Το κλιματιστικό οικιακής χρήσης Deluxe Inverter V της LG είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία LG AC Tag On

Το 2012 η LG Electronics Ελλάς συμπλήρωσε 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα, κατά τα οποία είναι πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής και έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της.

Αυτή η καινοτομία της LG είναι συμβατή με κινητά που χρησιμοποιούν Android λογισμικό και προσφέρει γρήγορη διάγνωση της συσκευής με απόλυτη ακρίβεια

Τα νέα κλιματιστικά της LG «γιατρεύονται» μέσω… smartphone

Διαβάστηκε από 2481 αναγνώστες -

H καινοτομία «Tag On» με την οποία είναι εξοπλισμένα τα νέα κλιματιστικά της LG, βοηθά τους χρήστες και τους τεχνικούς συντήρησης να επιλύουν ακόμη πιο αποτελεσματικά πιθανά προβλήματα στη λειτουργία των κλιματιστικών

 
Η LG Electronics (LG) ενσωμάτωσε το προηγμένο σύστημα συντήρησης Intelligent Maintenance System (IMS) στην τελευταία σειρά οικιακών κλιματιστικών της εταιρείας. Το προηγμένης τεχνολογίας σύστημα IMS έχει σχεδιαστεί για να οδηγήσει τις οικιακές συσκευές σε μια νέα τεχνολογική εποχή μέσα στον 21ο αιώνα, καθώς παρέχει δυνατότητα σύνδεσης των οικιακών συσκευών με τα πιο πρόσφατα μοντέλα κινητών τηλεφώνων.

Το κλιματιστικό οικιακής χρήσης Deluxe Inverter V της LG είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία LG AC Tag On.
Αυτή η καινοτομία της LG είναι συμβατή με κινητά που χρησιμοποιούν Android λογισμικό και προσφέρει γρήγορη διάγνωση της συσκευής με απόλυτη ακρίβεια. Στην περίπτωση, λοιπόν, που παρουσιαστεί κάποια δυσλειτουργία, ο χρήστης ή ο επαγγελματίας τεχνικός απλά αγγίζει στο smartphone που διαθέτει την «ετικέτα» (Tag) Near Field Communications (NFC) που είναι ενσωματωμένη στην εσωτερική μονάδα. Αυτή η απλή ενέργεια δίνει άμεση πρόσβαση σε κωδικούς σφαλμάτων (error codes), σε πληροφορίες αυτό-διάγνωσης (self diagnosis information) και σε ενημερώσεις κατάστασης λειτουργίας, μέσω της εφαρμογής LG AC Tag On που είναι διαθέσιμη για smartphone κινητά.

Η συγκεκριμένη «έξυπνη» λειτουργία διάγνωσης που σχεδίασε η LG, παρόλο που χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής, παραμένει εξαιρετικά εύκολη στη χρήση της. Με το LG AC Tag On οι χρήστες μπορούν μόνοι τους να επιλύσουν τεχνικά ζητήματα – περιορίζοντας την ανάγκη για δαπανηρές επισκέψεις από εξειδικευμένους τεχνικούς. Παράλληλα, η καινοτομία Tag On είναι χρήσιμη και για τους τεχνικούς, κατά τη διαδικασία εγκατάστασης ή κατά την επιδιόρθωση πιθανών προβλημάτων της συσκευής. Πλέον τα δεδομένα της θερμοκρασίας του εναλλάκτη θερμότητας, η ταχύτητα του ανεμιστήρα, η δύναμη της εσωτερική μονάδας και άλλες σχετικές πληροφορίες είναι εύκολα προσβάσιμες, ώστε η επισκευή και η συντήρηση του κλιματιστικού να γίνονται πιο εύκολα από ποτέ.

Η LG αξιοποιεί τις δυνατότητες που διαθέτουν πλέον τα περισσότερα smartphone κινητά και εισέρχεται σε μια νέα εποχή προηγμένης καινοτομίας. Η εταιρεία παρέχει στους καταναλωτές λύσεις καινοτομίας μέσα από προϊόντα και συσκευές που έχουν σχεδιαστεί βάσει των σύγχρονων αναγκών και απαιτήσεων. Για την LG, Lifes Good όταν «έξυπνες» συσκευές και υψηλή τεχνολογία συνδυάζονται για να κάνουν τη ζωή μας πιο άνετη και πιο απλή. 

www.lg.com/gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ