Η μικρο-κατοικία ΝΟΜΑD Micro Home προσφέρει φθηνό κατάλυμα εκτός δικτύου

Διαβάστηκε από 4745 αναγνώστες -

Η Καναδική εταιρεία NOMAD Homes, ανέπτυξε ένα νέο πρότυπο μικρο-κατοικίας, 9,2 τετ. μέτρων, που έρχεται σε κομμάτια, είναι εύκολο στην κατασκευή και έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει εκτός δικτύου.

 

Η μικρο-κατοικία αποτελείται από ένα σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο. Η κατοικία έρχεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, με τα συμπεριλαμβανόμενα χαρακτηριστικά να κυμαίνονται, ανάλογα με την τιμή.

Το βασικό μοντέλο προσφέρει ντουλάπια κουζίνας, ράφια, αποθηκευτικό χώρο, laminate δάπεδο, φωτισμό και ηλεκτρικές πρίζες. Με κάποια περισσότερα χρήματα, προστίθεται σύστημα ηλιακής ενέργειας, επεξεργασία υδάτινων λημμάτων και συλλογή όμβριων υδάτων, ενώ μπορεί να προστεθεί και ένα ξύλινο κατάστρωμα, αυξάνοντας κάπως τον εξωτερικό χώρο της μικρο-κατοικίας.

Τα οικοδομικά υλικά περιλαμβάνουν μονωμένα, μεταλλικά δομικά πάνελ και γαλβανιζέ μεταλλικά siding, με πλίνθους και τρίμμα από MDF. Η εταιρεία υπόσχεται ότι το NOMAD Micro Home θα είναι ανθεκτικό εναντίον τερμιτών, υγρασίας και φωτιάς και το αναφέρει ως ανακούφιση από καταστροφές, φοιτητική εστία και χαμηλού εισοδήματος στέγαση, για πιθανές χρήσεις της μονάδας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ