Η TEFLED διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία στο κομμάτι του επαγγελματικού φωτισμού, ενώ πρωτοπορεί σε Ελλάδα και Νοτιοανατολική Ευρώπη

H TEFLED προσφέρει αποκλειστικά ευρωπαϊκά προϊόντα γερμανικών προδιαγραφών, τα οποία συνδυάζονται άριστα με την ελληνική εφευρετικότητα και προσαρμογή στις ελληνικές απαιτήσεις και διαθέτουν εγγύηση άρτιας λειτουργίας

TEFLED: Λύσεις για Τεχνικό Επαγγελματικό Φωτισμό

Διαβάστηκε από 1949 αναγνώστες -

Στην ανάγκη του Τεχνικού Επαγγελματικού Φωτισμού έρχεται να δώσει τη λύση η εταιρεία TEFLED. Η TEFLED είναι η μοναδική στην Ελλάδα εταιρεία ΤΕΦ LED.

 
Το επίκεντρο των προσπαθειών της βιομηχανίας φωτισμού εξελίσσεται προς την κατεύθυνση του τεχνικού επαγγελματικού φωτισμού LED, για εφαρμογές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς επαγγελματικούς χώρους, διαβάσεις, γέφυρες, δρόμους, βιομηχανικές παραγωγικές μονάδες, επιχειρήσεις αποθήκες, ξενοδοχεία, κλειστά γήπεδα αθλοπαιδιών, γυμναστηρίων, κλπ.

Σε αυτή την ανάγκη έρχεται να δώσει τη λύση η εταιρεία TEFLED. Η TEFLED είναι η μοναδική στην Ελλάδα εταιρεία Τεχνικού Επαγγελματικού Φωτισμού (ΤΕΦ) LED, η οποία προσφέρει αποκλειστικά ευρωπαϊκά προϊόντα γερμανικών προδιαγραφών, τα οποία συνδυάζονται άριστα με την ελληνική εφευρετικότητα και προσαρμογή στις ελληνικές απαιτήσεις και διαθέτουν εγγύηση άρτιας λειτουργίας.

Διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία στο κομμάτι του επαγγελματικού φωτισμού, ενώ πρωτοπορεί σε Ελλάδα και Νοτιοανατολική Ευρώπη με:
  • Προμήθεια από τους καλύτερους ΤΕΦ κατασκευαστές της Ευρώπης
  • Τεχνική κατάρτιση με καινοτόμες πατενταρισμένες τεχνολογίες και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών
  • Μελέτη και εγκατάσταση μέσω του μοναδικού πανελλαδικού δικτύου τεχνικού επαγγελματικού φωτισμού ΤΕΦ
Επιπλέον, τα προϊόντα της TEFLED βρίσκουν εφαρμογή σε όλους σχεδόν τους επαγγελματικούς τομείς:
  • Βιοτεχνία/Βιομηχανία: Τα προϊόντα της TEFLED είναι τα μόνα που αντέχουν τις υψηλές προδιαγραφές θερμοκρασίας στην Ελλάδα (έως 70 βαθμούς – Τεχνολογία από τα F16) 
  • Σούπερ Μάρκετ: ¶μεση αντικατάσταση λαμπών φθορίου Τ8 με Τ5. Η πιο ανταγωνιστική και οικονομική λύση στα LED 
  • Δρόμοι/Δημόσια Έργα: Μοναδική τεχνολογία για την απόλυτα ομοιόμορφη κατανομή του φωτός 
  • Ξενοδοχεία/Αίθουσες: Οι πρώτες λάμπες με την υψηλότερη χρωματική ευκρίνεια CRI 95%


www.tefled.com
Τηλέφωνο: 6949122800

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ