Η εταιρία Inventor A.G. A.E. είναι η κάτοχος και η αποκλειστική διανομέας των κλιματιστικών Inventor παγκοσμίως

Νέα γενιά κλιματιστικών Inventor Passion WiFi Ready!

Διαβάστηκε από 2525 αναγνώστες -

Σας συστήνουμε την νέα γενιά κλιματιστικών Inventor Passion WiFi Ready, ο κλιματισμός που δαμάζει την θερμοκρασία, για να μπορείτε από οπουδήποτε να ελέγχετε την θερμοκρασία του σπιτιού σας.

 
Δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες που προσφέρουν απόλυτο έλεγχο στον χώρο σας, μείωση της κατανάλωσης και τις ιδανικότερες συνθήκες στον χώρο σας.

Η NEA σειρά Passion WiFi Ready, εξελιγμένης γενιάς All DC Inverter και υψηλής ενεργειακής κλάσης A+++ (Θέρμανση: θερμή Ζώνη), με Ιονιστή και φίλτρο Cold Catalyst διατίθεται αποκλειστικά από την Inventor.

Κλιματιστικά εξελιγμένης γενιάς All DC Inverter και υψηλής ενεργειακής κλάσης με αισθητήρα εσωτερικής θερμοκρασίας χώρου στο τηλεχειριστήριο, ιονιστή αέρα και φίλτρο Cold Catalyst. Απόλυτος έλεγχος της εσωτερικής ατμόσφαιρας!
Κάθε ανάγκη σας εκπληρώνετε με την νέα σειρά Passion WiFi Ready προσαρμόζετε την θερμοκρασία του χώρου σας ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και άμεσα ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε την λειτουργία του.

Τα νέα κλιματιστικά της INVENTOR θα βρίσκονται στην Ελλάδα το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου!

Γιατί εμείς στην Inventor λύνουμε τις καθημερινές σας ανάγκες!


Λίγα λόγια για την Ιnventor:
Η εταιρία Inventor A.G. A.E. είναι η κάτοχος και η αποκλειστική διανομέας των κλιματιστικών Inventor παγκοσμίως, Δραστηριοποιούμαστε με επιτυχία στην ελληνική αγορά από το 1966, και στην Παγκόσμια αγορά τα τελευταία 15 χρόνια. Η εταιρία μας έχει δύο θυγατρικές εταιρίες, στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και στο Guangdong της Κίνας.

Τα κλιματιστικά Inventor απολαμβάνουν την φήμη ενός προϊόντος εξαιρετικής ποιότητας, είναι υψηλής ενεργειακής κλάσης και οικολογικού σχεδιασμού. Η αξιοπιστία των προϊόντων μας καθώς και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι η κύρια προτεραιότητα της εταιρείας μας.

Μάθετε περισσότερα: www.inventor.ac
www.facebook.com/InventorKlimatistika
www.youtube.com/user/gassimak

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ