EPS R - Energy

EPS Graphite R - Energy

XPS R - Energy

Ενεργειακή «θωράκιση» χειμώνα καλοκαίρι

Διαβάστηκε από 2416 αναγνώστες -

Το νέο καινοτόμο προϊόν της Fibrex προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας

 
Η εταιρεία FIBREX HELLAS  ιδρύθηκε το 1998 στο ¶ργος– Αργολίδος. Κατανοώντας την ανάγκη της Ελληνικής αγοράς για την εύρεση νέων υλικών θερμομόνωσης και στεγάνωσης υψηλών αποδόσεων, σε συνδυασμό με την μεγάλη αύξηση του κόστους ενέργειας για θέρμανση/ψύξη, συνεργαζόμαστε με τον μεγαλύτερο πολυεθνικό όμιλο Covertech Reflective Insulation S.A. προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γκάμα ποιοτικών και σύγχρονων προϊόντων στον τομέα της Ανακλαστικής Θερμομόνωσης.

Το 2009 η εταιρεία επεκτείνεται, καλύπτοντας σταδιακά όλο τον Ελλαδικό χώρο, με ιδιόκτητα γραφεία σε:  Αθήνα, Βόλο, Θεσσαλονίκη.
Κύριο μέλημά μας πάντα είναι η άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτηση του πελάτη: Ιδιώτη, Κατασκευαστή, Πολ. Μηχανικού, Αρχιτέκτονα.
Με υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία σε επίπεδο χρηστών κτηρίων, οι ίδιοι οι πελάτες μας ανέδειξαν την εταιρία LEADER στην Ελλάδα στον τομέα των θερμομονωτικών θερμό-ανακλαστικών υλικών (Reflective Barrier Insulation).
Σήμερα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε κάθε απαίτηση θερμομόνωσης και στεγάνωσης τόσο στον οικιστικό όσο και στο βιομηχανικό τομέα με στόχο την μείωση της καταναλισκόμενης ενέργειας των κτιρίων και την προσφορά προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Όλα τα προϊόντα φέρουν πιστοποιητικά ποιοτικού ελέγχου σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και τους Διεθνείς Κανονισμούς περί Θερμομόνωσης.
Τα προϊόντα μας, εφαρμόζονται στο κέλυφος των κτιρίων (Οροφή, Εσωτερική & Εξωτερική Τοιχοποιία, Κεραμοσκεπές, Δάπεδα) και είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να εμποδίζουν τη μεταφορά θερμότητας με ακτινοβολία ή με επαγωγή στο εσωτερικό. Αυτό συμβαίνει λόγω του χαμηλού συντελεστή εκπομπής που τα χαρακτηρίζει.

Η συνεχής επένδυση σε νέες τεχνολογίες  σε συνδυασμό με τον πλέον σύγχρονο εργαστηριακό και μηχανικό εξοπλισμό και το άριστα καταρτισμένο τεχνικό και διοικητικό προσωπικό, συμβάλλουν, αφενός στην παράγωγη καινοτόμων θερμομονωτικών υλικών υψηλών προδιαγραφών, και αφετέρου στην εξοικονόμηση ενέργειας που χρειάζεται  όσο ποτέ η χωρά μας. Το γεγονός επιβεβαιώνεται και στην πράξη στην περίπτωση της εταιρείας Fibrex και του νέου καινοτόμου προϊόντος της, του Concrete Barrier Foil.

To Concrete Barrier Foil σχεδιάστηκε μετά από πολύχρονες μελέτες ώστε να ενσωματωθεί σε EPS, XPS αφρώδης πολυστερίνη. Παράγεται με ειδική τεχνολογία, από τον μεγαλύτερο πολυεθνικό όμιλο και συνεργάτη της Fibrex, την Covertech Reflective Insulation Inc, η οποία και το παράγει στις εγκαταστάσεις της, στην Αμερική.

Η ανακλαστική θερμομόνωση και η  αφρώδης εξηλασμένη ή διογκωμένη πολυστερίνη Fibrex XPS, EPS χρησιμοποιείται ως θερμομονωτικό υλικό για κάθε εφαρμογή όπως θερμομόνωση δωμάτων, κεκλιμένων οροφών, εξωτερική θερμοπρόσοψη  κτλ.

Η σειρά R-Energy είναι κατάλληλη για:
  • Εξωτερική θερμοπρόσοψη 
  • Κεραμοσκεπές 
  • Δώματα 
  • Τοιχοποιίες 
  • Ψυγεία 
  • Βιομηχανικά

Συνδυασμός πλεονεκτημάτων με τη νέα σειρά R-Energy
Στο πλαίσιο της διαρκούς ενίσχυσης του χαρτοφυλακίου της, η Fibrex έρχεται σήμερα επίσης, να ενσωματώσει ουσιαστικά, τα πλεονεκτήματα τις Ανακλαστικής Θερμομόνωσης με τα πλεονεκτήματα της αφρώδους εξηλασμένης πολυστερίνης, λανσάροντας στην αγορά και τα υλικά Reflective Energy, τη νέα σειρά προϊόντων που φέρει και την ονομασία R-energy.
Πρόκειται για μία πρωτοπόρα σειρά προϊόντων της Fibrex Hellas, μέσω των οποίων, η εταιρεία δίνει λύση στο πρόβλημα της θερμομόνωσης, με έναν συνδυασμό ανακλαστικού θερμομονωτικού ειδικής τεχνολογίας και της εξηλασμένης ή διογκωμένης πολυστερίνης 4cm έως 10cm. Ο συνδυασμός αυτός δίνει μια απόδοση και προς τις 3 μεταφορές θερμότητας: Επαγωγή, Συναγωγή, Ανακλαστικότητα. Συνεπώς  δημιουργείται μεγάλη θερμική αντίσταση κατά της  ζέστης για τους καλοκαιρινούς μήνες και μεγάλη απόδοση εξοικονόμησης ενεργείας για τους χειμερινούς μήνες.

Ειδικότερα, το νέο αυτό προϊόν διαθέτει απτά πλεονεκτήματα, που καθιστούν ιδανική την χρήση τους σε οποιαδήποτε περίπτωση. Συγκεκριμένα, προσφέρουν:  
  1. Ευκολία στην τοποθέτηση (μικρό πάχος - εγκατάσταση όπως λοιπά συστήματα)
  2. Ιδανικό για αναβαθμίσεις (λόγω του μικρού πάχους δεν παραμορφώνει το κτήριο)
  3. Εύκολη κάλυψη θερμογεφυρών (πρόβολοι, λαμπάδες κτλ.)
  4. Ιδανικό για μόνωση εσωτερικά με συνολικό πάχος εφαρμογής 45-50 χιλιοστά. 
  5. Φιλικό στο περιβάλλον (λιγότερες μεταφορές, όγκος ρεταλιών κτλ.)

Έργο: Ισόγεια κατοικία 150m2
Τοποθεσία: Σταγιάτες Πηλίου 
Πολιτικός Μηχανικός: Γκόμας Δημήτριος 
Υλικό: XPS R-Energy 4cm της Fibrex Hellas

www.fibrexhellas.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ