Αποτελεσματικές λύσεις με γνώμονα την οικονομία ενέργειας και χρημάτων

Διαβάστηκε από 1443 αναγνώστες -

Συνέντευξη του γενικού διευθυντή της εταιρείας Σκρέκης Α.Ε., κ. Γιώργου Σκρέκη, στο περιοδικό «Πράσινο Σπίτι & Κτίριο».

 
Την εξέλιξη της Σκρέκης Α.Ε. σε μία σύγχρονη διεθνή εταιρεία ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού LED, εξηγεί στο περιοδικό Πράσινο Σπίτι & Κτίριο, ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, κ. Γιώργος Σκρέκης, σχολιάζοντας παράλληλα τη «στροφή» των καταναλωτών και της αγοράς προς τις λύσεις που συνδυάζουν την εξοικονόμηση ενέργειας, με τον περιορισμό του κόστους.
  • Πείτε μας δυο λόγια για την εταιρεία και την παρουσία της στην Ελλάδα;
Η εταιρεία Σκρέκης Α.Ε., είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1979 ως οικογενειακή επιχείρηση και εξελίχθηκε σε μία σύγχρονη διεθνή εταιρεία, υπηρετώντας επάξια το φάσμα του πελατολογίου της στη λιανική και χονδρική πώληση ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού LED. Η εταιρεία διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο διανομής στο λεκανοπέδιο Αττικής και σε όλη την Ελλάδα, αποθηκευτικό και εκθεσιακό χώρο, όπου προβάλλονται όλα τα προϊόντα και ένα στόλο ιδιόκτητων αυτοκινήτων, με τον οποίο εκτελούνται, άμεσα, όλες οι παραγγελίες. Το προσωπικό μας είναι άρτια καταρτισμένο και ενημερώνεται διαρκώς για τις εξελίξεις της τεχνολογίας. Είμαστε πρόθυμοι να δώσουμε τις πιο αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε περίπτωση και πάντα με γνώμονα την οικονομία, σε ενέργεια και χρήματα.

Παρακολουθώντας στενά τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς και ακολουθώντας πιστά την εξέλιξη της τεχνολογίας, η εταιρεία Σκρέκης Α.Ε., ενισχύει διαρκώς το τμήμα B2B που έχει αποκλειστικό στόχο την καλύτερη υποστήριξη των επαγγελματιών. Ενέργεια που έχει εδραιώσει την εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού ως έναν από τους βασικότερους προμηθευτές Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, Εμπόρων, Δημοσίων Οργανισμών, Βιομηχανιών και Τεχνικών Εταιριών, με ανταγωνιστικές τιμές και ποιότητα προϊόντων.
  • Με ποια κριτήρια επιλέγετε τα προϊόντα και τις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεστε; 
Οι εταιρείες που συνεργαζόμαστε είναι αξιόπιστες ελληνικές βιομηχανίες και γνωστοί επώνυμοι οίκοι του εξωτερικού. Τα κριτήρια με τα οποία επιλέγουμε τα προϊόντα και κατά συνέπεια τις εταιρείες είναι η ποιότητα, η αναγνωρισιμότητα, η αξιοπιστία και η υποστήριξη σε τεχνικό και εμπορικό επίπεδο. Με αυτό τον τρόπο είμαστε σίγουροι για το τελικό προϊόν που προσφέρουμε στον πελάτη μας, είτε είναι ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης, ιδιώτης, βιομηχανία, τεχνική εταιρεία, αρχιτέκτονας, μηχανικός. Ορισμένα αντιπροσωπευτικά ονόματα των προμηθευτών μας είναι οι: ΑΒΒ, Schneider Electric, Legrand,  SIEMENS, Hager, Vimar, Philips, Osram, Eaton, Kouvidis, Olympia Electronics, Nexans, Cablel, Kassinakis, Courbi, EURO2000, Aliberti.
  • Στον τομέα του οικιακού εξοπλισμού, καταγράφεται μία παγκόσμια τάση προς τις «έξυπνες» λύσεις και τα προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας. Με βάση την εμπειρία σας, ακολουθείται αυτή η τάση και από τους έλληνες καταναλωτές; 
O έλληνας καταναλωτής αναζητά τρόπο να εξοικονομήσει πόρους – χρήματα και να αφήσει ένα μικρότερο ενεργειακό αποτύπωμα. 
Εμείς σχετικά με αυτή την αλλαγή κουλτούρας, παρακολουθούμε την εξέλιξη της τεχνολογίας, διαθέτουμε λύσεις και ενημερώνουμε όλο το καταναλωτικό κοινό, σε ιδιωτικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το έμπειρο προσωπικό μας τόσο στα καταστήματα όσο και στο τμήμα Β2Β μπορεί να δώσει την κατάλληλη λύση που χρειάζεται ο καταναλωτής.
  • Ποια τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρείας; Γιατί να σας προτιμήσει ένας καταναλωτής; 
Τα στοιχεία που μας έχουν καθιερώσει στις προτιμήσεις των καταναλωτών όλα αυτά τα χρόνια είναι: ποιότητα, συνέπεια, ανταγωνιστικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να δώσουμε τις πιο αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε περίπτωση και πάντα με γνώμονα την οικονομία σε ενέργεια και χρήματα.
Πέραν των 4 καταστημάτων σας στην Αττική, (Γλυφάδα, Γέρακας, Αιγάλεω, Νέο Ηράκλειο), εξυπηρετείτε και άλλες περιοχές; Με ποιο τρόπο;
Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα καθημερινά με άμεση παράδοση στα πρακτορεία που βρίσκονται δίπλα στο κεντρικό κατάστημα του Αιγάλεω. Διαθέτουμε τεράστιους αποθηκευτικούς χώρους καθώς και οργανωμένη μονάδα παραγγελιοληψίας και άμεσης εκτέλεσης των παραδόσεων

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ