Συνεργασία BMW i-SolarWatt

Διαβάστηκε από 1273 αναγνώστες -

Η BMW i και η SOLARWATT GmbH θα συνεργαστούν στο μέλλον στα πλαίσια μιας εταιρικής σχέσης. Στο επίκεντρο της συνεργασίας βρίσκεται η επικοινωνία των φ/β για στέγες και χώρους στάθμευσης στους πελάτες της BMW i.

 
Η BMW i προσφέρει, με τη γενική ονομασία «360° ELECTRIC», λύσεις για κάθε επιθυμία πελατών που αφορά την ηλεκτροκίνηση. Στα πλαίσια αυτής της ενοποιημένης προσέγγισης, μέσω της BMW i πρόκειται να επικοινωνηθούν τα φωτοβολταϊκά ολοκληρωμένα συστήματα της SOLARWATT. Για τον μελλοντικό κάτοχο ενός αυτοκινήτου BMW i3 ή BMW i8, π.χ. το νέο SOLARWATT CARPORT SYSTEM προσφέρει μια υψηλής αισθητικής λύση με πρωτοποριακά πάνελ γυαλιού-γυαλιού για τη φόρτιση της μπαταρίας του οχήματος και την αυτόνομη παροχή ρεύματος στο σπίτι με την ηλιακή ενέργεια. Η επικοινωνία θα πραγματοποιηθεί μέσω πολλών καναλιών: Ο πελάτης θα μπορεί έτσι να ενημερώνεται για τα συστήματα SOLARWATT απευθείας με την αγορά του οχήματός του ή και μέσω
του Διαδικτύου. 

Ο Detlef Neuhaus, Γενικός Διευθυντής της SOLARWATT GmbH, επιβεβαιώνει τη νέα στρατηγική της SOLARWATT: «Η συνεργασία με τον κορυφαίο κατασκευαστή αυτοκινήτων και διορατικό παροχέα οχημάτων και υπηρεσιών μετακίνησης στον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων καταδεικνύει τη μεγάλη και πρακτική σημασία των νέων συστημάτων μας για την παροχή ενέργειας του μέλλοντος.» «Η BMW i τροποποιεί συνεχώς την προσέγγιση «360°» για ηλεκτροκίνηση φιλική προς τον πελάτη.

Με τη SOLARWATT, είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να έχουμε στο πλευρό μας έναν κορυφαίο συνεργάτη για ξεχωριστές λύσεις φωτοβολταϊκών οι οποίες ικανοποιούν τις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και αισθητικής που θέτουν οι πελάτες μας.» δήλωσε ο Marcus Krieg, Προϊστάμενος του προγράμματος 360° ELECTRIC. Οι συνεργασίες υποστηρίζουν τον ανώτερο στόχο, με το λανσάρισμα στην αγορά των BMW i3 και BMW i8 να προσφέρουμε φιλικές προς τον πελάτη και μόνιμες λύσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ