Σεμινάριο Passive House Basics στη Χαλκίδα

Διαβάστηκε από 1656 αναγνώστες -

Το 11ο σεμινάριο Passive House Basics πραγματοποιείται το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στο Καλοχώρι, στο Βαθύ Χαλκίδας, με οικοδεσπότη την Βιομηχανία Κουφωμάτων PVC KAPTAIN SA.

 
Είσαι νέος μηχανικός; Είσαι ενεργειακός επιθεωρητής; Γνωρίζεις για το κτίριο Σχεδόν Μηδενικής Ενεργειακής Κατανάλωσης και το Παθητικό Κτίριο; Γνωρίζεις για τη μεγάλη κοινότητα των Παθητικών Κτιρίων στην Ελλάδα και τον κόσμο; Θέλεις στο μέλλον να πιστοποιηθείς ως σχεδιαστής τέτοιων κτιρίων από τον επίσημα εξουσιοδοτημένο φορέα στην Ελλάδα; Τότε αυτό το σεμινάριο είναι το πρώτο βήμα για σένα.

Η επιτυχημένη σειρά των σεμιναρίων Passive House Basics, που έχουν μέχρι σήμερα παρακολουθήσει πάνω από 500 μηχανικοί σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζεται με το ενδέκατο στη σειρά σεμινάριο, που θα γίνει με χορηγό και οικοδεσπότη την Βιομηχανία Συνθετικών Κουφωμάτων KAPTAIN AE στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Καλοχώρι, Βαθύ Χαλκίδας, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου (θα υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς από την Αθήνα – Σταθμό Μετρό Χαλανδρίου) στο εργοστάσιο και επιστροφή).

Η KAPTAIN S.A. είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία που από το 1990 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον τομέα των συνθετικών κουφωμάτων και το 2001 προχώρησε σε βιομηχανική παραγωγή σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 55000 τμ και σε παραγωγικούς χώρους 5.000 τ.μ στην Αυλίδα. Τα συνθετικά κουφώματα, με προφίλ του γερμανικού οίκου της Koemmerling, παράγονται από μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, έχουν εγγυημένη ποιότητα, γερμανικές προδιαγραφές είναι ιδιαίτερα φιλικά προς το περιβάλλον και με συντελεστή θερμοπερατότητας των προφίλ Uf 1,3 W/m²K. Η KAPTAIN S.A πλήρως εναρμονισμένη με το ευρωπαϊκό πρότυπο προϊόντος ΕΝ 14351-1 πιστοποιείται από τις αρχές του 2009 με την σήμανση CE. Επίσης η εταιρία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 9001:2000.

Η KAPTAIN S.A. πρωταγωνιστεί στην εγχώρια αγορά συνθετικών κουφωμάτων καθώς και σε Ευρώπη, Αυστραλία εξάγοντας τα προϊόντα της.Με αυτόματα μηχανήματα συσκευάζει τα προϊόντα της τα οποία και διανέμονται με μεγάλη ασφάλεια προς όλους τους προορισμούς από τα ιδιόκτητα φορτηγά της. Απασχολεί μόνιμο Τεχνικό προσωπικό, Σχεδιαστές, Μηχανικούς και Πωλητές. Ο στόχος της KAPTAIN S.A. είναι να επωφελούνται ιδιώτες, έμποροι και κατασκευαστές από την άψογη σχέση ποιότητας και τιμής των κουφωμάτων γεγονός που δίνει υψηλή ανταπόδοση στην αρχική επένδυσή τους. Για την KAPTAIN S.A. η ποιότητα κουφωμάτων PVC έχει ιδιαίτερη σημασία. Το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας δεν περιλαμβάνει μόνον τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες του προϊόντος, αλλά και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων παράδοσης και την επαγγελματική επεξεργασία των αιτημάτων.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλαμβάνει τις εξής ενότητες :
  • Εισαγωγή στο παθητικό κτίριο
  • Οι βασικές αρχές του προτύπου Passive House
  • Κέλυφος: Μόνωση-Αεροστεγανότητα-Θερμογέφυρες
  • Το κούφωμα και ο υαλοπίνακας στο παθητικό κτίριο- προδιαγραφές – τοποθέτηση
  • Θέρμανση και ψύξη Παθητικού Κτιρίου
  • Το λογισμικό PHPP και το ενεργειακό ισοζύγιο
  • Ο αερισμός και η ποιότητα της εσωτερικής ατμόσφαιρας
  • Η οικονομία της κατασκευής
  • Κριτήρια Πιστοποίησης Passive House, Πρότυπο EnerPHit – Παραδείγματα Κτιρίων
  • Επίλογος – Ερωτήσεις – Απαντήσεις
Σε αυτό το σεμινάριο PHB θα δούμε από κοντά την παραγωγή και τοποθέτηση κουφωμάτων PVC με προδιαγραφές Παθητικού Κτιρίου.
Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου PASSIVE HOUSE BASICS υπάρχουν οι εξής επιλογές:
  1. Να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, ως μη μέλος του ΕΙΠΑΚ, με κόστος 50 ευρώ. Θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό για τη συμμετοχή στο λογαριασμό του ΕΙΠΑΚ στην Τράπεζα Πειραιώς (ΙΒΑΝ GR43 0172 1930 0051 9305 9610 644) και μετά να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής, επισυνάπτοντας στο τέλος την απόδειξη πληρωμής.
  2. Να εγγραφείτε μέλος στο ΕΙΠΑΚ συμπληρώνοντας την «Φόρμα Εγγραφής μέλους». Αφού καταθέσετε την συνδρομή σας στον παραπάνω λογαριασμό τραπέζης, συμπληρώνετε και αποστέλλετε και την φόρμα συμμετοχής επισυνάπτοντας στο τέλος την απόδειξη πληρωμής.
  3. Εφόσον είστε ήδη μέλος του ΕΙΠΑΚ, συμμετέχετε δωρεάν συμπληρώνοντας μόνο την φόρμα συμμετοχής.

Και με τις τρεις παραπάνω επιλογές εξασφαλίζετε και τη δωρεάν συμμετοχή σας στην PASSIEXPO 2014. Το σημαντικότερο γεγονός για τα Παθητικά Κτίρια το 2014 στην Ελλάδα.

Σε όλους τους συμμετέχοντες στα σεμινάριά μας δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Θα υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς από το Σταθμό Μετρό ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ προς το εργοστάσιο και επιστροφή. Το Σεμινάριο αρχίζει στις 10.00 πμ και τελειώνει στις 6.00 μμ.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΕΙΠΑΚ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ