεκριμένα το meazon μπορεί να μετρήσει:
1. τη συνολική κατανάλωση (KWh)
2. την ισχύ του ρεύματος
3. την κατανάλωση ανά επίπεδο κτιρίου.
4. την κατανάλωση ανά ημέρα, εβδομάδα, μήνα, έτος
5. την κατανάλωση από το φωτισμό
6. την κατανάλωση του Air-conditioning (σύστημα ψύξης-θέρμανσης)
7. λοιπές εφαρμογές
Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να παίρνει ιστορικά στοιχεία σχετικά με την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος από ενεργοβόρες συσκευές, μηχανήματα κλπ. και να προγραμματίζει –ALARM- ή να θέτει όρια λειτουργίας, ενώ μπορεί να θέτει σε κατάσταση ON/OFF συσκευές από το κινητό ή τον Η/Υ (καλοριφέρ, ζεστά νερά χρήσης, φωτισμό, Air conditioning κ.λπ.).Έτσι, προκύπτουν σημαντικά οφέλη εξοικονόμησης στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος από 10%-30% ανάλογα με τη διαχείριση.

Η γνώση της NanoDomi® στο αντικείμενο και η ενασχόλησή της με τα ενεργειακά συστήματα και τις ΑΠΕ εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία του προσωπικού της meazon, καθιστά αυτή τη συνεργασία απαραίτητη διότι πέραν της εναρμόνισης του προϊόντος με τη φιλοσοφία της εταιρείας μας, θεωρούμε ότι η εφαρμογή του στον κτιριακό τομέα θα συντελέσει στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει να γίνεται για την ορθολογική χρήση της ενέργειας στον κτιριακό τομέα. 

Εξοικονομώντας ενέργεια, εκτός από το οικονομικό όφελος, συμβάλλουμε στη μείωση των ρύπων και του διοξειδίου του άνθρακα που εκπέμπονται από την καύση συμβατικών καυσίμων,τα οποία χρησιμοποιούνται για την παραγωγή της ηλεκτρικής ενέργειας, άρα και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ανάπτυξη δικτύου συνεργατών meazon

Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί τεχνική και εμπορική εκπαίδευση της λύσης της meazon.
Η NanoDomi, keypartner της εταιρίας Ελληνικής κατασκευάστριας εταιρίας έξυπνων συστημάτων διαχείρισης meazon, διευρύνει το επιτυχημένο μοντέλο «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ NanoDomi», αναλαμβάνοντας την ανάπτυξη δικτύου συνεργατών εγκαταστατών της για το προϊονmeazon στην Ελλάδα.

Τι κερδίζω εάν γίνω «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΕΑΖΟΝ»;

Οι «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ NanoDomi» για το προϊόν meazon θα απολαμβάνουν τα εξής πλεονεκτήματα:
* Θα εκπαιδευτούν μέσω της ημερίδα τόσο για τα τεχνικά ζητήματα του προϊόντος όσο και για τις υπηρεσίες που δημιουργούνται μετά την εγκατάσταση του προϊόντος.
*Σημαντικές εκπτώσεις στον τιμοκατάλογο λιανικής
* Διευρύνουν τον κατάλογο προϊόντων τους με ένα υψηλής τεχνολογίας προϊόν, το οποίο αποτελεί «Δούρειο Ίππο» για να προσφέρουν εμπεριστατωμένα λοιπές υπηρεσίες εξοικονόμησης στους πελάτες τους
* Αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες ενεργειακής αναβάθμισης που προσφέρουν.
* Θα διαφημίζονται ΑΜΕΣΑ μέσω του site της NanoDomi στην ειδική σελίδα «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ meazon», όπου θα αναφέρονται τα εταιρικά τους στοιχεία, ώστε οι κατά τόπους πελάτες λιανικής να μπορούν να επικοινωνούν απευθείας μαζί τους.
* Θα διαφημίζονται ΕΜΜΕΣΑ μέσω των διαφημίσεων του προϊόντος από τις εταιρίες NanoDomi και meazon.
* Θα αναλαμβάνουν έργα πελατών της NanoDomi στις κατά τόπους περιοχές
* Στο τέλος του έτους, όλοι οι «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ NanoDomi» θα λάβουν επιστροφή για διαφήμιση και περαιτέρω προώθηση σε τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα της ημερίδας www.nanodomi.com/imeridaMEAZON.php

Ή επισκεφτείτε τα siteτης NanoDomi www.nanodomi.com/prdcat15.php
ή της MEAZON www.meazon.com

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ