Modular Virtus: μετατρέψτε το ποδήλατό σας σε ηλεκτρικό, και πίσω πάλι!

Διαβάστηκε από 4034 αναγνώστες -

Η Ελβετική Sunstar, παρουσιάζει μια οικονομική και εύκολη λύση για το ποδήλατο, το Modular Virtus. Ένα σύστημα ηλεκτροκίνησης που εγκαθίσταται και απεγκαθίσταται σε ένα συμβατικό ποδήλατο σε λίγα μόλις λεπτά.

 

Το Virtus, είναι παρόμοιο με τα συστήματα ηλεκτροκίνησης των συμβατικών e-bikes. Η εταιρεία λέει ότι είναι σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε ποδήλατο, μετατρέποντάς το σε ηλεκτρικό, φτάνοντας τελική ταχύτητα μέχρι και 25km την ώρα.

Οι δύο κύριες συνιστώσες του Virtus είναι ο 250 watt, 55 Nm κινητήρας του και ένας ελεγκτής πολλαπλών αισθητήρων που ελέγχει την έξοδο του κινητήρα και παρακολουθεί τη ροπή, το ρυθμό, τη γωνία και την ταχύτητα του στροφάλου. Η μονάδα πολλαπλών αισθητήρων μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς τον κινητήρα, παρέχοντας επιδόσεις παρακολούθησης σε ένα συμβιβαστικό ποδήλατο. Το Virtus συνδέεται επίσης ασύρματα σε ένα smartphone, υποστηρίζοντας τις επιδόσεις παρακολούθησης και ελέγχου.

Η Sunstar έχει αναπτύξει τρεις επιλογές μπαταρίας.  Μια 11Ah, 400Wh οπίσθιας τοποθέτησης μπαταρία, μια 11Ah, 400Wh μπαταρία τοποθετημένη στην κορυφή του κάτω σωλήνα, και ένα διπλό σύστημα μπαταρίας με την 400Wh μπαταρία στον κάτω σωλήνα συν μια 8Ah, 300Wh μπαταρία στην κάτω πλευρά του κάτω σωλήνα. Το σύστημα περιλαμβάνει έναν υπολογιστή με οθόνη LCD για τη ρύθμιση μεταξυ τεσσάρων λειτουργιών, παρακολούθηση επιπέδου της μπαταρίας, και για μετρήσεις όσον αφορά την ταχύτητα, τα διανυθέντα χιλιόμετρα και άλλες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ