Το πρόγραμμα της έκθεσης Domotec

Διαβάστηκε από 1342 αναγνώστες -

Στο πλαίσιο της έκθεσης Domotec και της Building Green προγραμματίζεται μια σειρά εκδηλώσεων που στόχο έχουν να αποτελέσουν σημείο συνάντησης του κλάδου.

 
Αρχιτέκτονες, μηχανικοί, διακοσμητές, τεχνικές εταιρείες και γραφεία μελετών θα λάβουν πλήρη ενημέρωση σε θέματα που τους αφορούν, κατά τη διάρκεια της έκθεσης Domotec και της Building Green.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Παρασκευή 8 Απριλίου / 17.00 - 19.00

Συνεδριακή Αίθουσα C2

Re-Innovation

Οι νέες τάσεις στη σύγχρονη σχεδίαση και ανοικοδόμηση κτιρίων και επαγγελματικών χώρων. Διακεκριμένοι ξένοι και Έλληνες ομιλητές παρουσιάζουν πρότυπα και case studies σχετικά με ανακαινίσεις, αναπλάσεις χώρων και κτιρίων και την ενεργειακή τους απόδοση. Η εκδήλωση αφορά στους αρχιτέκτονες, μηχανικούς, σχεδιαστές, διακοσμητές καθώς και στον κλάδο της δόμησης και των ξενοδοχείων.
17:00 – 17:15 : Welcome
17:15 – 17:30 : Ένα όραμα για το μέλλον της φιλοξενίας: τρεις αρχές στο design που δίνουν έμφαση στην αξία των ανθρώπων - Enrico Glauco Cleva, Αrchitect
17:30 – 17:45 : Δημιουργική καθαρά μηδενική ενέργεια στο σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό - Maurizio Favetta, Αrchitect
17:45 – 18:00 : Παρουσίαση του πρώτου κτίριου LEED Platinum στην Ελλάδα: Νηπιαγωγείο «Ιωάννης Μ. Καρράς» του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος. - Μαρία Στεφανίδου, Αρχιτέκτων-Μηχανικός

8-9-10 Απριλίου / 10.00 - 20.00

Aίθουσα 4

Building Green - Open Space 16

Στον ανοιχτό χώρο του open space θα πραγματοποιηθούν καθημερινές παρουσιάσεις, case studies και προβολές λύσεων και εφαρμογών που παρουσιάζονται μέσα στην έκθεση σχετικά με την αειφορία, την πράσινη δόμηση, τις ΑΠΕ και τις τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας, στα υφιστάμενα και στα νέα κτίρια και στο δομημένο περιβάλλον.

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Biomass Day + Bioenrgy4business

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων

Η Αειφορία στον Τουρισμό και το Πρότυπο Παθητικού Κτηρίου

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Σύγχρονα βιοκλιματικά κτίρια και εφαρμογές στην Ελλάδα

Για το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του BUILDING GREEN - OPEN SPACE 16 πατήστε εδώ

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ