Η προσφορά ισχύει για όλα τα μοντέλα ψυγειοκαταψυκτών της LG, για αγορές από τις 22/5 έως τις 13/7, σε όλα τα συνεργαζόμενα εμπορικά καταστήματα

Η LG προσφέρει 48 κουτιά μπύρα Amstel με κάθε αγορά ψυγειοκαταψύκτη!

Διαβάστηκε από 2074 αναγνώστες -

Η LG Electronics (LG), με αφορμή την ποδοσφαιρική γιορτή που ανυπομονούν να θαυμάσουν οι φίλοι του αθλήματος, θέλει να προσφέρει ακόμη περισσότερη απόλαυση. Με την αγορά ψυγειοκαταψυκτών LG κάνει δώρο 24 κουτιά Amstel+ 24 κουτιά Amstel Free.

 
Το πιο μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός έχει ξεκινήσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και η LG φροντίζει να χαρίσει μοναδικές στιγμές δροσιάς, χαράς και ευχαρίστησης. Έτσι, με την αγορά ψυγειοκαταψυκτών LG, η εταιρεία κάνει δώρο 48 κουτιά των 33cl μπύρας Amstel, και πιο συγκεκριμένα 24 κουτιά Amstel και 24 κουτιά Amstel Free. Η εν λόγω προσφορά ισχύει για όλα τα μοντέλα ψυγειοκαταψυκτών της LG, για αγορές από τις 22/5 έως τις 13/7, σε όλα τα συνεργαζόμενα εμπορικά καταστήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η LG χρησιμοποιεί στους ψυγειοκαταψύκτες την αποκλειστική τεχνολογία του Inverter Γραμμικού Συμπιεστή (Inverter Linear Compressor) που παρέχει ενεργειακή διαβάθμιση Α+++, με -10% κατανάλωση ενέργειας. Η έξυπνα σχεδιασμένη τεχνολογία Inverter Linear Compressor πετυχαίνει ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας καθώς παράγεται λιγότερη εσωτερική τριβή και επιτυγχάνεται πιο ακριβής έλεγχος της ψύξης. Έτσι, τα ψυγεία της LG που διαθέτουν Inverter Linear Compressor έχουν δοκιμαστεί για να καταναλώνουν περίπου 50% λιγότερη ενέργεια από ένα ψυγείο με συμβατικό συμπιεστή, ενώ τα επίπεδα θορύβου μειώνονται κατά περίπου 25%.

Επίσης, όλα τα ψυγεία της LG είναι τεχνολογίας Total No Frost. Ο προηγμένος σχεδιασμός της LG προσφέρει ομοιόμορφη ψύξη σε όλο το εσωτερικό του ψυγείου,
αντίθετα με τα περισσότερα συμβατικά συστήματα εσωτερικής ροής αέρα που διανείμουν δροσερό αέρα ανομοιόμορφα. Χάρη στο νέο Multi Air Flow system, τρόφιμα όπως κρέας που αποθηκεύονται στο πάνω ράφι του ψυγείου παραμένουν το ίδιο δροσερά όπως τα λαχανικά στο κάτω ράφι.

Πολλά από τα ψυγεία της LG είναι επίσης εξοπλισμένα με το πρωτοποριακό χαρακτηριστικό Smart Diagnosis™. Αυτό το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων επιτρέπει στους εκπροσώπους του τηλεφωνικού κέντρου την ταχεία διάγνωση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να παρουσιάσει η συσκευή χωρίς να χρειάζεται η επίσκεψη τεχνικού στο σπίτι.

Παράλληλα, η LG εγγυάται την καλή λειτουργία του μηχανισμού του ψυγειοκαταψύκτη και προσφέρει
10-ετή εγγύηση στον Συμπιεστή του.

Η
LG παίζει μπάλα με μπύρα Amstel και είναι δίπλα στους φιλάθλους σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Με μοναδικές συσκευές και δώρα, η LG μας θυμίζει ότι “Life’s Good” σε κάθε μας στιγμή.

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.
Η LG Electronics, Inc. αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή επικοινωνία και στις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 86.000 ανθρώπους σε 119 χώρες, η LG πέτυχε παγκόσμιες πωλήσεις 53,10 δισ. USD (58,14 τρισεκατομμύρια κορεάτικα γούον KRW) για το 2013. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Επικοινωνία, Κλιματισμός & Ενεργειακές Λύσεις, Οικιακές Συσκευές, και Εξαρτήματα Οχημάτων. Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγειοκαταψυκτών. Η LG είναι επίσημος εταίρος ENERGY STAR® για το 2013. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lgnewsroom.com

Σχετικά με την LG Electronics Home Appliance Company
Η LG Electronics Home Appliance Company αποτελεί ηγέτη στην αγορά οικιακών συσκευών, με στόχο να παρουσιάζει ασφαλέστερα και πιο φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα που συνδυάζουν την έξυπνη τεχνολογία με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις που κάνουν την καθημερινή ζωή των καταναλωτών καλύτερη και πιο άνετη. Τα προϊόντα οικιακής χρήσης της LG, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ψυγεία, πλυντήρια ρούχων και πιάτων, συσκευές μαγειρικής, ηλεκτρικές σκούπες, εντοιχισμένες συσκευές και προϊόντα φροντίδας υγείας, σχεδιασμένα σε απόλυτη αρμονία με τις ανάγκες των καταναλωτών σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι καινοτομικές τεχνολογίες και τα έξυπνα χαρακτηριστικά των συσκευών της LG προσφέρουν στους καταναλωτές εντυπωσιακή εξοικονόμηση ενέργειας και χρόνου σε συνδυασμό με μεγαλύτερα οφέλη για την υγεία.

Σχετικά με την LG Electronics Hellas
Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες after sales. Το 2012 η LG Electronics Ελλάς συμπλήρωσε 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα, κατά τα οποία είναι πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής και έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών και επαγγελματικών λύσεων.

www.lg.com/gr 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ