Νέο, υπέρ-ανθεκτικό Σύστημα πλυντηρίων ρούχων, Centum

Διαβάστηκε από 2265 αναγνώστες -

Οι τελευταίες καινοτομίες της LG, πολλές από τις οποίες θα παρουσιαστούν στην IFA 2015, είναι βέβαιο ότι θα κάνουν αίσθηση στην κορυφαία εμπορική έκθεση καταναλωτικών συσκευών της Ευρώπης.

 
Στη φετινή έκθεση IFA στο Βερολίνο, η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το καινοτομικό σύστημα ανάρτησης Centum System™, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσθέσει ακόμη μεγαλύτερη αντοχή και αξιοπιστία στα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης της εταιρείας. Το σύστημα Centum αποτελεί την τελευταία καινοτομία της LG στα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης που προορίζονται για την Ευρωπαϊκή αγορά, τα οποία διαθέτουν και εξωτερική επίστρωση με λευκό σμάλτο, για ακόμη πιο premium εμφάνιση. Παράλληλα, στην IFA 2015, η LG θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ευρώπη τα πλυντήρια TWIN Wash™, τα πρώτα με δυνατότητα ταυτόχρονης πλύσης δύο διαφορετικών φορτίων ρούχων.

Σύστημα Centum

Η LG, η εταιρεία που το 1998 τοποθέτησε πρώτη τα μοτέρ τεχνολογίας ‘Direct Drive’ στα πλυντήρια ρούχων, παρουσιάζει άλλη μία αποκλειστική καινοτομία. Η τεχνολογία ‘LG Centum System’ έρχεται να αλλάξει τον τρόπο ανάρτησης του κάδου από το πλαίσιο του πλυντηρίου. Τα παραδοσιακά ελατήρια απομακρύνονται δίνοντας τη θέση τους σε ένα νέο σύστημα απορρόφησης των κραδασμών μέσω αμορτισέρ, παρόμοιο με αυτό ενός αυτοκινήτου. Ο νέος τρόπος ανάρτησης του κάδου μειώνει τους κραδασμούς και περιορίζει δραστικά το θόρυβο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο θόρυβος που παράγεται κατά τη φάση του στυψίματος περιορίζεται στα 67dB, επίπεδο που αντιστοιχεί στο θόρυβο μιας συνηθισμένης συζήτησης. Επιπλέον, ο μικρότερος αριθμός κινούμενων μερών μειώνει τις τριβές, οι οποίες αποτελούν την κυριότερη αιτία φθοράς και βλάβης ενός πλυντηρίου. Μάλιστα, η LG αισθάνεται τόσο σίγουρη για τη συγκεκριμένη τεχνολογία, που διπλασιάζει τον χρόνο εγγύησης των μοτέρ Inverter Direct Drive σε όσα πλυντήρια είναι εφοδιασμένα με τo σύστημα Centum, από τα 10 στα 20 χρόνια.

Τεχνολογία TurboWashTM

Τα προηγμένα πλυντήρια της LG είναι εξοπλισμένα και με την τεχνολογία TurboWash, η οποία εξασφαλίζει την ολοκλήρωση του σύντομου κύκλου πλυσίματος (μισό φορτίο ρούχων) σε μόλις 49 λεπτά . Ένα ειδικό ακροφύσιο πολύ υψηλής πίεσης αναλαμβάνει να απομακρύνει το απορρυπαντικό από τα ρούχα, εξοικονομώντας νερό και ηλεκτρική ενέργεια σε σχέση με ένα συμβατικό πλυντήριο.

Έξυπνη συνδεσιμότητα και άνεση
Εδώ και πολλά χρόνια, η LG πρωτοπορεί στις ‘έξυπνες τεχνολογίες’. Έτσι, όλα τα πλυντήρια τεχνολογίας Centum System διαθέτουν δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi, ώστε οι χρήστες να μπορούν να δίνουν εντολή για έναρξη της πλύσης, ή να ειδοποιούνται σε πραγματικό χρόνο για το πώς εξελίσσεται αυτή, μέσα από το smartphone τους, σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού και αν βρίσκονται. Τα πλυντήρια LG που διαθέτουν και την τεχνολογία NFC, κάνουν την επιλογή προγράμματος πλυσίματος ακόμη πιο άνετη, καθώς οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν το πρόγραμμα που τους εξυπηρετεί, ακουμπώντας απλώς το smartphone τους στο πλυντήριο.

Πλυντήρια - στεγνωτήρια Eco-Hybrid
Ο συνδυασμός πλυντηρίου-στεγνωτηρίου είναι μια δημοφιλής επιλογή στην Ευρώπη. Η LG, χάρη στα πλυντήρια-στεγνωτήρια Eco-Hybrid με τις ευέλικτες λειτουργίες και την μεγάλη οικονομία ρεύματος, έχει κατακτήσει ηγετική θέση στη συγκεκριμένη κατηγορία. Στη φετινή IFA, η LG θα παρουσιάσει πολλά νέα μοντέλα Eco-Hybrid (πλυντήρια - στεγνωτήρια) καλύπτοντας μία μεγάλη γκάμα χωρητικοτήτων. Ο νέος συνδυασμός πλυντηρίου 8kg και στεγνωτηρίου 5kg αποτελεί μια πιο μικρή έκδοση του πρώτου LG Eco-Hybrid των 12kg/8kg (πλύσιμο/στέγνωμα), στην οποία φυσικά διατηρείται η αξιοπιστία και οι λειτουργίες του μεγαλύτερου μοντέλου. Η LG προσφέρει μια πλήρη σειρά πλυντηρίων-στεγνωτηρίων σε διάφορους συνδυασμούς χωρητικότητας, όπως 10,5kg/7kg και 9kg/6kg, καλύπτοντας έτσι πλήρως τις ανάγκες διαφόρων τύπων καταναλωτή.

Παρουσιάζοντας την τεχνολογία TWIN Wash στην Ευρώπη
Η επαναστατική τεχνολογία LG TWIN Wash θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη, στο πλαίσιο της IFA 2015. Το LG TWIN Wash δίνει στον καταναλωτή τη δυνατότητα να πλένει ταυτόχρονα δύο διαφορετικά φορτία ρούχων, συνδυάζοντας ένα κανονικό πλυντήριο εμπρόσθιας φόρτωσης και ένα μίνι πλυντήριο-συρτάρι. Το κανονικό πλυντήριο αναλαμβάνει τον κύριο όγκο του πλυσίματος, ενώ το μίνι πλυντήριο-συρτάρι, το οποίο βρίσκεται στη βάση της συσκευής, μπορεί να προγραμματιστεί σε διαφορετικό πρόγραμμα. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να πλένουν και λιγότερα ρούχα, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν να γεμίσει ο κάδος του μεγάλου πλυντηρίου. Το μίνι πλυντήριο-συρτάρι είναι ιδανικό για το πλύσιμο ευαίσθητων ρούχων που απαιτούν ιδιαίτερη μεταχείριση, όπως είναι τα εσώρουχα ή τα μωρουδιακά ρούχα.

«Κάθε χρόνο, η IFA αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα μέσα από την οποία παρουσιάζουμε την τεχνολογική πρόοδο των οικιακών συσκευών LG που προορίζονται για την ευρωπαϊκή αγορά», δήλωσε ο κ. Jo Seong-jin, Πρόεδρος και CEO της LG Electronics Home Appliance & Air Solutions Company. «Τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης Centum System, τα πλυντήρια-στεγνωτήρια Eco-Hybrid και η νέα τεχνολογία TWIN Wash αποδεικνύουν ότι η LG παραμένει προσηλωμένη στο πώς θα προσφέρει στους καταναλωτές στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο, οικιακές συσκευές που διακρίνονται για την άνεση που προσφέρουν και την αντοχή τους».
Οι επισκέπτες στην IFA 2015 μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο της LG (Hall 18, εκθεσιακό κέντρο ‘Messe Berlin’) από τις 4-9 Σεπτεμβρίου και να δουν από κοντά τις νέες οικιακές συσκευές LG.

Κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά:
Πλυντήριο εμπρόσθιας φόρτωσης Centum System
  • Κύκλος TurboWash™ διάρκειας 49 λεπτών
  • Υψηλή ενεργειακή απόδοση (A+++ -60%)
  • Κινητήρας Inverter Direct Drive (Εγγύηση 20 ετών)
  • TrueSteam™
  • Steam Softener
  • Steam Refresh
  • Allergy Care
  • Γρήγορος κύκλος Speed 14” 
  • Συνδεσιμότητα Wi-Fi
  • Λειτουργία έξυπνης διάγνωσης Smart Diagnosis
  • Έγχρωμη οθόνη TFT LCD 
  • Full Touch Control Panel
  • Κρυμμένο χερούλι πόρτας φόρτωσης
  • Μεγάλη πόρτα φόρτωσης, χρώμιο/μαύρο παράθυρο

www.lg.com/gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ