Μία ευχάριστα δροσερή έκπληξη περιμένει τους περαστικούς και τους επιβάτες που επιβιβάζονται ή αποβιβάζονται στην Πλατεία Κλαυθμώνος

Ένα πραγματικό κλιματιστικό Pitsos στη στάση λεωφορείου

Μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα στο κέντρο της Αθήνας, ο κόσμος τρέχει να προλάβει τις δουλειές του.

Η Pitsos, η πρωτοπόρος εταιρεία στη φροντίδα του ελληνικού νοικοκυριού, δημιούργησε μία πολύ εντυπωσιακή στάση λεωφορείου

Μέχρι και τις 13 Ιουλίου, όσοι περάσετε από το κέντρο, μην παραλείψετε να δείτε από κοντά τη στάση και να δροσιστείτε από το τελευταίας τεχνολογίας κλιματιστικό Pitsos Inverter!

Στάση Δροσιάς από την Pitsos! (VIDEO)

Διαβάστηκε από 3368 αναγνώστες -

Μία ευχάριστα δροσερή έκπληξη περιμένει τους περαστικούς και τους επιβάτες που επιβιβάζονται ή αποβιβάζονται στην Πλατεία Κλαυθμώνος και δεν είναι άλλη από ένα πραγματικό κλιματιστικό Pitsos στη στάση λεωφορείου!

 
Μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα στο κέντρο της Αθήνας, ο κόσμος τρέχει να προλάβει τις δουλειές του. Η θερμοκρασία βρίσκεται στα ύψη και ξαφνικά, ένα δροσερό αεράκι τους ξαφνιάζει ευχάριστα. 

Η Pitsos, η πρωτοπόρος εταιρεία στη φροντίδα του ελληνικού νοικοκυριού,
δημιούργησε εκεί μία πολύ εντυπωσιακή στάση λεωφορείου, στην οποία βρίσκεται σε λειτουργία πραγματικό κλιματιστικό Pitsos! Μέχρι και τις 13 Ιουλίου, όσοι περάσετε από το κέντρο, μην παραλείψετε να δείτε από κοντά τη στάση και να δροσιστείτε από το τελευταίας τεχνολογίας κλιματιστικό Pitsos Inverter!

Εμείς οι Έλληνες αναζητούμε λίγη δροσιά, ακόμα και σε μια στάση λεωφορείου!


Δείτε τις αντιδράσεις του κόσμου!








www.pitsos.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ