Το πρώτο snowboard που φορτίζει gadgets!

Διαβάστηκε από 1884 αναγνώστες -

Ο χειμώνας βρίσκεται προ των πυλών και όσοι από εσάς ανυπομονείτε να χιονίσει για να πάρετε τα βουνά, τώρα έχετε έναν ακόμη λόγο. Το Solar Hybrid Board ήρθε για να κρατήσει φορτισμένα όλα τα gadgets που κουβαλά μαζί του ένας λάτρης του σνόουμπορντ!

 

Το πρωτότυπο οικολογικό προϊόν δημιούργησε η Signal, η ίδια εταιρεία που λάνσαρε και την πρώτη 3D εκτυπωμένη σανίδα. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα φορητό σταθμό παραγωγής ρεύματος που χρησιμοποιεί για τις ανάγκες του την ηλιακή ακτινοβολία, γεγονός που επιτυγχάνεται μέσω μιας λεπτής στρώσης ηλιακών κυττάρων που βρίσκονται ενσωματωμένα στην επάνω επιφάνεια της σανίδας. Έτσι, το Solar Hybrid Board φορτίζει τις ηλεκτρονικές σας συσκευές καθώς εσείς κατεβαίνετε με φόρα την πλαγιά! Κινητά, Point of View (POV) φωτογραφικές μηχανές και Heads Up Display (HUD) γυαλιά δε θα μείνουν ποτέ πια χωρίς μπαταρία, ενώ τα θεαματικά σας άλματα -αλλά και οι τούμπες- θα καταγράφονται ως το τέλος!

Στην ιστοσελίδα της η εταιρεία Signal δηλώνει πως δημιουργεί “κάτι περισσότερο από απλά ένα προϊόν”, υπονοώντας την οικολογική συνείδηση πίσω από την κατασκευή. Στο Solar Hybrid Board φαίνεται πως το μότο της έχει βρει ουσιαστική έκφραση, φέρνοντας επανάσταση στη βιομηχανία χιονοσανίδων.

Το καινοτόμο προϊόν πωλείται σήμερα αντί 595¤, τιμή που περιλαμβάνει και μια μπαταρία USB. Η μπαταρία χρειάζεται περίπου 5 ώρες έκθεσης στις ηλιακές ακτίνες για να φορτιστεί πλήρως, ενώ κάνει 3 ώρες για να φορτίσει ένα iPhone.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ