Ο κ. Γιώργος Λάζος, εισηγητής του σεμιναρίου και ιδιοκτήτης της Quantum άνοιξε τη συζήτηση με ένα δυνατό Brainstorming έχοντας ως φόντο τις απεριόριστες δυνατότητες εφαρμογής της τεχνολογίας ΚΝΧ,

ΚαθΆ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πολλά από τα πιο καινοτόμα προϊόντα ανάμεσα στις 348 κατασκευάστριες εταιρείες ΚΝΧ προϊόντων

Γεγονός το 3ο Πιστοποιημένο Σεμινάριο KNX Basic Course από την Quantum στο Ηράκλειο Κρήτης

Διαβάστηκε από 1448 αναγνώστες -

Στην καρδιά της τουριστικής περιόδου που ζει κάθε χρόνο η Κρήτη, επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων, δώσανε το παρόν στο 3ο Πιστοποιημένο ΚΝΧ BasicCourse που διοργανώθηκε από το εκπαιδευτικό κέντρο ΚΝΧ της Quantum στο Ηράκλειο Κρήτης.

 
Οι επαγγελματίες ήταν κυρίως ηλεκτρομηχανολόγοι που θέλουν να επιχειρήσουν στον τομέα του κτιριακού αυτοματισμού, αλλά και πολλοί άλλοι.

Πραγματικό Brainstorming… χωρίς προϊοντικές προωθήσεις

Ο κ. Γιώργος Λάζος, εισηγητής του σεμιναρίου και ιδιοκτήτης της Quantum άνοιξε τη συζήτηση με ένα δυνατό Brainstorming έχοντας ως φόντο τις απεριόριστες δυνατότητες εφαρμογής της τεχνολογίας ΚΝΧ, στις ξενοδοχειακές μονάδες, στις οικίες, είτε υπό κατασκευή ή είτε υπό ανακαίνιση, και γενικότερα στη βιομηχανία του τουρισμού.

ΚαθΆ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πολλά από τα πιο καινοτόμα προϊόντα ανάμεσα στις 348 κατασκευάστριες εταιρείες ΚΝΧ προϊόντων, όπως παρουσιάστηκαν στην τελευταία κορυφαία διεθνή έκθεση, την περίφημη Light&Building που λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια στη Φρανκφούρτη.

Προγραμματισμός συσκευών διαφορετικών κατασκευαστών

Παράλληλα, και από την πρώτη κιόλας μέρα, οι συμμετέχοντες προγραμματίσανε τις πρώτες τους ΚΝΧ συσκευές από διαφορετικές εταιρείες πάνω στις ειδικές εκπαιδευτικές μονάδες του φορητού εργαστηρίου της Quantum. «Μόνο συνδυάζοντας τις δυνατότητες των προϊόντων από διαφορετικούς κατασκευαστές βιώνει κανείς, ύψιστες δυνατότητες κτιριακού αυτοματισμού», τόνισε ο κ. Γιώργος Λάζος.

Διεθνής πιστοποίηση – Διεθνές ανθρωποδίκτυο

Μετά από 4 ημέρες γεμάτες με τεχνικές και επιχειρηματικές ιδέες, οι συμμετέχοντες εξετάστηκαν σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές της ΚΝΧ Association και όσοι πέρασαν το θεωρητικό και το πρακτικό μέρος, πιστοποιήθηκαν ως KNX Partners.

Οι δυνατές ευκαιρίες που προσφέρει το ΚΝΧ δημιούργησαν, όπως σε κάθε σεμινάριο, επιπλέον παρασκηνιακές συζητήσεις φέρνοντας τους συμμετέχοντες πιο κοντά σε μελλοντικές συνεργασίες.

Καλή αρχή στον επιχειρηματικό κόσμο του ΚΝΧ!

Επόμενοι σταθμοί της εκπαιδευτικής ομάδας της Quantum, η Θεσσαλονίκη στις 12-15 Ιουνίου και η Αθήνα στις 26-29 Ιουνίου.

Έως σήμερα 348 ΚΝΧ κατασκευαστικά μέλη σε 37 χώρες, 42.296 ΚΝΧ Partners σε 127 χώρες...

www.knxtraining.gr
210 9768633   


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ