KNX Basic Course - Το πρώτο μεγάλο βήμα...

Διαβάστηκε από 1263 αναγνώστες -

Πώς ενημερώνω έναν ενδιαφερόμενο για μία τεχνολογία σαν το ΚΝΧ, μία διεθνή κτιριακή τεχνογνωσία η οποία υποστηρίζεται μέχρι σήμερα από 369 κατασκευαστικά μέλη από όλο τον κόσμο;

 
  • Πώς σχεδιάζω και στη συνέχεια κατασκευάζω σωστά ένα έργο ΚΝΧ; 
  • Πώς προγραμματίζω και παραδίδω ένα έργο ΚΝΧ έχοντας ικανοποιημένους πελάτες;
Τέτοιες και πολλές άλλες ερωτήσεις ήταν στο επίκεντρο του Πιστοποιημένου σεμιναρίου ΚΝΧ Basic Course της Quantum που διοργανώθηκε στις 2-3-4-5 Απριλίου 2015 στην Αθήνα. 

ΚΝΧ = 369 εταιρείες = απεριόριστες λύσεις 

Στο ΚΝΧ Lab της Quantum, από την πρώτη μέρα του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου εφάρμοσαν στην πράξη τη δυνατότητα να θέσουν σε λειτουργία ΚΝΧ συσκευές διαφορετικών κατασκευαστών, βιώνοντας έτσι από πρώτο χέρι, ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας ΚΝΧ.

Παράλληλα, καθόλη τη διάρκεια του σεμιναρίου, παρουσιάστηκαν από τον εισηγητή, κ. Γιώργο Λάζο, τα πιο καινοτόμα προϊόντα ΚΝΧ από πολλές διαφορετικές εταιρίες, μακριά από εμπορικές προωθήσεις, προκειμένου να παρουσιαστεί στους συμμετέχοντες η μεγάλη εικόνα του αντικειμένου, ώστε να ξεκινήσουν τα πρώτα τους βήματα αποδοτικά και από τη σωστή αφετηρία. 

"Το σεμινάριο ήταν η καλύτερη ευκαιρία για την εισαγωγή στον καταπληκτικό κόσμο του ΚΝΧ. Η μη προϊοντική τοποθέτηση του ήταν ίσως ένα από τα σημαντικά όπλα για να ξεδιπλωθεί η ολότητα και η ουσία του εργαλείου που λέγεται ΚΝΧ.", τόνισε ο Κώστας Καπνιάς, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ από την Θεσσαλονίκη.

Νέες επαγγελματικές προοπτικές
Πέρα από την καθαρή τεχνογνωσία, τεχνικές πωλήσεων, marketing και τρόποι σχεδιασμού προστέθηκαν επίσης στην εργαλειοθήκη των συμμετεχόντων, ετοιμάζοντάς τους για την επόμενη ημέρα στον κόσμο της αγοράς του κτιριακού αυτοματισμού. "Από το σεμινάριο πέραν των γνώσεων για το πρωτόκολλο ΚΝΧ, λάβαμε την εικόνα ενός σωστού επαγγελματία." σχολίασε ο Μάνθος Γεωργίου, Ηλεκτρονικός Μηχανικός από την Αθήνα.

"Είναι θέμα επαγγελματικού σχεδίου μέχρι που θα φτάσει κανείς με την τεχνολογία ΚΝΧ" τόνισε ο εισηγητής του σεμιναρίου κ. Γιώργος Λάζος ενώ o Ιωάννης Χριστόπουλος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στην Μυτιλήνη σχολίασε "Πολύ καλή εμπειρία, θα ήθελα να το είχα κάνει πολύ νωρίτερα διότι μου άνοιξε νέους δρόμους επαγγελματικά αλλά και σε προσωπικό επίπεδο."

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου και μετά από μία επιτυχημένη εξεταστική διαδικασία ένας Πιστοποιημένος ΚΝΧ Partner καταχωρείται στη διεθνή λίστα των ΚΝΧ Partners οι οποίοι είναι περισσότεροι από 47.000 σε 134 χώρες. 

Επόμενοι σταθμοί της εκπαιδευτικής ομάδας της Quantum, η Πάτρα στις 23-26 Απριλίου, η Αθήνα στις 11-14 Ιουνίου και η Θεσσαλονίκη στις 18-21 Ιουνίου.
  • Για να γνωρίστε την καινοτόμα τεχνολογία ΚΝΧ, παρακολουθήστε την Δωρεάν Online εκπαίδευση "Γνωριμία με το ΚΝΧ", κάνοντας κλικ εδώ. Το επόμενο webinar θα γίνει στις 7 Μαΐου στις 18:00. 
  • Για να διαβάσετε τα σχόλια των συμμετεχόντων του σεμιναρίου κάντε κλικ εδώ.
  • Για περισσότερες πληροφορίες για την τεχνολογία ΚΝΧ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.knxtraining.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ