Έρευνα : Τι γνωρίζετε για το Παθητικό Κτίριο

Διαβάστηκε από 1743 αναγνώστες -

Διεξοδικό εκπαιδευτικό υλικό για το σχεδιασμό και την κατασκευή Παθητικών Κτιρίων, ειδικά σχεδιασμένο για τα μεσογειακά κλίματα, που απευθύνεται σε όλες τις ειδικότητες μηχανικών διοργανώνει το ΕΙΠΑΚ σε συνεργασία με αντίστοιχους διεθνείς οργανισμούς.

 
Στα πλαίσια του χρηματοδοτούμενου απο το Erasmus+ Ευρωπαϊκού προγράμματος SEEDpass το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ, σε συνεργασία με αντιστοιχους οργανισμούς απο την Γερμανία, Ιταλία και Κροατία, αναπτύσσει από κοινού νέο, διεξοδικό εκπαιδευτικό υλικό για το σχεδιασμό και την κατασκευή Παθητικών Κτιρίων, ειδικά σχεδιασμένο για τα μεσογειακά κλίματα, που απευθύνεται σε όλες τις ειδικότητες μηχανικών.

Το εκπαιδευτικό υλικό θα σχεδιαστεί ειδικά για τους μηχανικούς της Μεσογείου. Και ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουμε είναι να εντοπίσουμε πιθανά μαθησιακά κενά της ομάδας-στόχου μας. 

Γιαυτό και διεξάγουμε αυτήν την έρευνα, η οποία περιλαμβάνει μια σειρά ερωτήσεων διαφορετικού βαθμού δυσκολίας, ώστε να εντοπιστούν επακριβώς οι ανάγκες ενημέρωσης και εκπαίδευσης. 

Στην έρευνα μπορούν να συμμετέχουν όλες οι ειδικότητες μηχανικών αλλά και απλοί πολίτες. Η έρευνα δεν περιλαμβάνει συλλογή προσωπικών στοιχείων και δεν είναι τεστ γνώσεων. Είναι σημαντικό οι συμμετέχοντες να απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις. Ακόμη και η απάντηση "δεν γνωρίζω" συμβάλλει εξίσου στο προσδοκόμενο αποτέλεσμα.
Πάρτε μέρος στην έρευνα και κερδίστε το καλύτερο λογισμικό ενεργειακού ισοζυγίου κτιρίου PHPP.

Για να συμμετέχει κανείς στην έρευνα θα πρέπει να ακολουθήσει τον παρακάτω σύνδεσμο :
https://www.surveymonkey.com/s/KYS3CC3

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΚΤΙΡΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

  • Ανάπτυξη και χρηματοδότηση έργων ΕΕ και ΑΠΕ

    Ενεργειακός και περιβαλλοντικός σχεδιασμός ΕΠΕ από την εταιρεία ΕΥΔΙΤΗ. Ενεργειακός έλεγχος κτιρίων και εγκαταστάσεων, αδειοδότηση, μελέτη και εγκατάσταση ΦΒ (net metering), υβριδικά συστήματα ηλεκτροδότησης και παραγωγής νερού καθώς και θερμογράφηση κτιρίων. τηλ: 210 6446330 Περισσότερα
  • Η ιδανική επιλογή!

    Η τεχνική εταιρεία ΑΦΟΙ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε.  δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής από το 1980. Το αντικείμενο είναι μελέτη επίβλεψη και κατασκευή ιδιωτικών έργων, τα οποία είναι κατοικίες αλλά και επαγγελματικοί χώροι. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν επεκταθεί και σε ανακαινίσεις κατοικιών με έμφαση στην ενεργειακή αναβάθμισή τους. τηλ: 210 6199391 Περισσότερα