Τεχνική ενημέρωση για Zero-Energy Buildings

Διαβάστηκε από 1465 αναγνώστες -

Το Ελληνικό Παράρτημα της ASHRAE διοργανώνει εκδήλωση τεχνικής ενημέρωσης, με τίτλο «Getting from AEDGs to Zero-Energy Buildings», την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016, στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, στην Αθήνα.

 
Τεχνική εκδήλωση για κτίρια μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης από την ASHRAE, στην οποία θα γίνει και κλήρωση για ένα 2015 ASHRAE HANDBOOK - HVAC Applications.
Όσοι δεν είναι μέλη της ASHRAE και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση που θα γίνει στο τέλος της εκδήλωσης, θα πρέπει να δίνουν την κάρτα τους στην είσοδο. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής αλλά απαιτείται εγγραφή ηλεκτρονικά (http://ashrae.gr/ts-2016-mar-1.php).
Επίσης διοργανώνεται τεχνική επίσκεψη στο εργοτάξιο και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή.
Η κλήρωση για τους τυχερούς που θα μπορέσουν να συμμετάσχουν θα γίνει επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Βεβαίωση παρακολούθησης της τεχνικής εκδήλωσης δίνεται μόνο στα Μέλη και τους Φοιτητές της ASHRAE, και μόνο κατόπιν επικοινωνίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ