Η παραδοσιακή ομορφιά συναντά την σύγχρονη αρχιτεκτονική

Διαβάστηκε από 6052 αναγνώστες -

Σε μια ολοένα και πιο ανταγωνιστική αγορά, η Tepostone καλύπτει και με το παραπάνω την ανάγκη για νέα, σύγχρονα προϊόντα και καινοτόμες λύσεις στον τομέα των τεχνητών πετρωμάτων και οικοδομικών υλικών.

 

Η Tepostone, μια εταιρία με πολύχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία, δημιούργησε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για στεγάνωση και μόνωση κάθε χώρου, εσωτερικού ή εξωτερικού, με σκοπό να παράσχει στον καταναλωτή σίγουρες και αξιόπιστες λύσεις που συνδυάζουν ποιότητα και αισθητική.

Η καινοτόμα σειρά προϊόντων της Tepostone, αποτελεί την ιδανική λύση σε προβλήματα υγρασίας και μόνωσης, και χαρακτηρίζεται από:

  • Υψηλή αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες.
  • Δημιουργία υψηλής αισθητικής εσωτερικών ή/και εξωτερικών χώρων.
  • Μηδενικό κόστος συντήρησης.
  • Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση.
  • Απεριόριστες δυνατότητες χρωματισμών.
  • Παραγωγή από 100% φυσικές πρώτες ύλες.

Το όραμα της εταιρίας, ήταν και παραμένει η παροχή των πλέον εξελιγμένων προϊόντων, διατηρώντας την ποιότητα σε υψηλά επίπεδα και προσαρμόζοντας, ταυτόχρονα, τις τιμές στις ανάγκες του καταναλωτή. ¶λλωστε, είναι η πρώτη εταιρία παγκοσμίως που παράγει τη μοναδική εύκαμπτη φλούδα πέτρας, καθώς και ποικίλες σύγχρονες λύσεις για την οικοδομή.


Διασφάλιση Ποιότητας

Η Tepostone είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 και χρησιμοποιεί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα και την παραγωγή, με σεβασμό στο περιβάλλον. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται από 100% φυσικά ορυκτά υλικά, φέρουν τη σήμανση CE και είναι συμβατά με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας της Ευρώπης.

Υπηρεσίες

Η εταιρία Tepostone προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για την αναπαλαίωση, ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου την μελέτη και κατασκευή του έργου. Με εξειδικευμένους συνεργάτες αναλαμβάνει κάθε μικρό ή μεγάλο έργο παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις. Η μακροχρόνια εμπειρία των συνεργατών στον χώρο της μελέτης και της κατασκευής και η γνώση των κατάλληλων υλικών, δίνει την δυνατότητα μιας γρήγορης, υπεύθυνης και τεχνικά άρτιας εκτέλεσης, σε κάθε τομέα της κατασκευής.

Προϊόντα για κάθε κτίριο

Η Tepostone διαθέτει προϊόντα που μπορούν να δώσουν λύση στις δομικές ανάγκες κάθε καταναλωτή με σοβάδες, πέτρες και κονιάματα που θα αλλάξουν την όψη των κτιρίων.

Πέτρα

Tepostone Πέτρα και Panel - Tepofloor Τεχνητή Πέτρα Δαπέδου

Η πέτρα TEPOSTONE είναι εύκαμπτο πέτρωμα κατάλληλο για τοίχους εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Παράγεται σε 5 σχέδια, τα οποία συνίστανται από την όψη πέτρας, τον πωρόλιθο, το χτενιστό μάρμαρο, το σχιστόλιθο και την πέτρα με όψη γρανίτη. Τo TEPOSTONE PANEL είναι επίσης τεχνητό πέτρωμα, ιδανικό για επένδυση τοίχων. Παράγεται σε 8 διαφορετικούς χρωματισμούς και σε διάσταση 0,60x1,20μ. Το TEPOFLOOR είναι τεχνητό πέτρωμα, ιδανικό για πάτωμα. Παράγεται σε 4 διαφορετικούς χρωματισμούς και σε διάσταση 60x1,20μ.

Και τα τρία υλικά κατασκευάζονται από φυσικά ορυκτά υλικά και είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Είναι εξαιρετικά κατάλληλα για να μονώνουν από την υγρασία, διακοσμώντας παράλληλα την επιφάνεια, ενώ έχουν αντοχή στον παγετό, τις υψηλές θερμοκρασίες και την υγρασία της θάλασσας και δεν είναι εύφλεκτα. Παρέχουν μεγάλη οικονομία, έχουν χαμηλό κόστος και μεγάλη διάρκεια ζωής, χωρίς έξοδα συντήρησης. Τοποθετούνται εύκολα, γρήγορα και καθαρά. Η πέτρα TEPOSTONE και το TEPOSTONE Panel είναι ιδανικά για κάθε εσωτερική ή εξωτερική επιφάνεια, καθώς εφαρμόζονται εύκολα ακόμη και σε μεγάλο ύψος κτιρίων, λόγω του μικρού βάρους και πάχους. Μπορούν να τοποθετηθούνσε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες από μπετόν, σοβά, γυψοσανίδες, μέταλλο, ξύλο και γυαλί, προσφέροντας άψογο αισθητικό αποτέλεσμα. Αντίστοιχα, το TEPOFLOOR είναι ιδανικό για όλα τα λεία πατώματα.

Σοβάδες

Tepogranite Γρανιτοσοβάς

Ακρυλικός αδιάβροχος σοβάς με εμφάνιση γρανίτη σε μορφή πάστας, έτοιμος προς χρήση, σε πολλούς χρωματισμούς. Περιέχει έγχρωμα αδρανή για τη διαμόρφωση λείας ή αδρής διακοσμητικής επιφάνειας. Έχει εξαιρετική πρόσφυση και υψηλή ελαστικότητα και δεν ρηγματώνει. Είναι αδιάβροχος με μεγάλη αντοχή στον παγετό. Κατάλληλος για εσωτερική και εξωτερική χρήση, ιδανικός για τελική στρώση σε σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων. Εφαρμόζεται σε όλες τις επιφάνειες, όπως σοβάς, τσιμέντο, γυψοσανίδα, τσιμεντοσανίδα κ.λπ.

Tepoplaster Έτοιμος Ακρυλικός Σοβάς

Έγχρωμος ακρυλικός σοβάς σε μορφή πάστας, έτοιμος προς χρήση σε διάφορους χρωματισμούς. Κατάλληλος για τη διαμόρφωση λείας ή αδρής επιφάνειας. Εμφανίζει άριστη πρόσφυση, υψηλή ελαστικότητα και δεν ρηγματώνει. Κατάλληλος για εσωτερική και εξωτερική χρήση, στεγνώνει σε περίπου 12-24 ώρες, ανάλογα με τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Είναι κατάλληλος για εσωτερική και εξωτερική χρήση ως τελική στρώση σε σύστημα θερμομόνωσης κτιρίων. Εφαρμόζεται σε όλες τις επιφάνειες όπως σοβάς, τσιμέντο, γυψοσανίδα, τσιμεντοσανίδα, alpha block κ.λπ. Είναι αδιάβροχος με υψηλή αντοχή στον παγετό.

Δομικά Κονιάματα

Tepokol FLEX

Συγκολλητικό δομικό κονίαμα δύο συστατικών, ιδανικό για συγκόλληση φυσικής ή τεχνητής πέτρας, διακοσμητικών τούβλων, κεραμικών πλακιδίων σε τοίχους και δάπεδα. Είναι ιδανικό για θερμαινόμενες επιφάνειες (τοίχους, δάπεδα κ.λπ.), παλλόμενες επιφάνειες όπως γυψοσανίδα, τσιμεντοσανίδα, ξύλο κ.λπ. καθώς επίσης και για υαλότουβλα. Παρουσιάζει εξαιρετική συμπεριφορά στη συγκόλληση και έχει μεγάλη ελαστικότητα. Παράγεται σε έξι χρωματισμούς: Λευκό, Μπεζ, Γκρι, Καφέ, Κόκκινο, Μαύρο.

Tepokol

Συγκολλητικό δομικό κονίαμα υψηλής ποιότητας, ιδανικό για συγκόλληση φυσικής ή τεχνητής πέτρας, διακοσμητικών τούβλων, κεραμικών πλακιδίων σε τοίχους. Είναι κατάλληλο για τοποθέτηση πέτρας με  μηδενική ολίσθηση. Η τοποθέτηση γίνεται στον τοίχο, σε  εσωτερικούς χώρους, παρέχοντας υψηλές αρχικές και τελικές αντοχές συγκόλλησης.

Βερνίκια

Teposil Σιλικονούχο Βερνίκι

 Διάφανο σιλικονούχο βερνίκι, απορροφητικό, με διαλύτες μεγάλης διεισδυτικότητας. Δεν επηρεάζει τους χρωματισμούς και δεν δημιουργεί φιλμ. Είναι κατάλληλο και για αλκαλικές επιφάνειες όπως η φυσική/ τεχνητή πέτρα, κεραμικά τούβλα, τούβλα με βάση το τσιμέντο, κεραμίδια, επιχρίσματα.

Tepocryl Ακρυλικό Βερνίκι

 Διάφανο συνθετικό βερνίκι για πέτρες και διακοσμητικά τούβλα. Είναι ιδανικό για εσωτερική και εξωτερική χρήση, αλλά και κατάλληλο για αλκαλικές επιφάνειες όπως η φυσική/τεχνητή πέτρα, κεραμικά τούβλα, τούβλα με βάση το τσιμέντο, κεραμίδια, επιχρίσματα.

Tepocryl Floor

Το TEPOCRYL FLOOR είναι υψηλής ποιότητας διαφανές βερνίκι δαπέδων πέτρας και τεχνητών δομικών υλικών, καθαρής ακρυλικής βάσης και οργανικών διαλυτών. Έχει μεγάλη διεισδυτικότητα και υψηλή αντοχή στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Προστατεύει την επιφάνεια που εφαρμόζεται από την υγρασία και την απορρόφηση λεκέδων. Ανάλογα με την εφαρμοζόμενη ποσότητα δημιουργεί φιλμ, το οποίο δεν είναι εμφανές αλλά προστατεύει και διακοσμεί την επιφάνεια, αναδεικνύοντας τους φυσικούς χρωματισμούς των υλικών που εφαρμόζεται. Για να επιτευχθεί γυαλιστερή επιφάνεια χρειάζονται 2 - 4 περάσματα. Προσφέρεται για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Tepostek

Επαλειφώμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών με βάση το τσιμέντο ενισχυμένο με ακρυλικές ρητίνες. Είναι κατάλληλο για στεγανοποιήσεις ταρατσών κα εξωτερικών τοιχίων, σε υπόγεια πριν την επιχωμάτωση, μπαλκόνια, μπάνια πριν την τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων κ.λπ. Έχει πολύ καλές μηχανικές αντοχές, εξαιρετική πρόσφυση, ελαστικότητα και αντίσταση στην υγρασία. Δεν κιμωλιάζει, δεν υδρολίεται και εμφανίζει υψηλή αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία. Έχει μεγάλη αντοχή στην τριβή, είναι βατό και έχει διάρκεια ζωής μεγαλύτερη των 20 ετών. Ιδανικό ως υπόστρωμα σε τσιμεντοειδείς κόλλες για επίστρωση πλακιδίων, μαρμάρων, κ.λπ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ