Υπαγωγή νέων ωφελούμενων στο Εξοικονομώ Κατ Οίκον

Διαβάστηκε από 3033 αναγνώστες -

Το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας (ΕΤΕΑΝ) υπέγραψε νέα απόφαση υπαγωγής 290 νέων ωφελούμενων στο πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ οίκον"!

 
Συνολικά υπάγονται: 290 Ωφελούμενοι, με συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό επενδύσεων 3.249.369,11 ¤.

Η χρονική διάρκεια υλοποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου των έργων από τους Ωφελούμενους, είναι 3 μήνες από την ημερομηνία εκταμίευσης προκαταβολής ή την ημερομηνία υπογραφής της δανειακής σύμβασης με τις συνεργαζόμενες τράπεζες εφόσον δεν καταβάλλεται προκαταβολή.

Καταληκτική ημερομηνία επιλεξιμότητας τόκων ορίζεται η 31-12-2015.

Εάν μέχρι την υπογραφή της δανειακής σύμβασης δεν έχουν προσκομιστεί τα δικαιολογητικά που τυχόν δεν υποβλήθηκαν κατά την υποβολή της αίτησης, η υπαγωγή του Ωφελούμενου θα ανακληθεί.

Τα ωφελήματα του Προγράμματος θα καταβληθούν υπό την προϋπόθεση ότι θα τηρηθούν οι όροι και προϋποθέσεις του Προγράμματος, όπως περιγράφονται στον Οδηγό Εφαρμογής του Προγράμματος (κεφάλαια 7 και 8) και στους όρους της σύμβασης δανείου με την Τράπεζα.
Οι Δικαιούχοι θα ενημερωθούν για την ένταξή τους στο Πρόγραμμα μέσω των συνεργαζόμενων χρηματοπιστωτικών οργανισμών εντός 10 ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης της παρούσης στους συνεργαζόμενους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, ώστε να προσέλθουν σε αυτούς για την υπογραφή των δανειακών συμβάσεων, εντός του χρονικού ορίου
τεσσάρων (4) μηνών από την κοινοποίηση της παρούσης.

Δείτε εδώ ολόκληρη την απόφαση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ