Τα ψυγεία τεχνολογίας Inverter Linear Compressor κατακτούν το κοινό

Διαβάστηκε από 3392 αναγνώστες -

Η LG γίνεται σημείο αναφοράς στον κλάδο των οικιακών συσκευών υψηλής αισθητική και καινοτομίας, αφού πάνω από 10 εκατομμύρια νοικοκυριά παγκοσμίως απολαμβάνουν τα οφέλη των ψυγείων τεχνολογίας Inverter Linear Compressor.

 
Η LG Electronics (LG) αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ηγετική της θέση στις οικιακές συσκευές, ανακοινώνοντας ότι οι πωλήσεις των ψυγείων τεχνολογίας γραμμικού συμπιεστή Inverter Linear Compressor ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια παγκοσμίως από το 2001. Συγκεκριμένα, το 2001, η LG παρουσίασε το πρώτο ψυγείο στον κόσμο που τροφοδοτούνταν από έναν γραμμικό συμπιεστή, και από τότε συνέχισε να βελτιώνει περαιτέρω την τεχνολογία αυτή. 

Μέσα στο 2007 πουλήθηκαν ένα εκατομμύριο ψυγεία τεχνολογίας Inverter Linear Compressor, αριθμός που αυξήθηκε σε πέντε εκατομμύρια μέσα στο 2011 και δέκα εκατομμύρια νωρίτερα αυτό το μήνα. Με δυνατή παρουσία σε αγορές, όπως η Κορέα, η Βόρεια Αμερική, η Ευρώπη και η Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (CIS), η LG εκτιμά ότι περισσότερα από δύο εκατομμύρια ψυγεία τεχνολογίας Inverter Linear Compressor θα πωληθούν κατά το 2014.
Νωρίτερα φέτος, ο γραμμικός συμπιεστής Inverter Linear Compressor της LG δοκιμάστηκε από μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες επιστημονικές και τεχνικές ευρωπαϊκές οργανώσεις, την Ένωση Ηλεκτρολογικών, Ηλεκτρονικών και Πληροφοριακών Τεχνολογιών (VDE). 

Ο προηγμένος γραμμικός συμπιεστής Inverter Linear Compressor, λειτουργεί με ευθεία κίνηση του εμβόλου σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς συμπιεστές παλινδρομικής κίνησης, με αποτέλεσμα λιγότερες εσωτερικές τριβές από έναν παραδοσιακό συμπιεστή. Επιπλέον, αυτή η τεχνολογία προσφέρει υψηλότερη αξιοπιστία, περισσότερη ανθεκτικότητα και λιγότερο θόρυβο κατά τη λειτουργία. Σε δοκιμές της ευρωπαϊκής επιστημονικής ένωσης VDE, τα ψυγεία της LG τεχνολογίας Inverter Linear Compressor αποδείχτηκαν 32 τοις εκατό πιο αποδοτικά ενεργειακά σε σχέση με όσα διέθεταν συμβατικούς συμπιεστές παλινδρομικής κίνησης, συνεισφέροντας ταυτόχρονα και στη μείωση των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος. Η VDE διαπίστωσε επιπλέον ότι τα ψυγεία της LG είναι 25 τοις εκατό πιο αθόρυβα σε σχέση με όσα διαθέτουν συμβατικό συμπιεστή παλινδρομικής κίνησης και με λιγότερες εσωτερικές τριβές κατά 64,2 τοις εκατό , προκαλώντας λιγότερη φθορά στο ψυγείο και βοηθώντας το να επιτύχει 20 χρόνια διάρκεια ζωής, που αποτελεί πρωτιά στον κλάδο.

Επιπρόσθετα, εκτός από τον ευέλικτο γραμμικό συμπιεστή Inverter Linear Compressor, η τεχνολογία της LG Door–in–Door™ συνέβαλε καθοριστικά στις αυξημένες πωλήσεις των ψυγείων. Η σχεδιαστική καινοτομία Door–in–Door™ διευκολύνει τον χρήστη, ώστε να έχει άμεση πρόσβαση στα τρόφιμα και τα ποτά που αναζητά πιο συχνά, βοηθώντας ταυτόχρονα στη μείωση της απώλειας του ψυχρού αέρα κατά το άνοιγμα. Το πραγματικό πάθος για καινοτομία της LG άλλωστε την έχει καταστήσει ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στην αγορά premium ψυγείων παγκοσμίως και προκειμένου να διατηρήσει την ηγετική της θέση στον κλάδο, η LG έχει καταθέσει περίπου 3.100 αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με τον γραμμικό συμπιεστή Inverter Linear Compressor, σε 16 διαφορετικές αγορές. Τέλος, με σιγουριά για την αξιοπιστία της τεχνολογίας του γραμμικού συμπιεστή Inverter Linear Compressor, η LG προσφέρει 10-ετή εγγύηση από το 2009.

«Η LG προσπαθεί πάντα να προσφέρει στους καταναλωτές τις πιο προηγμένες συσκευές με τις υψηλότερες επιδόσεις», δήλωσε ο Young-il Park, Επικεφαλής του Refrigerator Business Unit της LG. «O γραμμικός συμπιεστής Inverter Linear Compressor είναι αποτέλεσμα της δέσμευσής μας για υπεροχή και τεχνολογική καινοτομία και αποδεικνύει την επιθυμία της LG να ηγηθεί στην παγκόσμια αγορά». 

 www.lg.com/gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ