ΚΝΧ Basic Course: Τεχνογνωσία, Marketing και μία νέα οπτική γωνία

Διαβάστηκε από 1935 αναγνώστες -

Μηχανικοί διαφόρων ειδικοτήτων από όλη την Ελλάδα δώσανε το παρόν στο πιστοποιημένο σεμινάριο KNX Basic Courseτου εκπαιδευτικού κέντρου της Quantum που διοργανώθηκε στις 2-5 Οκτωβρίου στην Αθήνα και πιστοποιηθήκαν ως ΚΝΧ Partners.

 
Δωρεάν ΚΝΧ OnlineWebinar … Πριν το σεμινάριο
Πολλοί από τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου είχαν παρακολουθήσει ένα από τα Δωρεάν Webinarsμε τίτλο «Γνωριμία με το ΚΝΧ» που διοργανώνει ο κος Γιώργος Λάζος, εισηγητής και ΚΝΧ Tutor των σεμιναρίων ΚΝΧ. Τι είναι ένα έξυπνο κτίριο; τι είναι η κτιριακή τεχνολογία ΚΝΧ; που εφαρμόζεται και ποια τα οφέλη της; πώς μπορεί να αξιοποιηθεί ο έξυπνος μετρητής σε ένα έξυπνο κτίριο; Πώς μπορεί κάποιος να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ΚΝΧ ;είναι μόνο μερικά από τα θέματα που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της 1,5 ώρας του ΚΝΧ Webinar. Στο τέλος του Webinar, ακολουθεί ανοικτή συζήτηση όπου ο καθένας μπορεί να κάνει ερωτήσεις πάνω στον κτιριακό αυτοματισμό και ειδικότερα στην τεχνολογία ΚΝΧ.

Πράξη στο Mobile ΚΝΧ Lab και σύνδεση με πραγματικό έργο ΚΝΧ
Είναι πλέον ευρέως γνωστό ότι η τεχνολογία ΚΝΧ αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη, ανοιχτή τεχνολογία κτιριακού αυτοματισμού και ενοποίησης διαφορετικών συστημάτων στον κόσμο με 366 κατασκευαστικά μέλη να την υποστηρίζουν. Ο System integrator έχει στα χέρια του μια ατελείωτη γκάμα διαθέσιμων προϊόντων για να σχεδιάσει και να προσφέρει εκπληκτικές κτιριακές εμπειρίες.

Για το λόγο αυτό, στο πρακτικό μέρος του Πιστοποιημένου σεμιναρίου ΚΝΧ Basic Courseαπό την πρώτη κιόλας ημέρα, οι συμμετέχοντες προγραμματίζουν ΚΝΧ συσκευές από διαφορετικές εταιρίες και έτσι βιώνουν από κοντά πως συσκευές από διαφορετικούς κατασκευαστές επικοινωνούν μεταξύ τους χωρίς κανένα πρόβλημα. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, ο εισηγητής, κος Γιώργος Λάζος συνδέεται με ένα πραγματικό έργο ΚΝΧ και παρουσιάζει τις δυνατότητες οπτικοποίησης, ελέγχου και προγραμματισμού από απόσταση.

Μία νέα οπτική γωνία
Επειδή δεν φτάνει να γνωρίσει σε βάθος κάποιος την τεχνολογία ΚΝΧ εάν δεν ξέρει να επικοινωνήσει την αξία που αποκομίζει ο τελικός χρήστης και το κτίριο, δίνεται επίσης έμφαση στο Marketing και στην επιχειρηματικότητα γύρω από το ΚΝΧ. Κατά τη διάρκεια όλου του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες, πέρα από την καθαρά τεχνολογική γνώση, λαμβάνουν τις πρώτες τους επιχειρηματικές συμβουλές για τι πρέπει να προσέξουν στο επιχειρηματικό τους μοντέλο, προκειμένου να ξεκινήσουν σωστά και να έχουν διάρκεια στον κόσμο του κτιριακού αυτοματισμού.

Μετά από τις εξετάσεις για την πιστοποίηση ως ΚΝΧ Partner ο κος Ανδρουλάκης Σταύρος, Αυτοματιστής σχολίασε: «Το σεμινάριο ΚΝΧ που διεξήχθη από τον κ. Λάζο ήταν εξαιρετικό σε πολλαπλό επίπεδο. Η διεύρυνση του ορίζοντα στον καθένα μας ήταν ίσως το πιο σημαντικό!! Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας», ενώ ο κος Πούπαλος Αλέξανδρος, Μηχανολόγος Μηχανικός από την Αθήνα κατέληξε «Το σεμινάριο έχει λάθος τίτλο… Θα έπρεπε να λέγεται «Ανοίξτε τα μάτια σας».

Για περισσότερες πληροφορίες για την τεχνολογία ΚΝΧ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.knxtraining.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ