4ο Πιστοποιημένο Σεμινάριο ΚΝΧ Basic Course της Quantum στην Κρήτη

Διαβάστηκε από 1426 αναγνώστες -

Η τεχνολογία ΚΝΧ είναι η πιο ολοκληρωμένη ανοικτή τεχνολογία κτιριακού αυτοματισμού στον κόσμο.

 
Η τεχνολογία κτιριακού αυτοματισμού και ενοποίησης διαφορετικών συστημάτων ΚΝΧ, εφαρμόζεται σε κάθε τύπου κτιρίου και έχει ιδιαίτερη απήχηση στα ξενοδοχεία και στα τουριστικά συγκροτήματα, επειδή προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας, λεπτομερή διαχείριση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και επιχειρηματική βελτιστοποίηση της ξενοδοχειακής μονάδας.

Λίγο πριν την έναρξη της εντατικής τουριστικής περιόδου στην όμορφη Κρήτη, 16 επαγγελματίες και φοιτητές που θέλουν να επιχειρήσουν στον τομέα του κτιριακού αυτοματισμού, παρακολούθήσαν με μεγάλο ενθουσιασμό το διεθνώς αναγνωρισμένο σεμινάριο ΚΝΧ Basic Course που διοργανώθηκε τέλος Μαρτίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

ΚΝΧ = Ελευθερία Επιλογών
Η τεχνολογία ΚΝΧ είναι η πιο ολοκληρωμένη ανοικτή τεχνολογία κτιριακού αυτοματισμού στον κόσμο. Υποστηρίζεται έως σήμερα από 365 κατασκευάστριες εταιρείες και προσφέρει απεριόριστες λύσεις στην καθημερινότητα του system integrator. Για το λόγο αυτό, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, o εισηγητής του σεμιναρίου και ΚΝΧ Tutor, κος Γιώργος Λάζος, παρουσίασε τα πιο καινοτόμα προϊόντα ανάμεσα στις 365 κατασκευάστριες εταιρείες-μέλη της ΚΝΧ Association. Παράλληλα, από την πρώτη μέρα, οι συμμετέχοντες προγραμματίσανε τις πρώτες τους ΚΝΧ συσκευές από διαφορετικές εταιρείες πάνω στις ειδικές εκπαιδευτικές μονάδες του Mobile KNX Lab της Quantum.

«Μία ολιστική επαγγελματική προσέγγιση»: Τι λένε οι συμμετέχοντες
Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, ο κος Χαλλούμα Μιχάλης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από την Λάρνακα σχολίασε: «Κανένα πανεπιστήμιο δεν προσφέρει τις γνώσεις που απέκτησα κοντά σας στο σεμινάριο, και πόσο άλλαξε ο τρόπος σκέψης μου. Σας ευχαριστώ από καρδίας. Το σεμινάριο συστήνω σε όλους που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν πως μπορούν να αλλάξουν και να φτάσουν πολύ μακριά.»

Αφού πιστοποιήθηκε ως ΚΝΧ Partner μετά από τις θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις, ο Δημήτρης Δροσανάκης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ από το Ηράκλειο Κρήτης σχολίασε: «Όσον αφορά το σεμινάριο ΚΝΧ basic course, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης από 26/3 – 29/3/2015 πρόσφερε μοναδικά ερεθίσματα για αυτοβελτίωση σε τεχνικά θέματα ΚΝΧ, marketing, management και γενικά διαχείριση ζωής και αλλαγή κοσμοθεωρίας.» 

Επόμενοι σταθμοί της εκπαιδευτικής ομάδας της Quantum, η Πάτρα στις 23-26 Απριλίου, η Αθήνα στις 11-14 Ιουνίου και η Θεσσαλονίκη στις 18-21 Ιουνίου.
  • Για να γνωρίστε την καινοτόμα τεχνολογία ΚΝΧ, παρακολουθήστε την Δωρεάν Online εκπαίδευση "Γνωριμία με το ΚΝΧ", κάνοντας κλικ εδώ. Το επόμενο webinar θα γίνει στις 7 Απριλίου στις 18:00. 
  • Για να διαβάσετε τα σχόλια των συμμετεχόντων του σεμιναρίου κάντε κλικ εδώ.
  • Για περισσότερες πληροφορίες για την τεχνολογία ΚΝΧ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.knxtraining.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ