H χρήση των λαμπτήρων Ledon επιφέρει τεράστιο όφελος από την εξοικονόμηση ενέργειας και από το κόστος συντήρησης φωτισμού.

Η Ledon είναι μια Ευρωπαϊκή εταιρεία με έδρα την Αυστρία και μέλος του ομίλου Zumtobel, η οποία κατασκευάζει προϊόντα φωτισμού LED υψηλών προδιαγραφών με βάση τα Ευρωπαϊκά πρότυπα πιστοποίησης.

Λαμπτήρες Led Ledon για πτηνοτροφεία

Διαβάστηκε από 3311 αναγνώστες -

Με τη χρήση των λαμπτήρων Led της Ledon στις εγκαταστάσεις πτηνοτροφείων, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά στην αύξηση της παραγωγής, όσο και στη μείωση του κόστους λειτουργίας.

 
Οι μοναδικές ιδιότητες των λαμπτήρων Ledon, έχουν ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της παραγωγικότητας κατά την εκτροφή νέων πουλιών, τη μείωση των αποβλήτων και των ζωοτροφών, όπως και την αύξηση της παραγωγής αυγών. Επιπλέον, η χρήση των λαμπτήρων Ledon επιφέρει τεράστιο όφελος από την εξοικονόμηση ενέργειας και από το κόστος συντήρησης φωτισμού.

Βελτίωση παραγωγικότητας.
Οι λαμπτήρες Led της Ledon παράγουν μια κορυφή στο φάσμα του κόκκινου χρώματος (περίπου 630nm). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή λευκού φωτός το οποίο βελτιώνει την όραση των πτηνών και κάνει την τροφή τους πιο ελκυστική. Η τροφή γίνεται πιο ευδιάκριτη και ελκυστική, έτσι ώστε τα πουλιά να τρέφονται καλύτερα, με αποτέλεσμα την αύξηση του βάρους τους με ταχύτερο ρυθμό. Τα ίδια χαρακτηριστικά των λαμπτήρων Ledon, βελτιώνουν επίσης και την παραγωγή αυγών, αφού τα πτηνά φτάνουν το στάδιο παραγωγής νωρίτερα.

Flicker
Ένας άλλος παράγοντας που βοηθά στην αύξηση της παραγωγικότητας είναι το φαινόμενο Flicker. Οι συνηθισμένοι λαμπτήρες τρεμοπαίζουν σε υψηλή συχνότητα (100Hz), το οποίο δεν είναι ορατό στο ανθρώπινο μάτι, αλλά είναι ορατό στα πουλερικά, με αποτέλεσμα την πρόκληση νευρικότητας και άγχους.
Είναι γνωστό, ότι όσο πιο ήρεμα είναι τα πουλερικά τόσο καλύτερα σιτίζονται και τόσο ταχύτερα αναπτύσσονται. Με τους λαμπτήρες Ledon πετυχαίνουμε την ηρεμία των πτηνών, αφού δεν εμφανίζουν το φαινόμενο Flicker, βελτιώνοντας το χρόνο ανάπτυξής τους.

Εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
¶λλο ένα μεγάλο πλεονέκτημα των λαμπτήρων Led της Ledon, είναι η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Η μείωση της ηλεκτρικής ενέργειας που μπορεί να προκύψει με τη χρήση των λαμπτήρων Ledon φτάνει το 85% με αποτέλεσμα την άμεση μείωση του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος. Eπίσης οι λαμπτήρες Led της Ledon έχουν 25.000 ώρες ζωής (1000 ώρες έχουν περίπου οι συμβατικοί λαμπτήρες) που σημαίνει ότι με χρήση 18 ώρες την ημέρα, η διάρκεια ζωής του λαμπτήρα ξεπερνά τα 4 χρόνια, ενώ τα 2 πρώτα χρόνια καλύπτονται με εργοστασιακή εγγύηση αντικατάστασης.

Προσομοίωση πολλαπλών κύκλων της ημέρας.
¶λλη μια δυνατότητα που συνεισφέρει στην αύξηση της παραγωγής είναι η προσομοίωση πολλαπλών κύκλων της ημέρας. Με τη δυνατότητα Dimming που έχουν οι περισσότεροι τύποι λαμπτήρων της Ledon, μπορούμε να προσομοιώσουμε πολλαπλούς κύκλους ημέρας νύχτας, με σκοπό την βελτίωση της παραγωγής στο μέγιστο δυνατό.

Προϊόντα φωτισμού Led υψηλών προδιαγραφών.
Η Ledon είναι μια Ευρωπαϊκή εταιρεία με έδρα την Αυστρία και μέλος του ομίλου Zumtobel, η οποία κατασκευάζει προϊόντα φωτισμού LED υψηλών προδιαγραφών με βάση τα Ευρωπαϊκά πρότυπα πιστοποίησης.

Γενικά έχουν ενημερωθεί οι τιμές με σημαντικές μειώσεις σε όλα σχεδόν τα προϊόντα.

www.ledgr.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ