Μία «γεύση» από το σεμινάριο ΚΝΧ Basic Course

Διαβάστηκε από 1496 αναγνώστες -

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα, στην Αθήνα, το Πιστοποιημένο Σεμινάριο ΚΝΧ Basic Course της Quantum.

 
«Το σεμινάριο με έκανε να αισθανθώ την απόλυτη ελευθερία που μου προσφέρει το ΚΝΧ σαν σύστημα, αλλά και σαν επαγγελματικό προσανατολισμό», σχολίασε ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάτης από την Αθήνα στο τέλος του Πιστοποιημένου Σεμινάριου ΚΝΧ Basic Course της Quantum, που διοργανώθηκε στις 7-8-9-10 Απριλίου 2016 στην Αθήνα.

ΚΝΧ= ελευθερία

Η τεχνολογία ΚΝΧ είναι ανεξάρτητη κατασκευαστή καθώς υποστηρίζεται από περισσότερα από 400 κατασκευαστικά μέλη ΚΝΧ προϊόντων. Κατά συνέπεια ένας πιστοποιημένος KNX Partner έχει στα «χέρια» του, μία τεράστια γκάμα ΚΝΧ προϊόντων για να συνθέσει μία πλήρη τεχνική λύση στα πεδία του οικιακού και κτιριακού ελέγχου των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, κτιριακού αυτοματισμού, ενεργειακής διαχείρισης, σχεδιασμού και υλοποίησης πράσινων κτιρίων κάθε μεγέθους.
Έτσι, μόνο με ένα λογισμικό, το πανίσχυρο ETS, μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους τεχνολογίες HVAC, συστήματα ασφαλείας, φωτισμού, σκιάσεων, ήχου-εικόνας, ΙΟΤ και γενικότερα οτιδήποτε τεχνολογία υπάρχει σΆ ένα κτίριο.
Γι΄ αυτό, η εκπαιδευτική μέθοδος του σεμιναρίου δεν επικεντρώνεται σε προϊόντα μίας εταιρίας καθότι αυτό δεν θα αποτελούσε μία ανοιχτή ανεξάρτητη εκπαιδευτική διαδικασία όπως αξίζει σε μία τεχνολογία με περισσότερους από 400 κατασκευαστές. Αντίθετα, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες καλούνται να προγραμματίσουν προϊόντα πολλών κατασκευαστών, ενώ παράλληλα τους παρουσιάζονται τα πιο καινοτόμα προϊόντα από όλους τους κατασκευαστές εξοικονομώντας πολύτιμο επαγγελματικό και προσωπικό χρόνο. Σε περίπτωση δε που θέλουν να επενδύσουν σε ένα demoroom ή demohouse, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να επιλέξουν τις πρώτες τους καινοτόμες συσκευές ΚΝΧ, φτιάχνοντας ένα μοναδικό demo για τους πελάτες τους.

3 μοναδικά Shows!

Οι συμμετέχοντες είχαν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν τις δυνατότητες που προσφέρει το ΚΝΧ RF, δηλαδή το ασύρματο ΚΝΧ ειδικότερα στην αγορά του έτοιμου κτιρίου. Ο εισηγητής του σεμιναρίου έκανε μία επίδειξη προγραμματισμού μίας πλούσιας γκάμας KNXRF συσκευών αναδεικνύοντας πως μπορεί να μετατραπεί σε SmartHome & SmartGridReady ένα υπάρχον κτίριο, σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς να περαστούν νέα καλώδια.
Ως δεύτερο bonus του σεμιναρίου ο εισηγητής έκανε μία επίδειξη προγραμματισμού ενοποίησης ενός συστήματος ήχουμε το ΚΝΧ προκειμένου να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες πως ένα σύστημα ήχου, που ακούμε μόνο μουσική, μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί και ως σύστημα ηχητικών σημάνσεων στο κτίριο.
Με κάθε ευκαιρία, ως τρίτο bonus, ο εισηγητής συνδεόταν μέσω ενός κτιριακού server μ΄ένα πραγματικό έργο ΚΝΧ προκειμένου να δουν οι συμμετέχοντες εφαρμογές από ένα εν λειτουργία έργο.

Η Πιστοποίηση ΚΝΧ, ένα διεθνές προσόν

Η τεχνολογία ΚΝΧ είναι παγκοσμίως το μόνο ανοιχτό πρότυπο για οικιακό και κτιριακό έλεγχο. Κατά συνέπεια ο KNX Partner είναι πιστοποιημένος σε μία διεθνώς αναγνωρισμένη και προτυποποιημένη τεχνολογία.
Μία επιχείρηση με πιστοποιημένους KNX Partners έχει τη δυνατότητα να αυξήσει την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφειά της αφού μπορεί συμμετέχει σε έργα σ΄ όλο τον κόσμο. Υπάρχουν ήδη περισσότεροι από 48.300 πιστοποιημένοι KNX Partners σε 141 χώρες διαθέσιμοι στην παγκόσμια κτιριακή αγορά.
Την τελευταία ημέρα του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες πιστοποιούνται ως ΚΝΧ Partner μετά από θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις και καταχωρούνται στην επίσημη online διεθνή λίστα των KNX Partners της ΚΝΧ Association.

Ο λόγος στους συμμετέχοντες: Ένα σεμινάριο Επιχειρηματικότητας, Marketing, KNX αλλά και Αυτοβελτίωσης.


«Το σεμινάριο αποτελεί το έναυσμα και την έμπνευση για άνοιγμα καινούριων δρόμων, τόσο στον κόσμο του ΚΝΧ, όσο και στην προσωπική επαγγελματική αυτοβελτίωση του καθένα από εμάς», σχολίασε η Κωνσταντίνα Δημητριάδου, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από την Θεσσαλονίκη, αφού πιστοποιήθηκε ως ΚΝΧ Partner.
Ο Διονύσης Αγιοβλασίτης, από την ΗΛΕΚΤΡΟΦΑΣΜΑ Ε.Π.Ε στην Νίκαια δήλωσε «Πήγαμε πραγματικά πολύ βαθιά στα πράγματα, αλλά να και πολύ βαθιά στον ορθό τρόπο σκέψης. Δεν μάθαμε να είμαστε απλά ΚΝΧ Partners, μάθαμε να είμαστε καλύτεροι άνθρωποι», ενώ ο Βασίλης Δόντας, Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάτης από το Ηράκλειο Αττικής είπε «Το σεμινάριο μας έβαλε τις βάσεις για να εξελίξουμε το αντικείμενο με τον σωστό τρόπο και σίγουρα μας έκανε καλύτερους ανθρώπους και επαγγελματίες».
«Μόνο όποιος ενδιαφερόμενος παρακολουθήσει το σεμινάριο, μπορεί να αντιληφθεί το επίπεδο της τεχνογνωσίας και των αξιών που αποκομίζει», δήλωσε η Στεφανία Αθανασίου, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από τη VIMARA.E.

Επόμενα πιστοποιημένα σεμινάρια Basic Course:

• στην Αθήνα στις 2-3-4-5 Ιουνίου
• στο Ηράκλειο Κρήτης στις 23-24-25-26 Ιουνίου

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ