Gourmet οικονομία

Διαβάστηκε από 2090 αναγνώστες -

Η τεχνολογία των νέων συσκευών αερίου της AKS Home Appliances, συντελεί στο πλέον ποιοτικό μαγείρεμα, προσφέροντας παράλληλα σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

 
Με εμπειρία 30 και πλέον χρόνων στις οικιακές συσκευές, η εταιρεία AKS Home Appliances συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στην αγορά προσηλωμένη στην εξασφάλιση της μέγιστης ποιότητας, καινοτομίας και λειτουργικότητας των προϊόντων της. Στο πλαίσιο αυτό και έχοντας πάντα ως στόχο την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της, η εταιρεία προσπαθεί διαρκώς να εμπλουτίζει το προϊοντικό χαρτοφυλάκιό της, με τις πιο προηγμένες και σύγχρονες συσκευές που θα καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες του κάθε καταναλωτή.

Οι νέες προτάσεις της εταιρείας σε προϊόντα αερίου, ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την ευκολία στη χρήση τους, αποτελώντας συγχρόνως και την πλέον οικονομική λύση για κάθε νοικοκυριό. Φτάνει μόνο να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με περσινή έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ, το 38,4% του λογαριασμού ρεύματος οφείλεται στο μαγείρεμα! Με την εγγυημένη ασφάλεια της AKS, οι συσκευές αερίου επιτυγχάνουν υψηλότερες ταχύτητες θέρμανσης, χαμηλότερο κόστος σε σχέση με τις ηλεκτρικές, εργονομία, αλλά και μικρότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

Ψήστε ομοιόμορφα και περισσότερα από ένα ταψιά με την οικονομία του αερίου που προσφέρει ο φούρνος ABG 30 SI. Η κυκλοφορία αέρα που παρέχεται από τον κάτω καυστήρα αερίου, επιτρέπει την καλύτερη κατανομή της θερμότητας και προσφέρει ταχύτερο αποτέλεσμα. 

Εξοπλισμένος με όλες τις απαραίτητες τεχνολογίες όπως 4 προγράμματα λειτουργίας, βαλβίδες ασφαλείας Stop Gas, ηλεκτρονική ανάφλεξη, σύστημα ψύξης επίπλου, πανοραμικό εσωτερικό κρύσταλλο ανάκλασης θερμοκρασίας – Thermoreflective, εμαγιέ εύκολο στον καθαρισμό, πλαϊνές σχάρες στήριξης ταψιών, αφαιρούμενη πόρτα, επίστρωση ενάντια στις δαχτυλιές και χρονόμετρο, ο φούρνος αερίου με αέρα είναι η καλύτερη πρόταση με την καλύτερη τιμή.
Αλλά και η εντοιχιζόμενη εστία 60 εκατ. AGH 3F1, με πλατώ 4 εστιών αερίου, καυστήρα τριπλής φλόγας 3500watt, ηλεκτρονική ανάφλεξη, βαλβίδες ασφαλείας Stop Gas και χυτοσιδηρά πλαίσια στήριξης σκευών κάνει το μαγείρεμα την πιο εύκολη, γρήγορη και ευχάριστη διαδικασία.

Οι συσκευές αερίου της AKS αποτελούν ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Με άμεση απόσβεση του αρχικού κόστους εγκατάστασης, ελάχιστη τεχνική συντήρηση, υπεροχή σε απόδοση σε σύγκριση με τις ηλεκτρικές συσκευές, εγγύηση ασφαλείας και προστασία απέναντι στο περιβάλλον, το μέλλον ανήκει στο αέριο.

Τηλ.: 2310 266265
www.aks.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ