Ξενοδοχειακός φωτισμός με LED

Διαβάστηκε από 1710 αναγνώστες -

Παραδείγματα εξοικονόμησης ενέργειας σε ξενοδοχείο που χρησιμοποιεί φωτισμό LED, ο οποίος μπορεί να επιτύχει μέχρι και 90% μείωση στην κατανάλωση ρεύματος.

 
Δεδομένων των απαιτήσεων και των υψηλών προδιαγραφών για άνεση & αισθητική, ο ξενοδοχειακός φωτισμός αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές παραμέτρους λειτουργίας για ένα ξενοδοχείο. Οι συνεχείς ώρες λειτουργίας σε συνδυασμό με την ευρύτητα και το πλήθος των χώρων ωστόσο, καθιστούν τον φωτισμό στα ξενοδοχεία ιδιαίτερα ενεργοβόρο.

Ο φωτισμός LED έρχεται ως μία ιδανική λύση εξοικονόμησης, καθώς μπορεί να επιτύχει έως και 90% μείωση στην κατανάλωση ρεύματος, ενώ παράλληλα οι σύγχρονες τεχνολογίες LED παρέχουν εξαιρετικές δυνατότητες ανάδειξης της διακόσμησης & αρχιτεκτονικής των εσωτερικών & εξωτερικών χώρων των ξενοδοχείων.

Παράδειγμα εξοικονόμησης ενέργειας σε ξενοδοχείο που χρησιμοποιεί φωτισμό LED. Στις φωτογραφίες ανωτέρω παραθέτονται βασικά σενάρια φωτισμού για ένα τυπικό ξενοδοχείο.

(Παραδοχές: οι υπολογισμοί γίνονται υποθέτοντας λειτουργία για 7 ημέρες /εβδομάδα, 50 εβδομάδες /έτος και τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος 0.17¤/Kwh.)


www.theledcompany.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ