Όποιες και να είναι οι απαιτήσεις σας, με το εκτεταμένο πρόγραμμα των έγχρωμων αντιρηγματικών σοβάδων της Knauf, ακόμα και οι πιο ασυνήθιστες ιδέες πραγματοποιούνται επαγγελματικά.

Έγχρωμοι αντιρηγματικοί σοβάδες Knauf

Διαβάστηκε από 5102 αναγνώστες -

Παρακολουθώντας από κοντά τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς η Knauf συνεχίζει να πρωτοπορεί παρουσιάζοντας συνεχώς καινοτομικά και βελτιωμένα ποιοτικά υλικά και συστήματα δόμησης.

 
Ρηγματωμένοι σοβάδες, ξεφλουδισμένα χρώματα και λερωμένες επιφάνειες είναι το αποτέλεσμα που παρουσιάζουν πολύ σύντομα τα περισσότερα νεόδμητα κτίρια στη χώρα μας. Οι καλύτερες γερμανικές συνταγές της Knauf, έρχονται να δώσουν λύσεις και να αποτρέψουν αυτά τα φαινόμενα τόσο σε υφιστάμενα όσο και σε υπό κατασκευή οικοδομικά έργα.

Μπορείτε αντί για μια απλή βαφή να επιλέξετε τον ακρυλικό σοβά ενισχυμένο με σιλικόνη Knauf Addi ή το σιλικονούχο αυτοκαθαριζόμενο Knauf Conni και μέσα από πλήθος τεχνοτροπιών, κοκκομετριών και χρωματικών αποχρώσεων να δώσετε στην όψη του κτιρίου σας χαρακτηριστική οπτική και αντοχή σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Για την επίτευξη και άριστης θερμομόνωσης, σε νέα ή υφιστάμενα κτίρια, σας προτείνουμε το
ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Knauf THERMOPROSOPSIS, που συνδυάζεται ιδανικά με τους έγχρωμους διακοσμητικούς σοβάδες και τα χρώματα ειδικών προδιαγραφών Knauf.

Στην πολύ συχνή περίπτωση ανάγκης επισκευής των ρωγμών που βρίσκονται εξωτερικά στις όψεις υφισταμένων κτιρίων, η Knauf προτείνει την εφαρμογή του
αντιρηγματικού της συστήματος. Εφαρμόζοντας το αντιρηγματικό σύστημα Knauf γίνεται ενίσχυση όλης της επιφάνειας των όψεων με το ελαστικό επίχρισμα Pastol Flex με ταυτόχρονο εμβαπτισμό του πλέγματος ενίσχυσης Pastol. Χρησιμοποιώντας ως τελευταίο χέρι τον ακρυλικό σοβά ενισχυμένο με σιλικόνη Knauf Addi ή το σιλικονούχο αυτοκαθαριζόμενο Knauf Conni, επιτυγχάνεται η επισκευή των ρωγμών με αξιοπιστία, ευκολία, καθαρό εργοτάξιο και ταχύτητα με σκοπό την προστασία του κτιρίου για μεγάλο χρονικό
διάστημα.

Μέσω του δικτύου των εμπορικών μας συνεργατών, μπορείτε σε όλη τη χώρα να προμηθευτείτε πλήρη σειρά δειγμάτων και βεντάλιες χρωματικών αποχρώσεων.
Όποιες και να είναι οι απαιτήσεις σας, με το εκτεταμένο πρόγραμμα των έγχρωμων αντιρηγματικών σοβάδων της Knauf, ακόμα και οι πιο ασυνήθιστες ιδέες πραγματοποιούνται επαγγελματικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ