Νέος ψυγειοκαταψύκτης LG με κορυφαία ενεργειακή απόδοση

Διαβάστηκε από 1867 αναγνώστες -

Με ενεργειακή κλάση Α+++ -20% και τεχνολογία Total No Frost, εξασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας και διατήρηση της φρεσκάδας στα τρόφιμα για περισσότερο χρόνο.

 
Η LG Electronics (LG) διαθέτει τον ψυγειοκαταψύκτη LG GBB530NSCQE ενεργειακής κλάσης Α+++ -20% στην ελληνική αγορά με τεχνολογία "Total No Frost" και εργονομικό σχεδιασμό για μεγαλύτερη άνεση, αναβαθμίζοντας αισθητά την καθημερινότητα του χρήστη.

Με ενεργειακή κλάση A+++ -20%, το LG GBB530NSCQE ηγείται της κατηγορίας των ενεργειακά αποδοτικών ψυγείων παγκοσμίως για την κατηγορία "Total No Frost ψυγειοκαταψύκτες" για το 2014. Χάρη στον προηγμένο γραμμικό συμπιεστή Inverter Linear Compressor, ο οποίος λειτουργεί με ευθεία κίνηση του εμβόλου σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς συμπιεστές παλινδρομικής κίνησης, δημιουργούνται λιγότερες εσωτερικές τριβές, προσφέροντας υψηλότερη αξιοπιστία, περισσότερη ανθεκτικότητα και λιγότερο θόρυβο. Επιπλέον, το προϊόν διαθέτει πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από την γερμανική επιστημονική ένωση VDE.

Συγκεκριμένα, σε δοκιμές της VDE, τα ψυγεία της LG τεχνολογίας Inverter Linear Compressor αποδείχτηκαν 32 τοις εκατό πιο ενεργειακά αποδοτικά σε σχέση με όσα διέθεταν συμβατικούς συμπιεστές παλινδρομικής κίνησης, συνεισφέροντας ταυτόχρονα και στη μείωση των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος. Η VDE διαπίστωσε επιπλέον ότι είναι 25 τοις εκατό πιο αθόρυβασε σχέση με όσα διαθέτουν συμβατικό συμπιεστή παλινδρομικής κίνησης. Τέλος, η LG διασφαλίζει περαιτέρω την ανθεκτικότητα του Inverter Linear Compressor, προσφέροντας 10-ετή εγγύηση.

Το νέο LG GBB530NSCQE διαθέτει κορυφαία τεχνολογία "Total No Frost"της LG, η οποία εξασφαλίζει φρεσκάδα στα φρούτα και λαχανικά που διαρκεί περισσότερο χρονικό διάστημα, γρηγορότερη αλλά και ομοιόμορφη ψύξη. Χάρη στο σύστημα "Multi Air Flow", ο ψυχρός αέρας κυκλοφορεί μέσω πολλαπλών διόδων, διασφαλίζοντας αποτελεσματική ψύξη με ομοιόμορφη θερμοκρασία στο εσωτερικό του ψυγείου, με ομοιομορφία έως και 76%, ώστε τα τρόφιμα να διατηρούν τη φρεσκάδα τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, ο καθαρός εσωτερικός χώρος του ψυγείου διατηρεί ένα υγιεινό περιβάλλον για την αποθήκευση των τροφίμων.

Το LG GBB530NSCQE προσφέρει ταυτόχρονα εργονομικό σχεδιασμό και χερούλι για εύκολο άνοιγμα. Επιπλέον διαθέτει ειδική ζώνη για τη διατήρηση κρεάτων και ψαριών σε μηδενική θερμοκρασία, την Ζώνη Φρεσκάδας, και φωτισμό LED για δυνατό φως στο εσωτερικό που διευκολύνει την αναζήτηση των τροφίμων χωρίς ωστόσο να αυξάνει την θερμότητα και την κατανάλωση ενέργειας. Τέλος, η τεχνολογία LG "Smart Diagnosis™" επιτρέπει στους τεχνικούς της εταιρείας να εντοπίζουν το ενδεχόμενο πρόβλημα λειτουργίας, σε περίπτωση που προκύψει, γρήγορα και από απόσταση, χωρίς να χρειάζεται να ελέγξουν το ψυγείο από κοντά.

www.lg.com/gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ