Ηλιακό στρώμα για την παραλία!

Διαβάστηκε από 3633 αναγνώστες -

Τη δυνατότητα φόρτισης κινητών και άλλων γκάτζετ με παράλληλη διατήρηση των ποτών σε δροσερή κατάσταση, προσφέρει το νέο πτυσσόμενο στρώμα της εταιρείας Beachill.

 
Μία μοναδική ιδέα που συνδυάζει τη χαλάρωση και την ευκολία με τις νέες τεχνολογίες και την προστασία του περιβάλλοντος, ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά, η λιβανέζικη ομάδα της εταιρείας Beachill. Πρόκειται για το Beachill A-Zero, ένα πτυσσόμενο στρώμα, ιδανικό για την παραλία, το οποίο και αντιμετωπίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι, όταν βρισκόμαστε μακριά από το ηλεκτρικό δίκτυο. Οι «νεκρές» μπαταρίες κινητών και άλλων μικρο-συσκευών, καθώς και τα ζεστά ποτά, μπορούν πλέον να αποτελέσουν παρελθόν, με τον πιο εύκολο τρόπο, αφού το A-Zero διαθέτει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα. Κατασκευασμένο από ακρυλικό, έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και ως στρώμα θαλάσσης, όντας αδιάβροχο και ανεπηρέαστο από τον ήλιο, τον οποίο άλλωστε «αναζητά» για τη λειτουργία του. Συγκεκριμένα, με ένα μικρό ηλιακό πάνελ των 7 Watt στην κεφαλή του, επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του να φορτίσει το κινητό του, ή ότι άλλο επιθυμεί, μέσω θύρας USB, η οποία και είναι τοποθετημένη μέσα από φερμουάρ, όπου υπάρχει και ειδική θήκη για την καλύτερη φύλαξη αντικειμένων. Από την άλλη πλευρά δε, μία μεγαλύτερη θήκη, χωρητικότητας 2 λίτρων (ή 0.5 US gal) έχει τη δυνατότητα να κρατά τα ποτά δροσερά, λειτουργώντας, σύμφωνα με τους κατασκευαστές, ως «θερμο-ψυγείο», το οποίο και λειτουργεί φυσικά χωρίς ρεύμα.
Ως εκ τούτου, το Beachill A-Zero, θεωρείται ιδανικό πέρα της παραλίας και για πικ νικ, για κατασκήνωση, αλλά και για αθλητικές και μουσικές εκδηλώσεις.

Ευκολία στη χρήση

Το Beachill A-Zero ξεχωρίζει και την ευκολία χρήσης του, καθώς διπλώνει σε 50 x 60 x 40 cm, ζυγίζει μόλις 1,7 κιλά και περιλαμβάνει ενσωματωμένη λαβή για τη μεταφορά, ενώ ο αναδιπλώμενος σχεδιασμός του, επιτρέπει την προσαρμογή του σε διαφορετικά μήκη και ύψη για την καλύτερη διαμόρφωσή του, ανάλογα με την περίπτωση.
Όσον αφορά την τιμή του, αυτή υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει από τα 119 ευρώ, με την εταιρεία να «υπόσχεται» μείωση της τιμής ακόμη και κατά 40% για τις πωλήσεις λιανικής. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι προς το παρόν, το προϊόν «τρέχει» μία εκστρατεία crowdfunding για τη χρηματοδότηση της παραγωγής, ελπίζοντας ότι θα ξεκινήσει τις παραδόσεις ήδη από τον προσεχή Ιούλιο, ώστε να προλάβει την «καρδιά» της θερινής σεζόν στο βόρειο ημισφαίριο του πλανήτη.

Πηγή

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ