Το καινοτόμο περιστροφικό σύστημα τοποθέτησης snapIN κάνει την εγκατάσταση & το service απλή υπόθεση λίγων λεπτών

Κορυφαία ποιότητα κατασκευής με υψηλή κλάση προστασίας IP66

Όλοι οι μετατροπείς έχουν στον βασικό εξοπλισμό πλήρες πακέτο επικοινωνίας με datalogger,LAN και Wi-Fi

Ταυτόχρονη παρακολούθηση φ/β παραγωγής και κατανάλωσης ενέργειας μέσα από το δωρεάν internet portal Fronius Solar.web

Στους μετατροπείς από 10kW – 27kW οι απαγωγοί υπερτάσεων DC τοποθετούνται στο εσωτερικό τους εξοικονομώντας κόστος

Νέα γενιά μετατροπέων Fronius SnapINverter

Διαβάστηκε από 1225 αναγνώστες -

Η γενιά μετατροπέων της σειράς Fronius SnapINverter αποτελείται από 5 νέα μοντέλα, με κοινό στοιχείο όλων τον καινοτόμο τρόπο εγκατάστασης.

 
H Αυστριακή εταιρία Fronius, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της ποιότητας για πάνω από 70 χρόνια, παρουσιάσει τους μετατροπείς της νέας γενιάς SnapINverter που υπόσχονται κορυφαία εφαρμογή για κάθε είδους συστήματα.
Η γενιά μετατροπέων της σειράς Fronius SnapINverter αποτελείται από 5 νέα μοντέλα, τους Fronius Galvo, Fronius Primo, Fronius Symo, Fronius ECO & Fronius Symo Hybrid, τα οποία κυκλοφόρησαν σταδιακά στην αγορά την προηγούμενη διετία. Με κατηγορίες ισχύος από 1,5kW έως 27kW, δυνατότητα μονοφασικής και τριφασικής σύνδεσης και προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά οι νέοι μετατροπείς είναι ικανοί να καλύψουν οποιαδήποτε εφαρμογή, από μικρά οικιακά συστήματα μέχρι μεγάλες εμπορικές εγκαταστάσεις πολλών MW.

Εύκολη εγκατάσταση μέσα σε λίγα λεπτά

Kοινό στοιχείο όλων των μετατροπέων, από το οποίο έχει πάρει και το όνομά της η νέα σειρά, είναι ο καινοτόμος τρόπος εγκατάστασης με το περιστροφικό σύστημα τοποθέτησης snapIN, που σε συνδυασμό με τις πολύ συμπαγείς διαστάσεις και το μικρό βάρος όλων των μοντέλων καθιστά την εγκατάσταση και το service απλό παιχνίδι λίγων λεπτών. 

Κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά για διασφάλιση παραγωγής

Τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά όλων των μετατροπέων, με μέγιστο βαθμό απόδοσης πάνω από 98% και ταχύτατη λειτουργία του ανιχνευτή MPPT, Dynamic Peak Manager,με απόδοση προσαρμογής >99,9% εγγυώνται την βέλτιστη απόδοση του φ/β συστήματος. Η υψηλή κλάση προστασίας IP66 διασφαλίζει την απροβλημάτιστη παραγωγή στο πέρασμα των χρόνων κάτω και υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες λειτουργίας.

Μέγιστη ευελιξία στο σχεδιασμό του φ/β συστήματος

Tα 2 MPPT με το πολύ μεγάλο εύρος σε ρεύμα λειτουργίας και τάση λειτουργίας (μέχρι και 80 – 1000V DC), σε συνδυασμό με τις μεγάλες δυνατότητες ανεξάρτητης φόρτισης του κάθε MPPT και την δυνατότητα διαστασιολόγησης των μετατροπέων μέχρι και 150%, παρέχουν ασύγκριτη ευελιξία στον σχεδιασμό του φ/β συστήματος και εξασφαλίζουν την μέγιστη απόδοση ανεξάρτητα από τις ιδιαιτερότητες της κάθε στέγης και τον αριθμό των πλαισίων.

Προηγμένη τηλεμετρία με Wi-Fi στον βασικό εξοπλισμό

Όλοι οι μετατροπείς της σειράς SnapINverter από 1,5 έως 27kW είναι εξοπλισμένοι με το πιο πλήρες πακέτο για απομακρυσμένη παρακολούθηση, που περιλαμβάνει ενσωματωμένο datalogger, webserver, USB, LAN και Wi-Fi για ασύρματη σύνδεση στο Internet. Η απομακρυσμένη παρακολούθηση γίνεται μέσω Η/Υ από το προηγμένο δωρεάν internet portal Fronius Solar.web, αλλά και από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε μέσω smartphone, i-phone, tablet&i-pad και μέσω των εφαρμογών Solar.webApp Live &Pro.  

Παρακολούθηση της κατανάλωσης ενέργειας

Είτε πρόκειται για μικρή οικιακή είτε για μεγάλη βιομηχανική εγκατάσταση, με όλους τους Fronius SnapINverter σε συνδυασμό με τον έξυπνο μετρητή ενέργειας Fronius Smart Meter, μπορείτε να παρακολουθείτε εντελώς δωρεάν την κατανάλωση ενέργειας του κτιρίου, ταυτόχρονα με την φωτοβολταϊκή παραγωγή, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε μέσω του online portal Fronius Solar.web. Η δυνατότητα παρακολούθησης αφορά τόσο real time δεδομένα 24ώρες το 24ωρο, όσο και αναλυτικά διαγράμματα ιστορικού παραγωγής-κατανάλωσης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά με μια ματιά

Fronius Primo 3.0 - 8.2kW

• Μονοφασική λειτουργία
• Τάση λειτουργίας DC: 80 – 1000V
• 2 MPPT
• IP 65
• Μέγιστη απόδοση: 98,1%

Fronius Symo 3.0 - 8.2kW

• Τριφασική λειτουργία
• Τάση λειτουργίας DC: 150 – 1000V
• 2 MPPT
• IP 65
• Μέγιστη απόδοση: 98%

Fronius Symo 10.0 - 20.0kW

• Τριφασική λειτουργία
• Τάση λειτουργίας DC: 200 – 1000V
• 2 MPPT
• IP 66
• Μέγιστη απόδοση: 98,1%

Fronius ECO 25.0 - 27.0kW

• Τριφασική λειτουργία
• Τάση λειτουργίας DC: 580 – 1000V
• 1 MPPT
• IP 66
• Μέγιστη απόδοση: 98,3%

Το προφίλ της Fronius

Η Fronius είναι οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται για περισσότερα από 70 χρόνια σε τρεις διαφορετικούς τομείς, Perfect Charging, Perfect Welding και Solar Energy, με την ανάπτυξη τεχνολογιών για την μετατροπή της ηλεκτρικής ενέργειας. Στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται εμπορικά στον τομέα της ηλιακής ενέργειας με «αιχμή» τους κορυφαίους inverters Fronius, ενώ το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των καταναλωτών, για καθημερινή επικοινωνία, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8.00 π.μ. μέχρι τις 5.00 μ.μ., στο τηλέφωνο 2310 913544 ή με e-mail στο [email protected], για κάθε απορία ή τεχνική πληροφορία πάνω στα προϊόντα της εταιρείας, όπως τα θέματα διαστασιολόγησης και εγκατάστασης του φωτοβολταΙκού συστήματος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ