Η Neon Energy στην «Έξυπνη Θέρμανση & Εξοικονόμηση Ενέργειας 2013»

Διαβάστηκε από 2772 αναγνώστες -

Η Neon Energy έδωσε δυναμικό παρόν στην έκθεση «Έξυπνη Θέρμανση & Εξοικονόμηση Ενέργειας 2013», που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO PALACE στο Μαρούσι, 27-30 Σεπτεμβρίου 2013.

 

Η Neon Energy ανακοίνωσε τα νέα της προϊόντα στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Εξοικονόμηση Ενέργειας, την επέκτασή της στην δυναμική αγορά της Ιαπωνίας καθώς και τις ευκαιρίες επένδυσης που προσφέρονται σε ενδιαφερόμενους επενδυτές. Στο εντυπωσιακό και πρακτικό περίπτερό της, άνω των 315 τ.μ., η ομάδα ήταν διαθέσιμη και έτοιμη για να συμβουλέψει ουσιαστικά τους επισκέπτες της.

Συγκεκριμένα, παρουσίασε τις νέες ολοκληρωμένες πράσινες λύσεις της με στόχο την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων και συνακόλουθα την εξοικονόμηση ενέργειας και τις νέες συνεργασίες της με μεγάλες εταιρείες του χώρου. Συγκεκριμένα:

  • Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου VIGOR Aluminium Systems
  • Αντλίες θερμότητας ψύξης-θέρμανσης LG Therma V
  • Λαμπτήρες νέας τεχνολογίας LED
  • Ηλιακούς θερμοσίφωνες ΝEON ENERGY by CALPAK
  • Μονώσεις - θερμοπροσόψεις

Η «πράσινη» εταιρεία ενημέρωσε για τη μοναδική της προσφορά, της δωρεάν αντικατάστασης όλων των λαμπτήρων μίας οικίας με λάμπες LED για όσους επιλέξουν τη Neon Energy ως σύμβουλο έργου στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤΆΟΙΚΟΝ».

Επίσης, η Neon Energy παρουσίασε τη νέα της δραστηριότητα στο χώρο των ΑΠΕ που είναι οι Μονάδες Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από Βιομάζα.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν πολύ μεγάλη και απέδειξε πόσο σημαντική είναι η Εξοικονόμηση Ενέργειας και οι λύσεις που προσφέρονται για τους ίδιους αλλά και τις επιχειρήσεις τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ