Φορητά, καλοκαιρινά gadegts από τη SONY

Διαβάστηκε από 2613 αναγνώστες -

Η SONY έχει ετοιμάσει, για φέτος το καλοκαίρι, κάποια φορητά gadgets, για να είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι για τα καλοκαιρινά φεστιβάλ!

 

Φορητός φορτιστής CP-V3

Ξεχάστε πια τις τελειωμένες μπαταρίες στη μέση ενός φεστιβάλ. Όπου και αν βρίσκεστε, με το φορητό φορτιστή CP-V3, μπορείτε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να μοιραστείτε τις σούπερ στιγμές σας. Δεν είναι ανάγκη να ψάχνετε πια για πρίζες, ή να περιμένετε στην ουρά μέχρι να φορτίσουν και οι άλλοι, αυτός ο φορητός φορτιστής έχει δυναμικότητα 2800mAh και υψηλή έξοδο ισχύος 1,5A, ώστε να φορτίζετε γρήγορα τα smartphones σας, ακόμα και όταν βρίσκεστε σε κίνηση. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα που ταιριάζουν με την καλοκαιρινή σας διάθεση.

Φωτογραφική μηχανή- φακός DSC QX10

Καταγράψτε κάθε σημαντική στιγμή, κάθε καλοκαιρινή ανάμνηση σε εξαιρετική ποιότητα και με λεπτομέρειες, με την ευέλικτη φωτογραφική μηχανή-φακό DSC-QX10. Αυτό το gadget είναι ιδανικό για συναυλίες, και μεταμορφώνει το smartphone σας σε μια ισχυρή φωτογραφική μηχανή με υψηλής ανάλυσης αισθητήρα, οπτικό ζουμ, λειτουργία Optical SteadyShot και χειροκίνητους χειρισμούς. Η φωτογραφική μηχανή-φακός DSC-QX10 σάς δίνει τη δυνατότητα να βγάζετε φωτογραφίες και να γυρίζετε βίντεο από οποιαδήποτε γωνία. Εάν έχετε κολλήσει μέσα στον κόσμο και δεν μπορείτε να μετακινηθείτε, απλώς σηκώστε την QX10 για να καταγράψετε ό,τι συμβαίνει στη σκηνή και ταυτόχρονα δείτε τα στο smartphone σας. Αυτή η φωτογραφική μηχανή χωράει άνετα στην τσέπη σας και σας προσφέρει πολλές δημιουργικές επιλογές για να μεταμορφώσετε τη φωτογραφία σας ή να μοιραστείτε τις υψηλής ποιότητας λήψεις σας με το smartphone σας.

Σειρά ακουστικών με στήριγμα κεφαλής MDR-ZX

Μήπως δεν χορταίνετε τις καλοκαιρινές επιτυχίες; Κατεβάστε ή κάντε streaming τα κομμάτια που παίζουν στα φεστιβάλ φέτος το καλοκαίρι, και σας άρεσαν, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες Music Unlimited® της Sony και ακούστε τα με αυτά τα μοντέρνα ακουστικά. Τα ακουστικά κεφαλής MDR-ZX της Sony σάς χαρίζουν ισχυρό ήχο υψηλής ποιότητας μέχρι και 13 ώρες, μέσα από μια κομψή εμφάνιση που ταιριάζει σε κάθε μουσικόφιλο. Φορέστε τα ασύρματα και άνετα ακουστικά MDR-ZX750BN και κάντε, χωρίς κόπο, streaming ισχυρού ψηφιακού ήχου από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας μέσω σύνδεσης Bluetooth®. Με το χαρακτηριστικό της ακύρωσης ψηφιακού θορύβου που μπλοκάρει το 98% του περιβάλλοντος ήχου, μπορείτε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας κομμάτια είτε βρίσκεστε καθοδόν, είτε χαλαρώνεται στο συναυλιακό χώρο. Το χρωματιστό και μικρό αδερφάκι των MDR-ZX750BN είναι τα MDR-ZX610AP, που διατίθενται σε τέσσερα φωτεινά χρώματα. Εξοπλισμένα με ισχυρή μονάδα οδήγησης 40mm, αυτά τα μοντέρνα ακουστικά σάς δίνουν τη δυνατότητα να ακούσετε κάθε νότα με εντυπωσιακή καθαρότητα και υψηλή ευαισθησία. Τα MDR-ZX310 είναι τέλεια για τις καθημερινές σας ακροάσεις με εξαιρετικό χειρισμό ήχου και εύχρηστο σχεδιασμό που διπλώνει, ώστε να χωράνε στο σακίδιό σας.

Ασύρματα ηχεία SRS-X3 και SRS-X2

Μοιραστείτε τη μουσική σας με τους γύρω σας με τα μικρά και ελαφριά ασύρματα ηχεία SRS-X3 και τα SRS-X2. Μην αφήσετε να σας ξεγελάσει το μέγεθός τους, τα ασύρματα ηχεία είναι πολύ ισχυρά στην απόδοση των έντονων ήχων των αγαπημένων σας καλοκαιρινών επιτυχιών. Τα SRS-X3 τα έχουν όλα, εξαιρετική εργονομία, ανθεκτικά υλικά και εκπληκτικό ήχο μπάσων, σε έναν αδιαμφισβήτητα κομψό σχεδιασμό. Χάρη στην ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, μπορείτε να ακούτε τα αγαπημένα σας κομμάτια για 7 συνεχείς ώρες. Τα SRS-X2 είναι ο ιδανικός σύντροφος στις εκδρομές σας. Είναι αρκετά μικρά για να χωράνε στο χέρι σας, αλλά και αρκετά ισχυρά για να παράγουν εντυπωσιακό ήχο. Δεν έχει γίνει κανένας συμβιβασμός στην ποιότητα του ήχου λόγω του μεγέθους τους, αντίθετα έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, χάρη στην τεχνολογία ClearAudio+, αλλά και στη λειτουργία Sound mode. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ