Συντήρηση φωτοβολταϊκών με άτοκες δόσεις από την Messaritis Ανανεώσιμες

Διαβάστηκε από 1358 αναγνώστες -

Η Messaritis Ανανεώσιμες, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής και συντήρησης φωτοβολταϊκών έργων στην Ελλάδα, συνεχίζει να πρωτοπορεί ενσωματώνοντας νέες διαδικασίες που μεγιστοποιούν τα οφέλη για τους επενδυτές - πελάτες της.

 
 
Συγκεκριμένα, η Messaritis Ανανεώσιμες φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη δυνατότητα πληρωμής των συμβολαίων συντήρησης και του συνόλου των υπηρεσιών που παρέχονται από την εταιρία με τη χρήση πιστωτικών καρτών οποιασδήποτε τράπεζας, έως και σε 12 άτοκες δόσεις. Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνει, για ακόμα μία φορά, την επιχειρησιακή της φιλοσοφία η οποία βασίζεται στην παροχή άρτιων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, διαχωρίζοντάς την από τον ανταγωνισμό και επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων επενδυτών-πελατών του χώρου.

Ο Ιωάννης Μεσσαρίτης, ιδιοκτήτης της εταιρίας, δηλώνει σχετικά: «Δραστηριοποιούμαστε σε μια αγορά όπου στην πλειονότητα των περιπτώσεων, η χαμηλότερη τιμή εξακολουθεί δυστυχώς να αποτελεί το πιο σημαντικό κριτήριο ανάθεσης ενός συμβολαίου συντήρησης, παραγνωρίζοντας τη σημασία της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της συνέπειας. Σε αυτό το περιβάλλον, η Messaritis Ανανεώσιμες επιμένει να διαπρέπει εφαρμόζοντας μια άκρως ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών. Αντιλαμβανόμενοι τις οικονομικές συγκυρίες και τις καθυστερήσεις πληρωμής των επενδυτών από το ΛΑΓΗΕ, προσφέρουμε πλέον τη δυνατότητα εξόφλησης των υπηρεσιών που παρέχουμε με τη χρήση πιστωτικών καρτών, μέχρι 12 άτοκες δόσεις. Με αυτό τον τρόπο δίνουμε τη δυνατότητα στους επενδυτές - πελάτες μας να εξομαλύνουν τις χρηματοροές τους, χωρίς να χρειαστεί να κάνουν τεχνικές εκπτώσεις κατά την επιλογή του συνεργάτη τους για τη συντήρηση του φωτοβολταϊκού τους σταθμού.

Ελπίζουμε το παράδειγμά μας να ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες του κλάδου, προκειμένου οι επενδυτές να αρχίσουν να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο στα έσοδά τους. Εμείς θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας σε κάθε τους προσπάθεια να διασφαλίσουν την επένδυσή τους στο σύγχρονο επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον».

Η εταιρία "Μεσσαρίτης Ανανεώσιμες" αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριών ΜΕΣΣΑΡΙΤΗΣ, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955. Είναι ένας από τους βασικότερους και παλαιότερους προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μέσης και Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ Α.Ε., καθώς και άλλων πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί με ISO9001:2008 από τους Lloyd s για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και για τη διεξαγωγή δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο EN62446:2009.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ