Ο τρόπος που ανακαινίζουμε τα Η/Μ ενός κτιρίου αλλάζει…

Διαβάστηκε από 1416 αναγνώστες -

Νέες δυνατότητες, Νέοι πελάτες. Ο τρόπος που ανακαινίζουμε αλλάζει... ΚΝΧ RF Show και KNX Sonos Show... στο ΚΝΧ Basic Course, 18-19-20-21 Ιουνίου 2015 Θεσσαλονίκη!

 
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν, οι συμμετέχοντες του ΚΝΧ Basic Course που ολοκληρώθηκε στην Αθήνα, για τις νέες κατηγορίες πελατών που μπορούν να προσεγγίσουν, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα ασύρματη τεχνολογία ΚΝΧ (ΚΝΧ RF), ιδιαίτερα στα υφιστάμενα κτίρια και με ελάχιστη επέμβαση.

Σε συνδυασμό με τις δυνατότητες της ενσύρματης τεχνολογίας ΚΝΧ, οι επιλογές είναι απεριόριστες. Είναι καθαρά θέμα επιχειρηματικού μοντέλου και ορισμού του πελατολογίου-στόχου, καθότι το τεχνολογικό θέμα είναι λυμένο.

Σύστημα ήχου μόνο για μουσική; Όχι πια!

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να βιώσουν τα πλεονεκτήματα της ενοποίησης ενός συστήματος ήχου με την τεχνολογία κτιριακού αυτοματισμού ΚΝΧ.

Φανταστείτε ένα σύστημα ήχου που μέχρι πριν ήταν μόνο για αναπαραγωγή μουσικής, τώρα να ενημερώνει το χρήστη για παράδειγμα:
  • για πιθανά τεχνικά προβλήματα που εμφανίζονται στο κτίριο π.χ. μία διαρροή νερού, ύπαρξη καπνού σε κάποιο χώρο 
  • να αυξάνει την ασφάλεια του κτιρίου π.χ. όταν ο χρήστης λείπει διακοπές να φορτώνεται ένα αρχείο ήχου στο σύστημα ήχου και να παίζει ανθρώπινες συζητήσεις, έτσι ώστε να φαίνεται σαν κάποιοι να βρίσκονται εντός του κτιρίου, ενώ δεν είναι κανείς. 
Αν θέλετε να διερευνήσετε πως θα μπορούσατε να επεκτείνετε και να δώσετε περισσότερη αξία στο πελατολόγιό σας, δηλώστε συμμετοχή στο επόμενο πιστοποιημένο KNX Basic Course στην Θεσσαλονίκη στις 18-19-20-21 Ιουνίου.

Την Πέμτπη, ξεκινάμε το Πιστοποιημένο Σεμινάριο ΚΝΧ Basic Course στην Θεσσαλονίκη!
Θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά:
ΚΝΧ RF Show:
  • Επίδειξη προγραμματισμού ασύρματων ΚΝΧ RF συσκευών με την τελευταία έκδοση του ETS, το ETS 5.
  • Θα συζητήσουμε πώς θα μπορούσατε να μετατρέψετε οποιοδήποτε υπάρχον κτίριο, χωρίς να περάσετε νέα καλώδια, σε έξυπνο και smart-grid-ready, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.
  • θα δούμε πως μπορείτε να μετατρέψετε την κατοικία σας σε έξυπνο κτίριο χωρίς να περάσετε νέα καλώδια και στην συνέχεια να τη χρησιμοποιήσετε ως Demo σε υποψήφιους πελάτες, ακόμα και όταν είστε εκτός αυτής, μέσω της ταμπλέτα σας ή του κινητού σας.
KNX + Sonos Show:
  • Επίδειξη προγραμματισμού και διασύνδεσης μίας εγκατάστασης ΚΝΧ, με το καινοτόμο ασύρματο Hi-Fi σύστημα ήχου Sonos.
  • Θα δείτε πως μπορεί να αξιοποιήσει ένα έξυπνο κτίριο ένα σύστημα ήχου, πέρα από τη χρήση του ως σύστημα αναπαραγωγής μουσικής.

Τι θα μάθω στο Πιστοποιημένο σεμινάριο KNX Basic Course;
Παρακολουθώντας το πιστοποιημένο KNX Basic Course της Quantum, θα μάθετε:
  • Πως να σχεδιάζετε ένα κτίριο με ΚΝΧ ώστε να έχετε στο τέλος έναν ευχαριστημένο πελάτη. 
  • Πως να ενημερώνετε για την αξία που προσφέρει η τεχνολογία ΚΝΧ Π.χ. Τελικό χρήστη, αρχιτέκτονα, επενδυτή, ξενοδόχο. 
  • Τι πρέπει να προσέξετε κάνοντας ένα KNX Start-up, ώστε να μην πέσετε θύμα της επιτυχίας σας.
  • Ποια είναι τα τελευταία διεθνή καινοτόμα προϊόντα στον κόσμο του ΚΝΧ.
  • Πως να προγραμματίζετε και θέτετε σε λειτουργία ένα έργο ΚΝΧ.
  • Πως να κάνετε ένα προχωρημένο ΚΝΧ Demo Room με λίγες σωστά επιλεγμένες ΚΝΧ συσκευές.
Το σεμινάριο αποτελεί μία εκπαιδευτική διαδικασία αλληλεπίδρασης και μετάδοσης τεχνογνωσίας μακριά από προϊόντικές προωθήσεις και βασικός του στόχος είναι η ενδυνάμωση των συμμετεχόντων.
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίζετε με πληρότητα την επιχειρηματικότητα πάνω στην τεχνολογία ΚΝΧ, μία τεχνολογία περισσότερων από 370 κατασκευαστών.


Τι προσφέρει η τεχνολογία ΚΝΧ;
Με απλά λόγια, εφαρμόζοντας τη διεθνή, ανοιχτή τεχνολογία ΚΝΧ, σε ένα οποιουδήποτε τύπου και μεγέθους κτίριο, ακόμα και σε ένα συγκρότημα κτιρίων, επιτυγχάνεται :
  • εξοικονόμηση ενέργειας
  • πλήρης ενοποίηση και διαχείριση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων
  • αύξηση της λειτουργικότητας και της άνεσης για τον χρήστη
  • σοβαρή εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου για τον χρήστη
  • οπτικοποίηση και διαχείρηση του κτιρίου από οπουδήποτε στον κόσμο

Αν σας ενδιαφέρουν όσα διαβάσετε και θα θέλατε να επεκτείνετε το πελατολόγιο σας ικανοποιώντας τις απαιτητικές κατηγορίες πελατών της σημερινής κτιριακής αγοράς, δηλώστε συμμετοχή στο επόμενο πιστοποιημένο KNX Basic Course στην Θεσσαλονίκη στις 18-19-20-21 Ιουνίου 2015

www.knxtraining.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

  • ABB

    Η ΑΒΒ, ηγετικός όμιλος σε τεχνολογίες ισχύος και αυτοματισμούς, αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά τους μεγαλύτερους οίκους Συστημάτων Κλιματισμού Hitachi & Clivet, προσφέροντας λύσεις σε οικιακές και επαγγελματικές / βιομηχανικές εφαρμογές, με μία ευρεία γκάμα προϊόντων όπως αντλίες θερμότητας, split, συστήματα VRF κα. «Μάθετε περισσότερα» τηλ: 210 2891900 Περισσότερα
  • ROTOSAL ΣΥΡΜΟΣ - ΛΕΒΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ

    Με την κατάργηση του βόθρου απαλλάσσεστε άμεσα από τα έξοδα που τον συνοδεύουν. Το νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το πότισμα του κήπου, κάνοντας έτσι σημαντική οικονομία στον λογαριασμό του νερού. τηλ: 22610 23511-2 Περισσότερα
  • Ταχυθερμαντήρες νερού TRITON – CLAGE

    Ταχυθερμαντήρες νερού TRITON – CLAGE από την ΓΕΝΕΜ: Α ενεργειακής κλάσης VS κλάσης D του κλασικού θερμοσίφωνα. Αποτελούν μια οικολογική και οικονομική λύση στην παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με εξοικονόμηση ως και 87%. Ζεστό νερό σε 7 δευτερόλεπτα χωρίς απώλειες και με εξοικονόμηση νερού και χώρου. τηλ: 210-9596470 Περισσότερα
  • Αντλίες Νερού Grundfos, για πάντα κοντά σας!

    Η GRUNDFOS , είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κυκλοφορητών στον κόσμο. Αναπτύσσουν λύσεις νερού. Οι λύσεις τους βοηθούν συνεργάτες και πελάτες να μεταφέρουν νερό στο σημείο όπου θα έπρεπε να πάει και προσφέρει λύσεις ακόμη και στις πιο δύσκολες εφαρμογές. Προτείνει τα άριστα συστήματα SCALA2 water booster pump - perfect water pressure και το  νέο ALPHA2. τηλ: 210-6683400 Περισσότερα