ΚΝΧ: Σχεδιαστής αυτοματισμών ή εκπληκτικών κτιριακών εμπειριών;

Διαβάστηκε από 1610 αναγνώστες -

Πιστοποιημένο Σεμινάριο ΚΝΧ Basic Course στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε από την Quantum.

 
Το κτίριο ως ολότητα, τα ηλεκτρομηχανολογικά ως καλλιτεχνικά εργαλεία, σχεδιασμός και με τα δύο ημισφαίρια, Human Integration και… πολλή αγάπη για το αντικείμενο, ήταν ο πυρήνας της εκπαιδευτικής εμπειρίας του Πιστοποιημένου ΚΝΧ Basic Course που πραγματοποιήθηκε από την Quantum στην πόλη της Θεσσαλονίκης από 4 έως 7 Δεκεμβρίου 2014.

Απεριόριστες λύσεις στα χέρια του system integrator
Η τεχνολογία ΚΝΧ, όπως είναι πλέον γνωστό, είναι η πιο ολοκληρωμένη, ανοιχτή τεχνολογία κτιριακού αυτοματισμού και ενοποίησης διαφορετικών συστημάτων στον κόσμο με περισσότερους από 370 κατασκευαστές να την υποστηρίζουν. Με την τεχνολογία KNX μπορεί, μεταξύ άλλων, να γίνει έλεγχος φωτισμού, θέρμανσης, σκιάστρων, αερισμού, τεχνολογιών ήχου, εικόνας καθώς και συστημάτων ασφαλείας.

Στο ΚΝΧ Lab της Quantum, από την πρώτη μέρα του σεμιναρίου, οι επαγγελματίες - συμμετέχοντες του σεμιναρίου εφάρμοσαν στην πράξη τη δυνατότητα να προγραμματίσουν και να θέσουν σε λειτουργία ΚΝΧ συσκευές διαφορετικών κατασκευαστών ενώ παράλληλα, καθΆ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου, παρουσιάστηκαν τα πιο καινοτόμα προϊόντα ΚΝΧ από πολλές διαφορετικές εταιρίες. 

Τεχνικές πωλήσεων, Marketing και τρόποι σχεδιασμού ενός επιτυχημένου ΚΝΧ Start-up, προστέθηκαν επίσης στην εργαλειοθήκη των συμμετεχόντων ετοιμάζοντάς τους για την επόμενη ημέρα στον κόσμο της αγοράς του κτιριακού αυτοματισμού. 

Σχεδιασμός και προγραμματισμός με τα 2 ημισφαίρια για εκπληκτικές κτιριακές εμπειρίες
"Η ίδια η τεχνολογία ΚΝΧ κυριολεκτικά δίνει όλα τα απαραίτητα «εργαλεία» έμπνευσης και οραματισμού έτσι ώστε να μετατραπεί ένα απλό σεμινάριο κτιριακού αυτοματισμού σε μία δυνατή αμφίδρομη εκπαιδευτική εμπειρία χωρίς στείρες προϊοντικές ενημερώσεις και αριστερού ημισφαιρίου εγκεφαλικούς περιορισμούς" τόνισε ο εισηγητής και ΚΝΧ Tutor κος Γιώργος Λάζος.

"Το σεμινάριο προσφέρει στον τεχνικό κόσμο το υπόβαθρο ώστε να μετατραπεί από "εφαρμοστή τέχνης" σε "καλλιτέχνη" τόνισε ο κος Αποστολακάκης Φώτης, Μηχανολόγος Μηχανικός στην Ρόμβος Κλίμα Α.Ε. ενώ ο κος Καλούδης Φώτης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στην ΑΒΒ Α.Ε. σχολίασε "Ήταν από τα πιο εποικοδομητικά σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει. Αποτελεί την καλύτερη βάση για να χτίσουμε τη δική μας προσφορά σε ΚΝΧ εμπειρίες".

Νέους ορίζοντες και μία νέα επαγγελματική συνεργασία!
Μετά από 4 ημέρες γεμάτες με τεχνικές και επιχειρηματικές ιδέες, οι συμμετέχοντες εξετάστηκαν σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές της ΚΝΧ Association και πιστοποιηθήκαν ως KNX Partners. Οι υποσχέσεις που δόθηκαν από όλους είναι, υψηλότερου επιπέδου επαγγελματισμός και αξιοποίηση στο μέγιστο δυνατό εργαλείων σαν το ΚΝΧ με στόχο ο τελικός αποδέκτης να βιώνει μία εξαιρετική κτιριακή εμπειρία.

Ένας από τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο ήρθε μάλιστα σε επαφή με τον τεχνικό του ξενοδοχείου για να εγκαταστήσει την τεχνολογία ΚΝΧ στις αίθουσες συνεδριάσεων του διεξαγόταν το σεμινάριο. Καλή αρχή!!!

Επόμενα σεμινάρια ΚΝΧ Basic Course :
  • στην Αθήνα : 18-21/12 Δεκεμβρίου 2014 και 12-15 Φεβρουαρίου 2015 
  • στην Κέρκυρα στις 29-30-31 Ιανουαρίου & 1 Φεβρουαρίου 2015
  • στο Ηράκλειο Κρήτης στις 26-29 Μαρτίου 2015. 
www.knxtraining.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ