Ενεργειακή αναβάθμιση και μείωση λειτουργικών εξόδων

Διαβάστηκε από 1666 αναγνώστες -

Η εταιρεία Αφοί Ρουμελιώτη Τεχνική, με πολυετή πείρα στις κατασκευές κτιρίων, αποτελεί μία ιδανική επιλογή για την ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας, αλλά και την κατασκευή νεόδμητων ενεργειακών κτιρίων.

 
Περισσότερα από 30 χρόνια δραστηριοποίησης στο γενικότερο χώρο της κατασκευής κατοικιών, διαθέτει η εταιρεία «Αφοί Ρουμελιώτη Τεχνική Ο.Ε.», με τις δραστηριότητές της να περιλαμβάνουν τη μελέτη, την επίβλεψη, και την κατασκευή ιδιωτικών έργων που αφορούν, τόσο σε οικιακούς, όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Η πολυετής πείρα δίνει στην εταιρεία τη δυνατότητα να δώσει λύσεις σε μεγάλη γκάμα κατασκευαστικών θεμάτων που μπορεί να απαιτήσει ο πελάτης. Στο πλαίσιο αυτό, εκτός από την κατασκευή κτιρίων, τα τελευταία έξι χρόνια έχει επεκταθεί και σε ανακαινίσεις κατοικιών με έμφαση στην ενεργειακή αναβάθμισή τους. 


Ανακαίνιση με βάση την… ενέργεια
Με την ενέργεια να αποτελεί τα τελευταία χρόνια βασικό «κομμάτι» κατασκευής ενός κτιρίου, η εταιρεία προχώρησε σε επέκταση των δραστηριοτήτων της και σε αυτό το ραγδαίως αναπτυσσόμενο τομέα των κατασκευών. Διαθέτοντας την κατάλληλη γνώση και με εξειδίκευση στις πλέον προηγμένες λύσεις, η «Αφοί Ρουμελιώτη Τεχνική Ο.Ε.» έχει στραφεί εδώ και μια 6ετία στην ανακαίνιση σπιτιών δίνοντας έμφαση στην ενεργειακή τους αναβάθμιση. Η μείωση στην κατανάλωση της ενέργειας αποτελεί πλέον αυτοσκοπό για κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού, καθώς πέραν των περιβαλλοντικών οφελών, προσφέρει και σημαντική μείωση των εξόδων ενός νοικοκυριού σε βάθος χρόνου. Συγκεκριμένα, η ενεργειακή αναβάθμιση ενός σπιτιού μπορεί να προσφέρει οικονομία ενέργειας που πλησιάζει ακόμα και το 50%.

Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι σημαντική
Η ραγδαία αύξηση των τιμών των καυσίμων τα δύο προηγούμενα χρόνια παράλληλα με την οικονομική ύφεση στη χώρα μας, έχουν σας αποτέλεσμα όλοι μας να κάνουμε προσπάθειες εξοικονόμησης ενέργειας στην καθημερινή μας ζωή, κάτι που λίγα χρόνια πριν μας ήταν άγνωστο. Πλέον όμως όλοι αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της εξοικονόμησης ενέργειας και εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να την επιτύχουμε.

Είναι λογικό στην παρούσα οικονομική κατάσταση το βασικό κριτήριο της αγοράς μιας κατοικίας να είναι μόνο η τιμή. Αυτό όμως δεν αντικατοπτρίζει και τα πραγματικά λειτουργικά έξοδα μιας κατοικίας. Εδώ λοιπόν έρχονται με τη σειρά τους κατοικίες με αναβαθμισμένες ενεργειακές λύσεις που μακροπρόθεσμα θα εξοικονομήσουν χρήματα. Πρέπει λοιπόν πια ο μελλοντικός αγοραστής, πριν πάρει την τελική απόφαση, να έχει συνυπολογίσει όλους αυτούς τους παράγοντες και όχι μόνο την αρχική τιμή αγοράς.

Νεόδμητα ενεργειακά κτίρια
Η εταιρεία έχει υλοποιήσει την κατασκευή μιας σειράς από ενεργειακά αναβαθμισμένα κτίρια, τα οποία ακόμη και στη σημερινή δυσχερή θέση για την αγορά κατοικιών, διατηρούν την αξία τους, εξαιτίας των σημαντικά μειωμένων λειτουργικών εξόδων τους που αποτελούν και το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα. Η ενεργειακή κατασκευή τους εγγυάται τη μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση χρημάτων, γεγονός που τους προσφέρει σημαντική προστιθέμενη αξία για μια επιλογή αγοράς, βασισμένη στην εξέταση όλων των μελλοντικών παραμέτρων. Τα καινούργια σπίτια της εταιρείας έχουν υψηλή ενεργειακή κατάταξη, γεγονός που ελαχιστοποιεί τα λειτουργικά έξοδα και τα κοινόχρηστα του σπιτιού


ΑΦΟΙ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Τηλ.: 210-6199391
Fax: 210-6108065
Κιν.: 6977-444250, 6944-477377
Email: [email protected]

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ