4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Φυτεμένων Δωμάτων

Διαβάστηκε από 1911 αναγνώστες -

Το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Φυτεμένων Δωμάτων πραγματοποιείται στις 20-21 Απριλίου στην Κωνσταντινούπολη.

 
Πού υπάρχει χώρος για τη φύση στις πόλεις; Αυτό είναι ένα ερώτημα που πάντα περιμένει απάντηση από τους οικοδομικούς εμπειρογνώμονες σε όλο τον κόσμο,  οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τις προκλήσεις της υπερβολικής αύξησης της αστυφιλίας.

Με το σύνθημα «Εξερευνήστε τη φύση στις στέγες", επιτυχημένες λύσεις για τη βιώσιμη αστική ανάπτυξη και την πρακτική τεχνολογία της πράσινων δωμάτων θα παρουσιαστούν, συζητηθούν και διδαχθούν στο 4ο Διεθνές Συνέδριο Φυτεμένων Δωμάτων καθώς και τα τελευταία επιτεύγματα στην επιστήμη και την τεχνολογία.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα έχουν ένα χαρακτηριστικό διαδραστικό ύφος με διαλέξεις και εργαστήρια. Πιστοποιημένοι εμπειρογνώμονες φυτεμένων δωμάτων, σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, εργολάβοι και εκπρόσωποι των δημοτικών αρχών θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις και απορίες στα πρακτικά προσανατολισμένα εργαστήρια.

Οι γλώσσες στις οποίες θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο γλώσσες είναι η αγγλική και τουρκική (ταυτόχρονη μετάφραση). Το συνέδριο, που υποστηρίζεται από τη Διεθνή Ένωση Φυτεμένων Δωμάτων (IGRA), θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Raffles (Ζορλού Κέντρο) στην Κωνσταντινούπολη στην Τουρκία. 

Παρακολουθήστε ένα πρόγραμμα υψηλού επιπέδου στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου Zorlu με τα 72.000 τ.μ. πράσινων χώρων σε διαφορετικά επίπεδα.  Οι εγγραφές για το Διεθνές Συνέδριο Φυτεμένων Δωμάτων 2015 είναι ήδη  διαθέσιμες.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ