ClicLite: φορητός ηλιακός φορτιστής για smartphones από την Clicc

Διαβάστηκε από 1902 αναγνώστες -

Το μικρό μέγεθος του ClicLite (4x4cm), αποτελεί και το μεγάλο πλεονέκτημά του, συγκριτικά με άλλες όμοιες συσκευές. Μπορεί πολύ εύκολα να μπει στα κλειδιά σας, στην τσέπη ή στην τσάντα σας!

 

Ο φορητός ηλιακός φορτιστής για smartphones, ClicLite, συμπεριλαμβάνει ένα μονοκρυσταλλικό ηλιακό πάνελ (το οποίο ονομάζουν Clicc), έχει όμως και τη δυνατότητα επέκτασης με περισσότερα. Η φόρτιση της 500mA μπαταρίας του χρειάζεται 10 ώρες έκθεση στον ήλιο και έπειτα η συσκευή μπορεί να φορτίσει το δικό σας smartphone. Μια πλήρης φόρτιση του ClicLite φορτίζει μια άδεια μπαταρία ενός iPhone στο 20%, που αντιστοιχεί σε μια ώρα βαριάς χρήσης.

Εάν επιλέξετε να επεκτείνετε τα Cliccs, με δυο ακόμη η ώρα φόρτισης πέφτει στις 3 ώρες, ενώ με έξι ακόμη πάνελ το ClicLite είναι πλήρως φορτισμένο σε μια μόλις ώρα έκθεσης στον ήλιο! Η συσκευή έχει, επίσης, τη δυνατότητα φόρτισης μέσω USB, σε δυο ώρες.

Το ClicLite έρχεται και με ένα LED φακό, σε τρεις σκάλες φωτεινότητας. Στη δυνατότερη σκάλα, η συσκευή μπορεί να φωτίζει ως και 15 ώρες, στη μεσαία για 60 ώρες, ενώ στην αδύναμη σκάλα, μέχρι και 600 ώρες.

Η συσκευή πωλείται αυτή τη στιγμή στη Γερμανία, που είναι και η χώρα κατασκευής, για ¤36, με έξτρα Cliccs, τα οποία έχουν απόδοση μετατροπής 22%, ενώ το ένα Clicc στοιχίζει ¤7, με προσφορά στην τριάδα τα ¤19,50. Αναμένεται να βγεί στην αγορά της Ευρώπης σε μερικούς μήνες, ενώ στην παγκόσμια αγορά σε ένα με δυο χρόνια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ