Ένα εξαιρετικά ευέλικτο τρέιλερ για κάμπινγκ που γίνεται ηλιακό

Διαβάστηκε από 2560 αναγνώστες -

Η SylvanSport προσφέρει στους λάτρεις της υπαίθρου μερικά από τα πιο ελαφριά και ευέλικτα ρυμουλκούμενα της αγοράς. Τώρα ενώνεται με την Goal Zero για να φέρει την ηλιακή ενέργεια στη ναυαρχίδα τους, το GO trailer.

 
Το τρέιλερ είναι μέρος της πρωτοβουλίας της Goal Zero «Solar Ready», η οποία φαίνεται να ενσωματώνει ηλιακούς συλλέκτες και συστοιχίες σε μια ποικιλία κοινών υπαίθριων εργαλείων.

Η SylvanSport προσφέρει στη Goal Zero τις επιλογές ενός ηλιακού κιτ για να δώσει στο GO και στους χρήστες του GO-Easy ένα μέσο φορητής ενέργειας και τώρα έχει στόχο να κάνει ακόμα πιο εύκολη την ενσωμάτωση της ηλιακής ενέργειας στο GO. Το επερχόμενο ηλιακά εξοπλισμένο GO θα περιλαμβάνει ηλιακούς συλλέκτες της Goal Zero που θα τοποθετούνται στην οροφή και μια κυψέλη ενέργειας Yeti μέσα στο trailer.

Το… «ενεργειακά φορτισμένο» SylvanSport GO είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου για την Goal Zero. Σύμφωνα με την πρωτοβουλία Solar Ready που ανακοινώθηκε φέτος, η εταιρεία με βάση τη Γιούτα της Αμερικής, έχει ήδη ξεκινήσει τις συνεργασίες για να φέρει τους ηλιακούς συλλέκτες και τις μπαταρίες της σε μια ποικιλία υπαίθριων εργαλείων, από σακίδια, μέχρι σκηνές και καγιάκ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ