Δωρεάν Online KNX Event στις 7 Ιανουαρίου

Διαβάστηκε από 1231 αναγνώστες -

Ασχολείσαι ή σκέφτεσαι να ασχοληθείς με κτιριακούς αυτοματισμούς και δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις; Ακούς συνέχεια όρους όπως Systems Integration, KNX, έξυπνο σπίτι, κτίριο κτλ. και δεν ξέρεις τι είναι; Βήμα-βήμα προγραμματισμός ΚΝΧ και έλεγχος από iPhone!

 
Σε περιμένω όπου και αν βρίσκεσαι να συζητήσουμε:
  • Τι είναι το Systems Integration και γιατί αποτελεί το μέλλον του κτιριακού αυτοματισμού;
  • Τι είναι η διεθνής fieldbus τεχνολογία ΚΝΧ και σε ποια αγορά απευθύνεται;
  • Πώς μπορώ να προγραμματίσω ένα έξυπνο κτίριο; Θα δεις ζωντανά πως γίνεται ο προγραμματισμός πραγματικών συσκευών.
  • Πώς μπορώ να οπτικοποιήσω τις λειτουργίες ενός κτιρίου; Θα δεις ζωντανά πως γίνεται η οπτικοποίηση των λειτουργιών ενός κτιρίου.
  • Μπορώ να κάνω έξυπνο ένα υπάρχον καινούργιο κτίριο; Θα γνωρίσεις τη νέα ΚΝΧ RF τεχνολογία και θα πάρεις ιδέες για το πως μπορείς να μπεις στην αγορά της ανακαίνισης.
Όπου και αν κατοικείς απλά δήλωσε τώρα συμμετοχή εδώ και συνδέσου στις 7 Ιανουαρίου κάνοντας απλά κλικ στο link που θα λάβεις στο email σου προκειμένου να ζήσεις ζωντανά ένα μοναδικό δωρεάν ΚΝΧ Event.
Προσοχή: Θα μπορούν να συνδεθούν μόνο τα 100 πρώτα άτομα!

Δες βήμα-βήμα πώς να παραμετροποιείς, να προγραμματίζεις και να θέτεις σε λειτουργία συσκευές ΚΝΧ διαφορετικών κατασκευαστών προκειμένου να υλοποιήσεις ένα έργο κτιριακού αυτοματισμού.
Δες βήμα-βήμα πώς να στήσεις μία οπτικοποίηση ΚΝΧ προκειμένου να παρακολουθείς το έργο σου από όπου και να βρίσκεσαι στη γη.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή εδώ.
www.knxtraining.gr 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ