Tα καταστήματα Leroy Merlin σας κάνουν δώρο ένα Smartphone Galaxy Trend Plus αξίας 149¤, κάθε αγορά κλιματιστικού Samsung της σειράς 5000 με Smart WiFi.

Προσφορά της Leroy Merlin: Με κάθε κλιματιστικό Samsung δώρο ένα Smartphone

Διαβάστηκε από 16397 αναγνώστες -

Το καλοκαίρι έφτασε και τα κλιματιστικά παίρνουν φωτιά! Η Leroy Merlin σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σταθερών και φορητών κλιματιστικών και ανεμιστήρων, αλλά και ένα Smartphone Galaxy Trend Plus αξίας 149 ευρώ για να επικοινωνείτε με… δροσιά!

 
Η Leroy Merlin, με τα πιο εξειδικευμένα καταστήματα στην διακόσμηση, στα είδη κήπου, στα εργαλεία και στις κατασκευές, σας προσφέρει έως και 05/07 τις καλύτερες και πιο οικονομικές λύσεις και για τον κλιματισμό. Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία σταθερών και φορητών κλιματιστικών και ανεμιστήρων δαπέδου ή οροφής.

Ενδεικτικά:
  • Kλιματιστικό Inverter Celcia, 9.000 BTU, μόνο 275 ¤ 
  • Ανεμιστήρας δαπέδου ορθοστάτης Celcia 45W μόνο 12,90 ¤ 
  • Επίσης για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, τα καταστήματα Leroy Merlin σας κάνουν δώρο ένα Smartphone Galaxy Trend Plus αξίας 149¤, κάθε αγορά κλιματιστικού Samsung της σειράς 5000 με Smart WiFi.

Για μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα, μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσω τηλεφώνου και να προγραμματίσετε την αποστολή της παραγγελίας σας πανελλαδικά.

Κι αν ανακαλύψετε πως κάποιο από τα προϊόντα που αγοράσατε
πωλείται αλλού φθηνότερα, η LEROY MERLIN δεσμεύεται
να σας επιστρέψει τη διαφορά και μάλιστα ΔΙΠΛΑΣΙΑ*.


Καταστήματα LEROY MERLIN
Ελ. Βενιζέλος ● Πειραιώς ● Πυλαία Θεσσαλονίκης ● Νίκαια Λάρισας

Τηλ. επικοινωνίας: 210 62 56 200.

www.leroymerlin.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ